Pre Putina je rokovat zo Zelenskym je potupa. Vyhne sa tomu ako sa bude dat.
Protesty v Rusku momentalne netreba brat s velkou nadejou. Ludia su dost tvrdo perzekuovany, nie je nikto, kto by ich dokazal koordinovat a strach je velky. Ludia teraz ani nevedia, ci sa mozu zverit s tym, co vedia a kto ich bonzne. Nalada je momentalne nastavena tak, ze kto sa ozve, je vlastizradca. Teraz nehovorim len o policajnych zasahoch, ale na protestujucich utocia aj obycajny ludia (nieco ako Meciarove babky demokratky).
Skoda, ze Navalnyj sa tak ponahlal do Ruska. Teraz by bol jeho cas. Pretoze je potrebne oslovit velke mnozstvo ludi v Rusku, co vzdy bolo jeho specialitov a pomoct odhalit cisarove nove saty. Momentalne nevidim, nikoho, kto by to bol schopny.
A este jedna perlicka, mnoho z Vas si bude pamatat video par dni nazad, kde na prvom ruskom kanale. Cele to viedol Vladimir Solovjanov, novinar s vlastnou politickou relaciu v hlavnom case. Taka hlasna truba Putina, nieco ako Blaha pre Fica. Jedno z jeho vyjadreni v tom videu bolo, ze treba Ukrajinu zrovnat zo zemou, zasadit tam travu a vyvazat do Europy. Vcera uz plakal, v Taliansku zabavili dve jeho vily, co ma pri jazera Como. Hadam sa tam uz nikdy nevrati. https://www.thedailybeast.com/sanctioned-russian-tv-host-vladimir-soloviev-cries-about-losing-his-italian-villa
Aj tak mi je stale divne, ze ak Putin chcel kratky proces, s cielom “oslobodenia” bez zbytocneho krviprelievania a drancovania krajiny, tak tam neposlal to najlepsie, resp. najefektivnejsie co mal v adekvatnom pocte, ale junakov, ktory ani nevedia co tam robia a kam idu, bez patricneho zasobovania a myslia si ze su na cviceni. Navyse v suvislosti s vyhrazkami ktore vypustil do sveta, ved to sa absolutne vylucuje. Nejak mi to skratka nesedi, bud je to taka “vyspela” taktika do ktorej samozrejme nevidim, alebo len skratka skusil postrasit akoze armadou, vyjadreniami a cakal ze to ziska “zadarmo” a tu skutocnu armadu este len pripravuje a mozno ani nechce pouzit, lebo si je sam vedomy co by to sposobilo.
O elitakov prisiel na letisku hostomel. UA armade tam nastastie vysiel protiutok pocas prveho dna. Ti mali obsadit vladnu stvrt v kyjeve a malo byt pi vsetkom za 24h. Specnaz dnes dostal na prdel v Charkove…
Oni fakt logisticky neratali s tym ze to bude trvat viac ako den.
Švédsko se rozhodlo porušit dosavadní praxi a odsouhlasilo dodávku zbraní na Ukrajinu. Pošle tam mimo jiné 5000 protitankových střel, helmy a štíty, oznámila dnes premiérka Magdalena Anderssonová. Podle ní jde o velký obrat a mimořádné rozhodnutí, protože Švédsko se od druhé světové války drží zásady nedodávat výzbroj do zemí, kde se odehrává válečný konflikt.
Zásilku zbraní na Ukrajinu dnes oznámila také dánská vláda. Premiérka Mette Frederiksenová řekla, že země pošle 2500 protitankových zbraní. Finsko dnes slíbilo Ukrajině 2000 neprůstřelných vest, 2000 helem a vybavení pro polní nemocnici.
Len tak ďalej. Ak budú mať obranné partie na každom rohu v meste 2-3 protitankové v ruke... to na tie pásové vozidlá (nie tanky) stačí.
a toto je zas dobre
Ruská mena kolabuje. Po tom, ako boli ruské banky odstrihnuté od medzinárodného platobného systému, hrozí, že Západ zmrazí aj zahraničné aktíva ruskej cenrálnej banky.
K tomu sa pridáva aj panika obyčajných obyvateľov Ruska, ktorí vo veľkom vyberajú hotovosť. Aktuálne ešte pred otvorením finančných trhov, ruská banka Tinkoff zverejnila cenník, podľa ktorého predáva americký dolár za 171 rubľov. Pritom ešte v piatok sa predával za zhruba 81 rublľov.
Citam toho ukrainca z FB a ze to obklucenie je propaganda, ze nie je obkluceny aj ked sa tam bojuje. A to ze evakuacia nie je mozna je prekrutene ze nie je bezpecna.
Směrem ke Kyjevu se pohybují rozsáhlé ruské pozemní jednotky, uvedla na základě nejnovějších satelitních snímků společnost MAXAR. Ruská armáda je podle ní asi 60 kilometrů od hlavního města.
To je brutalny fail Rusov, ja som sa obaval, ze budu mat uplnu vzdusnu kontrolu uz par hodin po zacati okupacie, ale to, ze Ukrajinci stale lietaju je neskutocne.
To je brutalny fail Rusov, ja som sa obaval, ze budu mat uplnu vzdusnu kontrolu uz par hodin po zacati okupacie, ale to, ze Ukrajinci stale lietaju je neskutocne.
Rusi vedia preco boli smutni ked im ich turci predali…
Směrem ke Kyjevu se pohybují rozsáhlé ruské pozemní jednotky, uvedla na základě nejnovějších satelitních snímků společnost MAXAR. Ruská armáda je podle ní asi 60 kilometrů od hlavního města.
EU a USA sa uz dohodli na zmrazeni rezerv ruskej centralnej banky - zasiahne to 2/3 jej zdrojov.
Treba tú kolónu ak je to pravda upresniť...takže, ak sa im zo zálohy podarí trafiť cisterny...bolo by fajn.
Směrem ke Kyjevu se pohybují rozsáhlé ruské pozemní jednotky, uvedla na základě nejnovějších satelitních snímků společnost MAXAR. Ruská armáda je podle ní asi 60 kilometrů od hlavního města Ukrajiny. Kolona ruských vozidel je pět kilometrů dlouhá a jsou v ní i cisterny s palivem.
Presne tak a správne ! Odstrihnúť Rusko od všetkého !
"Bývalý kanadský hokejista, hokejový trenér a manažer Wayne Gretzky by kvůli ruské invazi na Ukrajinu vyškrtl ruskou hokejovou sbornou z příštího mistrovství světa dvacítek."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Protesty v Rusku momentalne netreba brat s velkou nadejou. Ludia su dost tvrdo perzekuovany, nie je nikto, kto by ich dokazal koordinovat a strach je velky. Ludia teraz ani nevedia, ci sa mozu zverit s tym, co vedia a kto ich bonzne. Nalada je momentalne nastavena tak, ze kto sa ozve, je vlastizradca. Teraz nehovorim len o policajnych zasahoch, ale na protestujucich utocia aj obycajny ludia (nieco ako Meciarove babky demokratky).
Skoda, ze Navalnyj sa tak ponahlal do Ruska. Teraz by bol jeho cas. Pretoze je potrebne oslovit velke mnozstvo ludi v Rusku, co vzdy bolo jeho specialitov a pomoct odhalit cisarove nove saty. Momentalne nevidim, nikoho, kto by to bol schopny.
A este jedna perlicka, mnoho z Vas si bude pamatat video par dni nazad, kde na prvom ruskom kanale. Cele to viedol Vladimir Solovjanov, novinar s vlastnou politickou relaciu v hlavnom case. Taka hlasna truba Putina, nieco ako Blaha pre Fica. Jedno z jeho vyjadreni v tom videu bolo, ze treba Ukrajinu zrovnat zo zemou, zasadit tam travu a vyvazat do Europy. Vcera uz plakal, v Taliansku zabavili dve jeho vily, co ma pri jazera Como. Hadam sa tam uz nikdy nevrati.
https://www.thedailybeast.com/sanctioned-russian-tv-host-vladimir-soloviev-cries-about-losing-his-italian-villa
O elitakov prisiel na letisku hostomel. UA armade tam nastastie vysiel protiutok pocas prveho dna. Ti mali obsadit vladnu stvrt v kyjeve a malo byt pi vsetkom za 24h. Specnaz dnes dostal na prdel v Charkove…
Oni fakt logisticky neratali s tym ze to bude trvat viac ako den.
Jaaj sa rohocem az mi slzy tecu aky je stastny🤣🤣🤣
https://www.info.cz/zpravodajstvi/cesko/ukrajina-nutne-potrebuje-vojensky-material-pomoct-muzete-i-vy
Zásilku zbraní na Ukrajinu dnes oznámila také dánská vláda. Premiérka Mette Frederiksenová řekla, že země pošle 2500 protitankových zbraní. Finsko dnes slíbilo Ukrajině 2000 neprůstřelných vest, 2000 helem a vybavení pro polní nemocnici.
Len tak ďalej. Ak budú mať obranné partie na každom rohu v meste 2-3 protitankové v ruke... to na tie pásové vozidlá (nie tanky) stačí.
Podle mě je Putin ve skutečnosti agent USA
1) ukázat neschopnost ruské armády
2) ekonomicky zdevastovat Rusko
3) sjednotit EU,USA,Japonsko atd.
4) zvýšit financování evropských státu NATO na či nad požadovaná 2%
Ruská mena kolabuje. Po tom, ako boli ruské banky odstrihnuté od medzinárodného platobného systému, hrozí, že Západ zmrazí aj zahraničné aktíva ruskej cenrálnej banky.
K tomu sa pridáva aj panika obyčajných obyvateľov Ruska, ktorí vo veľkom vyberajú hotovosť. Aktuálne ešte pred otvorením finančných trhov, ruská banka Tinkoff zverejnila cenník, podľa ktorého predáva americký dolár za 171 rubľov. Pritom ešte v piatok sa predával za zhruba 81 rublľov.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-zustava-v-bojovem-strehu-turecko-zavre-prulivy-ruskym-lodim.A220227_170359_zahranicni_vank
EU a USA sa uz dohodli na zmrazeni rezerv ruskej centralnej banky - zasiahne to 2/3 jej zdrojov.
https://twitter.com/tweetsNV/status/1498006796891529216
https://twitter.com/tweetsNV/status/1498006796891529216
Rusi vedia preco boli smutni ked im ich turci predali…
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-zustava-v-bojovem-strehu-turecko-zavre-prulivy-ruskym-lodim.A220227_170359_zahranicni_vank
Treba tú kolónu ak je to pravda upresniť...takže, ak sa im zo zálohy podarí trafiť cisterny...bolo by fajn.
Směrem ke Kyjevu se pohybují rozsáhlé ruské pozemní jednotky, uvedla na základě nejnovějších satelitních snímků společnost MAXAR. Ruská armáda je podle ní asi 60 kilometrů od hlavního města Ukrajiny. Kolona ruských vozidel je pět kilometrů dlouhá a jsou v ní i cisterny s palivem.
https://twitter.com/Caucasuswar/status/1498017657471356934?t=TY5FZCmyZVUPsODappINkw&s=19
"Bývalý kanadský hokejista, hokejový trenér a manažer Wayne Gretzky by kvůli ruské invazi na Ukrajinu vyškrtl ruskou hokejovou sbornou z příštího mistrovství světa dvacítek."
a nielen to
https://sportnet.sme.sk/spravy/vojna-ukrajina-alexander-oveckin-dominik-hasek-reakcia/