23:40 Neodpustíme. Nezabudneme. Potrestáme každého, kto v tejto vojne spáchal zverstvá, vyhlásil Volodymyr Zelenskyj v nedeľnom príhovore. „Nebudete mať žiadne pokojné miesto na tejto zemi, okrem hrobu“.V Irpine dnes vyvraždili rodinu: muža, ženu a dve deti. Priamo na ceste, ako na strelnici, keď sa práve snažili dostať z mesta. Utiecť. Celá rodina! Koľko takýchto rodín zomrelo na Ukrajine?“ Povedal tiež podľa agentúry Unian.
„Nájdeme každého bastarda, ktorý strieľal na naše mestá, na našich ľudí, kto bombardoval našu zem, kto strieľal rakety, kto vydal rozkazy a stlačil spúšť.“✌️
vidim, ze nie som jediny, kto takto rozmysla Moja destinacia by bola asi jedna z tychto (mimo Europu): Kanada, Australia, India, Filipiny (vizove podmienky som neriesil). A este tak zo srandy hovorim, ze ked vsetci Africania pridu do Europy, ja pojdem do Afriky
moja zem zaslubena je Argentina daleko od vsetkeho a pritom takmer ako europska krajina.
Keby som vedel, ake velmi zle to bude tu, tak uz davno som zbaleny a idem.
Vlastne bral by som cokolvek v Juznej Amerike, ale lepsie Argentina, nez napriklad Mexiko a ich kartely
moja zem zaslubena je Argentina daleko od vsetkeho a pritom takmer ako europska krajina.
Vlastne bral by som cokolvek v Juznej Amerike, ale lepsie Argentina, nez napriklad Mexiko a ich kartely
Juzna Amerika pre mna stale znamena vysoku kriminalitu. Kamaratky z Peru a Brazilie spominali, ako boli prepadnute. Potom drogy a tak. No neviem... Teraz ma napadlo, najlepsie budu zamorske oblasti europskych statov. Napriklad Aruba, Bonaire, Curacao, ktore patria Holandsku. A su aj dalsie. Ale snad to nebude potrebne.
vikino1 Lenze Ukrajinci mali snahu uz pred vojnou o "lepsie zajtrajsky" a boli na pol ceste k nim, a pokial vydrzia tak ich asi aj budu mat. Aj ked teda nie uplne, lebo znicena krajina, mesta, krvou preliate... Ale dobre, minimalne nepojdu cestou a rezimom vychodu a idu si aj tymto za tym. Kdezto u nas podla preferencii by sme mohli bojovat kolko chceme, tazko sa nieco zmeni, mozme aj volit aj kazdy polrok. Snaha nieco zmenit tu uz tolkokrat bola a co z toho... Zeby Putin vstupil do krajiny NATO si nemyslim, taktiez jadrovej vojny. To zas nechce asi ani on sam, taktiez zrovnat UA so zemou, preto asi aj taky "opatrny" postup.
Ad1 a moja osoba, keby aj k niecomu prislo, tak asi neujdem, na tom nemam gule, ked som to nespravil doteraz pred rokmi sam tak teraz uz vobec, rodina, deti, zazemie... To uz skor tu flintu do ruky. A ty?
Ad2 vzniklo to na reakciu preferencii stran, nie na obranu krajiny ako takej. A to je rozdiel
Keby takto rozmýšlali ukrajinci tak už je putler v Michalovciach
budem uprimny - za vsetky tie nastenkove tendre, interblue, kradnutie buducich dochodkov, Kocnerovcov, Bodorovcov, Kicurovcov, Kvietikovcov a Ficovej mafii vo vsetkych statnych sferach, nie som absolutne ochotny branit Slovensko so zbranou v ruke. Este ked tretina populacie chce Ficov navrat. Za CIVILIZOVANU krajinu zapadnej alebo severnej Europy by som bol ochotny, za Slovensko nie, a urcite by som zdrhal kym by sa dalo. Nech si to tu Blahovci uziju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj keď je podozrivé len tank sám, bez ochrany....mohol byť kludne už aj opustený...či nie ?
toto video bude asi iba pr material
„Nájdeme každého bastarda, ktorý strieľal na naše mestá, na našich ľudí, kto bombardoval našu zem, kto strieľal rakety, kto vydal rozkazy a stlačil spúšť.“✌️
Tak časom budú pozerať len svoju vlastnú tvorbu
vidim to tak 50 na 50
diktatorove straty..
overit sa to neda, ale pravdepodobne sa to nebude dat casom ani popriet
moja zem zaslubena je Argentina
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html
Juzna Amerika pre mna stale znamena vysoku kriminalitu. Kamaratky z Peru a Brazilie spominali, ako boli prepadnute. Potom drogy a tak. No neviem... Teraz ma napadlo, najlepsie budu zamorske oblasti europskych statov. Napriklad Aruba, Bonaire, Curacao, ktore patria Holandsku. A su aj dalsie. Ale snad to nebude potrebne.
Ad1 a moja osoba, keby aj k niecomu prislo, tak asi neujdem, na tom nemam gule, ked som to nespravil doteraz pred rokmi sam tak teraz uz vobec, rodina, deti, zazemie... To uz skor tu flintu do ruky. A ty?
Ad2 vzniklo to na reakciu preferencii stran, nie na obranu krajiny ako takej. A to je rozdiel
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
budem uprimny - za vsetky tie nastenkove tendre, interblue, kradnutie buducich dochodkov, Kocnerovcov, Bodorovcov, Kicurovcov, Kvietikovcov a Ficovej mafii vo vsetkych statnych sferach, nie som absolutne ochotny branit Slovensko so zbranou v ruke. Este ked tretina populacie chce Ficov navrat. Za CIVILIZOVANU krajinu zapadnej alebo severnej Europy by som bol ochotny, za Slovensko nie, a urcite by som zdrhal kym by sa dalo. Nech si to tu Blahovci uziju.