A co. Nebolo by dobre ? Nikto by sa nikoho nebál. Ešte vyriešit zvyšok ázie. A všetko zbraňové železo by sa nakonec pretavilo na výrobu známich bicyklov.
Čítal som to pred pár dňami tuším na Izvestiach a písali o výzve preregistrovať lietadlá do Ruska. Možno je to iba korektné pomenovanie znárodnenia. Ale bolo to odôvodnené pravidelnými prehliadkami ktoré musia lietadlá absolvovať a vzhľadom na sankcie to nebude v zahraničí možné. Nepochopil som, či na ruských registračkách nebudú musieť absolvovať prehliadky. Možno zmenia letecké predpisy. Každopádne 750 z takmer tisícky lietadiel v Rusku sú pôvodom z civilizovaného sveta, takže nebudú mať náhradné diely. Buď to budú hrotiť a začne to padať, alebo budú cestovať vlakmi.
Toto sú proste veci čo neodrbú ako haknuté windows alebo nelegálne kópie holywoodskych filmov či iPhony dovezené z Číny. Pomätený škriatok to vie a či Ukrajinu porazí alebo nie, bude musieť vytiahnuť jadrový kufrík. Dnes už prirovnal sankcie vypovedaniu vojny. V najbližších dňoch dá svetu ultimátum, že buď zrušia sankcie a nechajú ho vykonávať vojenskú operáciu na Ukrajine, alebo považuje sankcie za vyhlásenie vojny a vyzve svet, aby sa vzdal, alebo sa začne "brániť".
toto video je stare este spred par rokov z Donbasu toto video si pamatam,este ked ten Strelkov ci ako sa volal ten general tam velil tym jednotkam,twitrovali tam toto video.Netreba zase verit vsetkemu,propaganda pracuje ako masina aj na strane ukraincov dobre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie som si na 100% isty, co tym myslis. ze trump tusil, co ma putin v plane?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
alebo napriklad toto cca 10 sek.:
https://www.youtube.com/watch?v=ZLkNyEEcR5o&ab_channel=BloombergMarketsandFinance
Keď spomínam predprípravu, mám na mysli vystúpenie z NATO. To bolo jeho "Make America great again".
NATO bez USA sa absolútne nedá predstaviť.
Ešte doplním: "Make America great again" u Trumpa znamenalo "Ser na všetkých, mysli len na seba". A to sa Putinovi strašne páčilo.
Čítal som to pred pár dňami tuším na Izvestiach a písali o výzve preregistrovať lietadlá do Ruska. Možno je to iba korektné pomenovanie znárodnenia. Ale bolo to odôvodnené pravidelnými prehliadkami ktoré musia lietadlá absolvovať a vzhľadom na sankcie to nebude v zahraničí možné. Nepochopil som, či na ruských registračkách nebudú musieť absolvovať prehliadky. Možno zmenia letecké predpisy. Každopádne 750 z takmer tisícky lietadiel v Rusku sú pôvodom z civilizovaného sveta, takže nebudú mať náhradné diely. Buď to budú hrotiť a začne to padať, alebo budú cestovať vlakmi.
Toto sú proste veci čo neodrbú ako haknuté windows alebo nelegálne kópie holywoodskych filmov či iPhony dovezené z Číny. Pomätený škriatok to vie a či Ukrajinu porazí alebo nie, bude musieť vytiahnuť jadrový kufrík. Dnes už prirovnal sankcie vypovedaniu vojny. V najbližších dňoch dá svetu ultimátum, že buď zrušia sankcie a nechajú ho vykonávať vojenskú operáciu na Ukrajine, alebo považuje sankcie za vyhlásenie vojny a vyzve svet, aby sa vzdal, alebo sa začne "brániť".
To myslíš vážne? To je ako by si prijal milenca svojej ženy do rodiny. A bývali by ste spolu.
Ešte zopár generácií to bude tak.
mohol by si k cudziemu textu uviest aj zdroj - link
Ak máš na mysli Gazetu, myslel som, že je to jasné Je to priamo od nich. Odkaz som nedával lebo netuším, ako dlho tam bude môcť byť. Zdieľajte kým nezmažú.
https://novayagazeta.ru/articles/2022/03/01/o-rabote-v-usloviiakh-voennogo-vremeni
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down