pár návrhov:
http://www.supurb.de/Supurb-BO20-Kinder-Mountainbike 9,7kg teraz 500e
www.supurb.de
http://www.commencal-store.co.uk/meta-ht-20-yellow-2016-c2x16198348 10,3kg teraz 600e
www.commencal-store.co.uk
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
Keď už bez problémov brzdili páčkami a čudovali sa, že prečo ja na mojom bicykli môžem točiť dozadu, tak som z náboja vybral brzdové časti a mali voľnobeh.
Páčky som ale vymenil, lebo sériovky neboli dobré.
Sa mi zdá, že som tam dal nejaké detské Longusy.
Keď si pomýlili páky, tak sem tam bola aj jazda po prednom.
... ten Trust mi prisiel pondelok .... trvalo to neskutocnych 100 dni ale dosiel v poriadku.
Ram moze byt 142 alebo 148 rozdiel je len v patke .... pri 142 je pribalena aj 135, nie je pribalena pevna os ani matka na osku
Kolesa si daj vypliest ja som kupil rafik DT swiss XR331 k tomu naboje z Ali ZTTO M2 a spice Sapim laser ... vaha 1400g par
12tku kazetu das tam v pohode.
Tiez som bral vsetke Carbon diely z Ali a vsetko je OK
vidlu som dal 27,5" DT Swiss OPM O.D.L. RACE 100mm 15mm osa Tapered CARBON .... super lahka
Neakym zazrakom som neplatil clo lebo cinan napisal cenu 129€ ... takze som zaplatil 266€ za ram ...
Na margo tej ceny ramu - nesnazili sa ta presvedcit, ze ti namiesto bezneho 'Cainiao Heavy Parcel Line' este vyriesia za priplatok aj preclenie/dan a tieto veci?
Taketo daco mi napisali:
The logistics you choose is: Cainiao Heavy Parcel Line
The reason for the EU tax reform, in order to ensure the interests of buyers, we have tax-free logistics that can be sent,
Currently in Slovakia (Slovak Republic), duty-free logistics can be issued, only an additional payment of 110-45USD=65USD is required
Can be upgraded to tax-free logistics,
This is a relatively fast and safe transportation method, and the package can be received within 18-28 days
is it necessary?
The order amount you are currently paying is: US $332.78, excluding taxes, you need to clear customs and pay customs duties yourself, and the logistics and transportation time will be longer. 45-68 days,
Tak rozmyslam ci si priplatim tych 55Ecok za rychlejsi shipping a vybavenie bezcolneho riesenia..
Mno, povodna naivna predstava bola okolo 900-1000, teraz si davam triezvejsiu 1200-1300 a tu by som rad dodrzal.. ale uvidime ako sa to bude vyvijat.. co sa mi podari zohnat rozumne cez bazar a co budem nuteny kupit nove..
Ak sa mozem spytat co si skladal a ako si na tom bol s rozpoctom?
- sedlovku zobrat asi bez ofsetu kedze ten ram bude asi ltt rsp. mozno este kusok velky, sedlovka s ofsetom by to len zhorsila.. pravda?
- kluky.. teraz ma na 24" bajky 140mm kluky, rozumne nove kluky su 165+ co mi pride asi este moc velke.. chcelo by to nejake 155mm - nejaky napad? Alebo kupit ked-tak nejaku cinu (aku) a dat ju prerobit tomu manikovi z Valaska? Alebo mam namiesto novsich systemov ist klasicky do 4hrany (na ten system som nejake 152mm videl)
- vidlicu urcite vzduchovu a aka vaha myslite, ze je tak max rozumna? 2-2.2kg tehly tam davat nechcem.. tie 1.6kg su tazko dostupne ale tak okolo 1.8-1.85 sa este da zohnat..
- a kolesa
Asi vela dotazov.. ale radsej sa 2x spytam nez sa vyberiem blbou cestou..
Vdaka..
Taketo daco mi napisali:
The logistics you choose is: Cainiao Heavy Parcel Line
The reason for the EU tax reform, in order to ensure the interests of buyers, we have tax-free logistics that can be sent,
Currently in Slovakia (Slovak Republic), duty-free logistics can be issued, only an additional payment of 110-45USD=65USD is required
Can be upgraded to tax-free logistics,
This is a relatively fast and safe transportation method, and the package can be received within 18-28 days
is it necessary?
The order amount you are currently paying is: US $332.78, excluding taxes, you need to clear customs and pay customs duties yourself, and the logistics and transportation time will be longer. 45-68 days,
Tak rozmyslam ci si priplatim tych 55Ecok za rychlejsi shipping a vybavenie bezcolneho riesenia..
ponukol mi to ale odomna chcel 90usd .... odmietol som to ..... objednaval som to este v septembri takze ma netlacil cas ....
Tie kluky by som nedaval take male ... dcera ma na starom MTB aj na cestaku 170mm a v pohode ... Teraz sa blizi k 140cm vyske a to ma 27 SUP uz druhy rok .... aj na novom bude mat 170mm...
Kolesa ti vypletu v kazdom servise za cca 30-40€ par
Vidlu okolo 1600g zozenies v pohode za 500-600€
Ono sa to nezda ale tu 100g tam 100g a lahko si na 10kg ....
, povedal by som nic extra,chybaju komplet kolesa a pedale ,tie budem zatial prehadovat z ineho kola. (kolesa,kazeta,kotuce,gumy,pedale) + cca 500€ , kluky daj kludne NX 155, kratky predstavec a rodla s backsweepom.
Tie kluky by som nedaval take male ... dcera ma na starom MTB aj na cestaku 170mm a v pohode ... Teraz sa blizi k 140cm vyske a to ma 27 SUP uz druhy rok .... aj na novom bude mat 170mm...
Kolesa ti vypletu v kazdom servise za cca 30-40€ par
Vidlu okolo 1600g zozenies v pohode za 500-600€
Ono sa to nezda ale tu 100g tam 100g a lahko si na 10kg ....
Nemyslim, ze 170mm kluky su na taku vysku v pohode, s tymi 150-155mm by to bolo lepsie..
Vidlicu asi novu kupovat nebudem, bude sa musiet spokojit s nejakym bazarom idealne do 200 max 250e
a tych 100g hore dole mi je jasnych, poznam to na sebe ked uz existujuci bajk zostihulujem..
, povedal by som nic extra,chybaju komplet kolesa a pedale ,tie budem zatial prehadovat z ineho kola. (kolesa,kazeta,kotuce,gumy,pedale) + cca 500€ , kluky daj kludne NX 155, kratky predstavec a rodla s backsweepom.
Riaditka s backsweepom bola prva vec co som jej na sucasnom SUP 24 menil.. povodne tam boli rovne a to vobec neslo, aj predstavec som skracoval takze toto mam uz jasne aj s konkretnymi vecami z ali..
Tie NX kluky 155m vyzeraju zaujimavo _ak_ sa mi ich podari zohnat
A ta sedlovka? Mate pre decka na vacsich ramoch ofsetove alebo priame?
Tie NX kluky 155m vyzeraju zaujimavo _ak_ sa mi ich podari zohnat
A ta sedlovka? Mate pre decka na vacsich ramoch ofsetove alebo priame?
Skracovat kluky sa neda o kolko chces , 165 su na to uz prilis kratke ,stand. zo 175 na 152. Sedlovka bez offsetu ,tie geometrie maju konz.geo ,teda dost polozenu sedlovku,nie je ziaduce to natahovat dozadu a pri vyske,s akou na ten bike idete ,budes posed co najviac skracovat.
Vidlicu asi novu kupovat nebudem, bude sa musiet spokojit s nejakym bazarom idealne do 200 max 250e
a tych 100g hore dole mi je jasnych, poznam to na sebe ked uz existujuci bajk zostihulujem..
Superior Team 27 Issue velkost ramu XS ... co je malicky juniorsky bicykel a vyrobca tam dava 170mm kluky ... 150-155 su do kopca kratke ....
v podstate to vychadza tak ze kazdy gram ktory ti vyrobca nedoda stoji cca 1-2€ pri niektorych komponentoch este viac....
Energia ktorú potrebuje vydať aby sa dostal na kopec bude stále rovnaká, akurát pri kratších klukách je rozložená do väčšieho a rýchlejšieho počtu záberov.
Teraz prešiel na 27,5, takže pôjdu aj dlhšie kľuky.