Celkom malo, ale tak este je dost skoro, ludia si to nechavaju na poslednu chvilku asi.
Minuly rok som sa o tom dozvedel nahodou tyzden pred, cez instagram reklamu.
no hej, ja tiez este nie som prihlaseny - cakam kym sa rozhodnem, ci sa chcem trapit na dlhej. Snad zverejnia detaily trate niekedy v blizkej buducnosti...
,,Na základe dobrých ohlasov na trasu prvého ročníka podujatia, nielen zo strany pretekárov, ale aj zo strany samosprávy, Polície SR, Lesov SR a Mestských lesov v Bratislave, sme predbežne dohodnutí na ponechaní trate z 1. ročníka, pričom ale aktuálne hľadáme ešte cesty a spôsob, ako ešte viac zatraktívniť najmä dlhšiu – RACE trasu. Finálnu verziu trate predpokladáme, že zverejníme počas jarných mesiacov, najneskôr do konca marca.”
hej hej, je to to iste - a stale si nie som isty ci sa mi chce ist do tej dlhej.. a ta kratka sa mi zda fakt moc kratka - tak sa bojim, ze bude az moc intenzivna:) tak fakt neviem - este mam tyzden na rozhodnutie:)
Tak minulí rok kvôli tejto akcii čo to poopravovali na lesných asfaltkách. Tak sa možno stane zázrak a konečne dajú do poriadku aj ten zjazd na Košarisko od odbočky toho triangla čo je medzi BK a Sv.Jurom.
Tak ja som to zobral tak principiálne... Že za Sencom sa svet nekončí... Na L´Etape sme vlani robili servisnú podporu a budeme aj tento rok, takže pretekať sa nebude...
Nazgul ok, chápem Práve preto idem tento rok vyskúšať jednu etapu VRL na východ (za Sencom ) a na jeseň krásnu trasu Okolo Malohontu l´etape pasuje do BA - je tu veľká koncentrácia cyklistov (aj cepečkárov), sponzorov, panelových ciest a tak...
zdravím, chcem sa spýtať na váš názor / skúsenosť z minulého roku, ako "profesionálni" boli účastníci, keď si odmyslím TOP50.
prečo sa pýtam - dosť ma ako hobby cyklistu láka si zaziť tú dlhšiu trasu a atmosféru, ale či by som to zvládol na gravel biku s 38 plášťom v tom pomyselnom pelotóne, alebo je to skôr utópia.
vďaka za radu a povzbudenie
A.
podla propozicii je max sirka plastu 35mm:) takze oficialne by si mal prezut na nieco - napr. ja mam na podobne pripady panaracer gravelking SK 32mm.. ale ja zas nemam vykonnost na to, aby som siel dlhu..
Profesionali neboli ziadni, bolo zopar jedincov zo slovenskej amaterskej spicky, potom zastupcovia slovenskeho amaterskeho priemeru (vratane mna) a zvysok hobby jazdci. Na ostrom starte sa to nakoplo a vpredu ostala mozno 70-80 clenna skupina, ktora sa na Strmine podelila na este mensie skupinky. Netreba sa bat toho, ze by si si nenasiel svoju vykonnostnu skupinku.
andykopcar Pozri si výsledky z minulého roka https://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/results/6844?rid=6142 a porovnaj si svoju priemerku na tvoje objemy v kopcovitých trasách, aké jazdíš. Ak jazdíš obdobné trasy s priemerkou 35km/h , tak ti silno odporúčam sa zúčastniť Ak menej, tak si tam určite nájdeš svoju skupinu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minuly rok som sa o tom dozvedel nahodou tyzden pred, cez instagram reklamu.
https://www.facebook.com/letapeslovakia/posts/442725547346485
prečo sa pýtam - dosť ma ako hobby cyklistu láka si zaziť tú dlhšiu trasu a atmosféru, ale či by som to zvládol na gravel biku s 38 plášťom v tom pomyselnom pelotóne, alebo je to skôr utópia.
vďaka za radu a povzbudenie
A.