Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
suhlasim s tebou, 4K obsahu tam nie je moc a tiez zalezi na datovom toku. mna to stoji 6€, tak neriesim az tak kvalitu obrazu. dcera chcela pre zdokonalenie jazyka a musim povedat, ze nachytala dost fraz a zlepsil sa jej aj prizvuk. ma kamosku rovnako "postihnutu" a spolu kazdy den telefonuju hodinu v angline....tak pocujem ten rozdiel pred a po. vsimli sme si aj na znamkach v škole, ze mala len jednotky (10+) z jazyka minuly polrok. cize u nas doma zatial účel netflix plni.
no a ja idem radsej na bezky, hokej, kolo alebo pivo..tak ja tomu moc neublizim...kazdopadne na 55" TV a nete ktory mam je podla mna obraz dostatocne dobry.
Objednal som si odtial "Northwave Rebel 3 MTB Shoes - 2022" za cena 139 eur + postovne 10 eur. Aby mi to dorucili na Slovensko, musel som prihodit tovar za dalsich 11 eur, postovne stuplo na 15 eur. Pocital som s tym, ze budem platit clo, zaskocila ma vsak suma, ktoru som bol ziadany doplatit. Clo 11 eur, DPH 34, spravne poplatky 7.5, spolu 52.5 eur. Tretry za 139 eur by boli vyhodne, aj 165 eur by bola dobra kupa, ale za 217 eur ich mozem kupit aj na Slovensku. To len ako info pre ostatnych
nase urady nejako zvlastne k tejto veci pristupuju, s kamosom sme robili dve objednavky koncom minuleho roka - tretry a bundu, a ani pri jednej sme neplatili nic.
Ja som minuly rok zaciatkom decembra objednaval veci tiez, a este nemali podmienku minimalne 150€. Mal som objednavku za 109€ a doplacal som myslim 21€.
Ja som tiež objednával slx 7100 brzdy. Vtedy stačil nákup nad 99eur a poštovné zadarmo. Co som splnil a nemal som to viac ako 150eur. Takže platil som len DPH cca okolo 25eur. Našťastie ma to aj tak vyšlo lacnejšie ako by som ich kupoval tu.
Este pred nedavnom ju mali v rovnakom shope a pomarancovu za 800 a ja blbec som zavahal cize uz viem ze na dobre sa oplati pockat vieme kam az s cenou mozu a to mozu este viac
Este pred nedavnom ju mali v rovnakom shope a pomarancovu za 800 a ja blbec som zavahal cize uz viem ze na dobre sa oplati pockat vieme kam az s cenou mozu a to mozu este viac
To bol model 2021, táto je 22, prepracovaná a o dosť ľahšia.
Mas pravdu to som prehliadol 😊 100g tam je rozdiel ci kolko to je zanedbatelny rozdiel ale ako tak pozeram uz su vypredane 21 cize buduci rok treba striehnut na bazanty 😆
Presne tak, to bol model ‘21 a rozdiel teda neni len 100g ale je tam toho daleko viac. Mimochodom bude to az nejakych 150g, co je pri naraste tuhosti, trojpolohovom lockoute, moznosti 100-120 zdvihu viac nez dost. Su tam prepracovane spodne nohy, korunka.. Je to skratka uplne nova generacia vidlice, aj ked pruzenie ako take asi zostava rovnake. Samozrejme adekvatne tomu narastla cena 😃
300g lahsia a je tuhsia? No to urcite ?
To iste tvrdili aj o 32mm foxe stale z nej ukrajovali a vraj stale tuhsia,vysledok je ze ta vidla je dobra pre deti a chrtov do 60kg, preto som ju menil za 34sc 2021, to je obrovsky rozdiel v tuhosti, 2022 uz od pohladu a vahy musi byt logicky menej tuhsia...marketingovo samozrejme tuhsia lahsia?
Hlavna uspora vahy je v tom ze su nohy blizsie k sebe, co podla mna tuhost neznizi. Jedina nevyhoda je v tom ze tam nedostanes 2,6 plast ale iba 2,4. Ale tak nemal som moznost porovnat tak nebudem tvrdit, ale podla mna menej tuha nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a ja idem radsej na bezky, hokej, kolo alebo pivo..tak ja tomu moc neublizim...kazdopadne na 55" TV a nete ktory mam je podla mna obraz dostatocne dobry.
Objednal som si odtial "Northwave Rebel 3 MTB Shoes - 2022" za cena 139 eur + postovne 10 eur. Aby mi to dorucili na Slovensko, musel som prihodit tovar za dalsich 11 eur, postovne stuplo na 15 eur. Pocital som s tym, ze budem platit clo, zaskocila ma vsak suma, ktoru som bol ziadany doplatit. Clo 11 eur, DPH 34, spravne poplatky 7.5, spolu 52.5 eur. Tretry za 139 eur by boli vyhodne, aj 165 eur by bola dobra kupa, ale za 217 eur ich mozem kupit aj na Slovensku. To len ako info pre ostatnych
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/fox-34-float-sc-fit4-29-factory-boost-remote-120mm-black-2022/12308
A tieto moje carbónové RSská za 230e nikto nechcel.
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/fox-34-float-sc-fit4-29-factory-boost-remote-120mm-black-2022/12308
Este pred nedavnom ju mali v rovnakom shope a pomarancovu za 800 a ja blbec som zavahal
To bol model 2021, táto je 22, prepracovaná a o dosť ľahšia.
To iste tvrdili aj o 32mm foxe stale z nej ukrajovali a vraj stale tuhsia,vysledok je ze ta vidla je dobra pre deti a chrtov do 60kg, preto som ju menil za 34sc 2021, to je obrovsky rozdiel v tuhosti, 2022 uz od pohladu a vahy musi byt logicky menej tuhsia...marketingovo samozrejme tuhsia lahsia?