ale niečo si vyber, tak či tak si súčasť systému, s ktorého únik je možný len niekde na samotu bez všetkých civilizačných vymožeností, ako je elektrina a veci na ňu nadväzujúce, lekárska starostlivosť atď ...
mam ludi okolo a aj vo velmi blizkom okoli ktory maju na USA vs. Rusko podobny nazor, ja sa snazim byt neutralny a nebavit sa s nimi o momentalne situacii lebo by nase vztahy nemuseli dopadnut dobre. na jednej strane sa smejem, no na druhej ma to celkom aj znepokojuje.
Nádraží ve Vilniusu. Právě přijíždí vlak z Moskvy do Kaliningradu. Pravidelné hlášení nádražního rozhlasu "Vážení cestující vlaku č.29 Moskva-Kaliningrad. Dnes Putin vraždí civilní obyvatelstvo Ukrajiny. Vy s tím souhlasíte?" Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
"Celú cestu by im to mali vyhrávať vo vagónoch !!! .... " + "jasne ako u nas - pristupili ste do vlaku .... a smozrejme .... " = kdesi v ruzku - citaj v rustine - pristupili ste do vlaku RuZkeho narodneho popravcu, dnes sme zabili 500 civilistov z toho 4 deti. pritom zomrelo 1000 vasich bratov, v obchode nekupite uz ani heineken, prajeme vam prijemnu cestu do Moskvy. a samozrejme - nezabudnite nosit respirator.
Snažím sa nájsť odpoveť na otázku PREČO v Severnej Amerike nebol vojnový konflikt už cca 250 rokov.
Napadajú ma nasledovné odlišnosti.
1. Nemožnosť zneužitia nacionálnych a náboženských odlišností pretože je tam oveľa vačsí mišunk až na úrovni jednotlivých ulíc .
2. Voľnejší pohyb a väčšia moc penazí ktorá už dávno pritiahla veľmi schopných ľudí z celého sveta čo im vlastne umožnilo svet dobíjať aj pomocou civilných nie len vojenbských technológii.
3. Na veľkom území používajú jednotný jazyk a majú obrovskú výhodu že je vlastne hlavným komunikačným prostriedkom na celom svete. V jednote je sila, sloboda a vlastne aj mier.
V prírode ale aj medzi ľuďmi vždy asi bude platiť že silnejší bude ovládať/zneužívať slabšieho ale dúfam že vojnové súperenie bude plne nahradené súperením v civilných technológiách k čomu dúfam napomôže aj nové geopolitické rozdelenie sveta (U,Č,A).
Uniklý dokument z Ruska s cílem natočit propagandistická videa s cílem zdiskreditovat postoj ukrajinských sil k válečným zajatcům copyrightpbs.twimg.com pbs.twimg.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to marný je to marný je to marný 🙂
Aha, napríklad tento dnešný príspevok? :
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A namiesto okien LCD panely s videami o tom, čo ten krpatý potkan z kremľa na Ukrajine spôsobil !!!
Jasné, lebo rúško vo vlaku a taký zdevastovaný Mariupoľ so stovkami mŕtvych civilistov je to isté... Hotové rúškové utrpenie...
"Celú cestu by im to mali vyhrávať vo vagónoch !!! .... " + "jasne ako u nas - pristupili ste do vlaku .... a smozrejme .... " = kdesi v ruzku - citaj v rustine - pristupili ste do vlaku RuZkeho narodneho popravcu, dnes sme zabili 500 civilistov z toho 4 deti. pritom zomrelo 1000 vasich bratov, v obchode nekupite uz ani heineken, prajeme vam prijemnu cestu do Moskvy. a samozrejme - nezabudnite nosit respirator.
Napadajú ma nasledovné odlišnosti.
1. Nemožnosť zneužitia nacionálnych a náboženských odlišností pretože je tam oveľa vačsí mišunk až na úrovni jednotlivých ulíc .
2. Voľnejší pohyb a väčšia moc penazí ktorá už dávno pritiahla veľmi schopných ľudí z celého sveta čo im vlastne umožnilo svet dobíjať aj pomocou civilných nie len vojenbských technológii.
3. Na veľkom území používajú jednotný jazyk a majú obrovskú výhodu že je vlastne hlavným komunikačným prostriedkom na celom svete. V jednote je sila, sloboda a vlastne aj mier.
V prírode ale aj medzi ľuďmi vždy asi bude platiť že silnejší bude ovládať/zneužívať slabšieho ale dúfam že vojnové súperenie bude plne nahradené súperením v civilných technológiách k čomu dúfam napomôže aj nové geopolitické rozdelenie sveta (U,Č,A).
a toto je fakt hrôza
https://twitter.com/nikorepi/status/1508667717116698626
a toto je fakt hrôza
https://twitter.com/nikorepi/status/1508667717116698626
kedze rusky viem len malinko dal som si to prelozit cez Photo translator a vyslo z toho toto