bladeruner - čo niečo iné, aké dôvody proti? pokiaľ je tá Valneva klasická inaktivovaná vakcína a má oveľa menej závažných reakcií ako píšu, tak si ju dám pichnúť... ja nie som proti očkovaniu ako systému, to už som tu x- krát písal...
Inaktivovana cinska sa pichala aj v madarsku, myslim ze aj turistom. Ale ty si nesiel, lebo bla bla. Bat by si sa mal choroby, nie lieku. Staci si uvedomit pravdepodobnost ze ju dostanes ( to mas v podstate iste) a nasledne pravdepodobnost tazsieho priebehu a zrazenin (schvalne, ako myslis ze dopadnes a preco?). Nehovoriac ze podanie vakciny si si mohol nacasovat a aj na pripadne neziaduce ucinky sa pripravit a mat poruke lekarov. Ked teraz dostanes covid, tak uz lekara mozno ani neuvidis a ak hej a zoberu ta do nemocnice tak vies, ze uz je to s tebou zle a mas tusim momentalne 25% pravdepodobnost umrtia.
Ale aspon si svoj strach priznavas a netrepes uplne nezmysly, len skoda ze stale vyhrava nad rozumom.
Dotycny este zabudol, ze prvych 20 rokov zil na ukor "statu" a poslednych 20 rokov dtto. Ale matematicke (ne)schopnosti tu uz predviedol viackrat.
(O celozivotnej zdravotnej starostlivosti zadarmo a inych neplatenych vyhodach pomlcim.)
Ak tu narážaš na mna tak ta musím sklamať. Dosť rokov som bol živnostník a platil nemalé odvody.
Madbugie, to nema "tebe" prist, to mas konzultovat s lekarmi, pri tolkych diagnozach, si predpokladam sledovany. Predchadzat zrazeninam sa da medikamentozne pomerne lahko, aj samotny zakrok uz pri zrazenine je "brnkacka" v porovnani s moznymi covidovymi komplikaciami. Urcite by som sa poradil a necakal na zazrak.
Dudo - napr. pri synovi sme dostali klasickú doktorskú odpoveď, že vo vašom prípade by som akékoľvek ďalšie očkovanie zvážil, ale písomne ti to nedá nikto, a v dnešnej kacírskej dobe, už vôbec nie... to sú tie paradoxy... a ako čerešničku ťa ešte ten istý doktor (aby sám seba chránil) natrie na RUVZ, že si nedal zaočkovať dieťa o ktorom, predtým toto povedal...
madbugie Príď do Košíc , venujem ti kus svojho drahocenného času , zodpoviem ak budem vedieť. A ak ta presvedčím , a budem v ten deň ockovat , tak ta aj pichnem Comirnaty®️. Ostanem tam s tebou aj hodinu s komplet výbavou . Budeš pod osobným dozorom skúseného anesteziologa - intenzivistu. Preventívne ak sa bojíš to prekryjeme miniheparinizaciou . To je moja ponuka … viac urobiť neviem , ale ver že nikto na tejto zemeguľi ti neponúkne vacsiu pomoc . Čas ti ale plynie ⏰
madbugie chapem tvoje obavy, ale skutocnost je taka, ze mas ovela vyssiu pravdepodobnost rozvoja krvnych zrazenin po prekonani covidu, ako po akejkolvek vakcine*. dalsia skutocnost - vzhladom na infekcnost delty/omikronu a miery premorenia v populacii - je taka, ze mas ovela vyssiu pravdepodobnost, ze sa so sars-cov-2 stretnes, ako ze sa s nim nestretnes.
Vnímáte stádo, jež je schopno psát moudra typu „práce jako práce, ať personál nemocnic maká, a jestli se mu to nelíbí, ať táhne do Lidlu“? Jeden by měl chuť takové diskutéry nechat chvíli v nemocnici, která zkolabovala.
Ja by som to bral, zdravotnici si trochu oddychnu pri dokladani regalov a predavacky zatial pojdu dezolom nastavit ventilaciu a nieco odoperovat, ked uz tam budu. Win win pre vsetkych.
bladeruner - čo niečo iné, aké dôvody proti? pokiaľ je tá Valneva klasická inaktivovaná vakcína a má oveľa menej závažných reakcií ako píšu, tak si ju dám pichnúť... ja nie som proti očkovaniu ako systému, to už som tu x- krát písal...
aj ostatne vakciny zacinali bez kadejakych priznakov a casom sa ukazalo ze tu nieco, tam nieco 1 z milion... rovnako to bude aj tu
ale podstatnejsie su tie umrtia ktore su bezne kazdy den aj keby tu nebola korona vakciny atd. kazdy den zomre xy ludi len tak... zaockuj ich niecim a ked zomru hned zacnu konspiracie typu: ockoval sa -> zomrel... a uz to ide, konspiratorom toto uplne staci
a ze to bude pri kazdej vakcine si mozes byt na beton isty... moze aky chce lekar hovorit co chce. ostatni vidia len to ze sa bol ockovat a zomrel - > vinnik je jasny
takze po case budes presne na tom istom ako pri terajsich vakcinach, akurat stratis pol roka casu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale aspon si svoj strach priznavas a netrepes uplne nezmysly, len skoda ze stale vyhrava nad rozumom.
... áno 99 ľudí zo 100 sú v pohode a nič sa nedeje...
Podla mna tak o rád, dva viac.
Nie, nemam data poruke. Bud niekto doda, spocitas sam alebo aj nie. Ano, strach je svina.
(O celozivotnej zdravotnej starostlivosti zadarmo a inych neplatenych vyhodach pomlcim.)
Ak tu narážaš na mna tak ta musím sklamať. Dosť rokov som bol živnostník a platil nemalé odvody.
Madbugie, to nema "tebe" prist, to mas konzultovat s lekarmi, pri tolkych diagnozach, si predpokladam sledovany. Predchadzat zrazeninam sa da medikamentozne pomerne lahko, aj samotny zakrok uz pri zrazenine je "brnkacka" v porovnani s moznymi covidovymi komplikaciami. Urcite by som sa poradil a necakal na zazrak.
* a plati to napr. aj pre zapal srdcoveho svalu
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/kritika-nemocnice-covid-lekar-vycerpani.A211203_164404_domaci_lisv&h=A8F9CB01786C9747788550F146590062
Toto iste mi tu radil tiež svojho času jeden jednobunkovec… ftu2 spoznávaš sa ?!
dobry komentar
aj ostatne vakciny zacinali bez kadejakych priznakov a casom sa ukazalo ze tu nieco, tam nieco 1 z milion... rovnako to bude aj tu
ale podstatnejsie su tie umrtia ktore su bezne kazdy den aj keby tu nebola korona vakciny atd. kazdy den zomre xy ludi len tak... zaockuj ich niecim a ked zomru hned zacnu konspiracie typu: ockoval sa -> zomrel... a uz to ide, konspiratorom toto uplne staci
a ze to bude pri kazdej vakcine si mozes byt na beton isty... moze aky chce lekar hovorit co chce. ostatni vidia len to ze sa bol ockovat a zomrel - > vinnik je jasny
takze po case budes presne na tom istom ako pri terajsich vakcinach, akurat stratis pol roka casu
Toto iste mi tu radil tiež svojho času jeden jednobunkovec… ftu2 spoznávaš sa ?!
Tak takých pošli ĺahnúť si do regálu medzi tuniaky a namiesto sanitky, nech ich privezie oranžový paleťák z Lidlu.