napríklad majú servis, ak nebudú predávať bonitný tovar, prestanú poskytovať servis alebo tento brutálne zdražie ... a potom taká možnosť vyskúšať si tovar ... a tak podobne
Otazka bola aku pracu ma predajna s PREDAJOM konkretneho bicykla ked tato je ohodnotena +/- 30timi percentami z ceny bicykla. Ked si zakaznik zvladne nahodit rajdy, nafukat vidlu, tlmic, a nepotrebuje spekulovat a testovat rozne modely/velkosti, tak predajnu jednoducho nepotrebuje. Nie je to ziadna raketova veda... To si asi uvedomil aj Spesl.
Servis nema problem uzivit sa aj bez predaja bicyklov. Svedci o tom existencia specializovanych servisov.
Otazka bola aku pracu ma predajna s PREDAJOM konkretneho bicykla ked tato je ohodnotena +/- 30timi percentami z ceny bicykla. Ked si zakaznik zvladne nahodit rajdy, nafukat vidlu, tlmic, a nepotrebuje spekulovat a testovat rozne modely/velkosti, tak predajnu jednoducho nepotrebuje. Nie je to ziadna raketova veda... To si asi uvedomil aj Spesl.
Servis nema problem uzivit sa aj bez predaja bicyklov. Svedci o tom existencia specializovanych servisov.
Asi taku istu ako ma predajca rozkov, sportoveho oblecenia, pc komponentov a pod. Bud ich sluzby vyuzivas alebo nie.
Ja by som radsej skorej zo zvedavosti vedel ze ktori ludia kedysi sa smiali z canyon a podobnych direct-sale znaciek, tak ze co teraz by vraveli na to ze "butikova exluzivka" bude jak nejaky trapny canyon
No verím, že toto v bikovom svete narobí vcelku paseku... Ktovie, ako to budú mať vyriešé s obchodmi, ktorým dodávajú svoje produkty... Len tak čo som čítal po rôznych skupinách, v ktorých píšu majitelia takých tých lokálnych shopov, tak moc pekne nehovoria...
Hej to som si vsimol ako prve Tych 205mm max vysunutie je na hrane, ale mozno by mi to vydalo. Opacny problem ako s 60mm dt swiss, tu zas nezmestim do ramu Fox nechcem, tak zostava len BY. A da sa skratit, ako spravny gramar tuto pridanu hodnotu vitam s otvorenou narucou Nastastie som zatial len pri teoretickom vybere...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.biker.sk/64841/atherton-bikes-spustili-predaj-zjazdovych-a-enduro-bicyklov/
https://www.biker.sk/64893/video-ako-sa-vyrabaju-unikatne-bicykle-atherton-bikes-pozrite-si-cely-proces-vyroby/
Spec ide cestou Canyonu.
Asi taku istu ako ma predajca rozkov, sportoveho oblecenia, pc komponentov a pod. Bud ich sluzby vyuzivas alebo nie.
Ja by som radsej skorej zo zvedavosti vedel ze ktori ludia kedysi sa smiali z canyon a podobnych direct-sale znaciek, tak ze co teraz by vraveli na to ze "butikova exluzivka" bude jak nejaky trapny canyon
SPECIALIZED MĚNÍ NAKUPOVÁNÍ, PROPOJIL KAMENNÉ OBCHODY DO SVÉHO ONLINE SVĚTA
https://mtbs.cz/clanek/specialized-meni-nakupovani-propojil-kamenne-obchody-do-sveho-online-sveta/kategorie/servis#.YfQa9SQi3YU
ONEUP UVÁDÍ NOVOU ŘADU TELESKOPICKÝCH SEDLOVEK
Aka byva spolahlivost tychto sedloviek?
Vyzera, co pozeram, ze maju novinku odpruzeny predstavec