Aj z tychto zaberov je vidiet slendrianstvo ktore v tych ruskych krajinach je. Ani len kameru nedokazu spravne namontovat. Datumova peciatka je opacne. Tak ako vsetko ruske, aj toto je postavene na hlavu. Ti rusi su naozaj schopni do*ebat aj zeleznu gulu.
ako sa dalo čakať,hnedé hovno pustilo do gatí:
4. apríla 2022 17:16
Marian Kotleba sa v utorok nezúčastní svojho súdneho pojednávania na Najvyššom súde, kde sa má rozhodnúť, či pôjde za kauzu šekov v hodnote 1488 eur do väzenia. „Žiaľ, z vážnych osobných a zákonných dôvodov, ktoré v tejto chvíli nebudem zverejňovať, sa zajtrajšieho pojednávania nemôžem zúčastniť,“ uviedol predseda ĽSNS na Facebooku.
Kotleba požiadal Najvyšší súd, aby ho z pojednávania ospravedlnil. Zároveň žiada, aby sa pojednávalo v jeho prítomnosti, lebo je pripravený sa obhájiť.
Kotleba a spol sú srač*y. Veľké huby, ale keď treba obhájiť svoje slová pred súdom, tak otáčajú, zahmlievajú, vyhovárajú sa. A presne takí sú ich voliči...
neviem komu z vás niečo hovoria formálne jazyky a automaty ... ale mali sme kolegu, ktorého sme mali za blázna ... ale akosi čim ďalej tým viac ho chápem.
On tvrdil, že voliť by mali len ľudia s IQ nad 120 pričom váha hlasu by zodpovedala výške IQ pričom teda 120 == 1.0 a každé vyššie by malo väčšiu váhu. Ďalej volení môžu byť len ľudia s IQ nad 140, pričom prejdú jednoduchým touringovým testom aby preukázali, že sú inteligentní. Následne každé rozhodnutie tejto vlády pred vstupom do platnosti prejde kontrolou logičnosti a nadväznosti na inú súvisiacu legislatívu.
Neviem, či si to pamätám presne ... ale zhruba takto nejako si to predstavoval a tvrdil, že časom by sa systém sám upratal a zabezpečil by nám blahobyt a kontinuitu
Tak k tomu bláznovi sa rád pridám ale najmä u politikov by som pridal aj váhu pre EQ ale samozrejme s dostatočným IQ aby vedeli rozlíšiť aspoň simulantov a potrieb najvyššieho pána boha čo je u mňa príroda.
Tak k tomu bláznovi sa rád pridám ale najmä u politikov by som pridal aj váhu pre EQ ale samozrejme s dostatočným IQ aby vedeli rozlíšiť aspoň simulantov a potrieb najvyššieho pána boha čo je u mňa príroda.
Oddýchni si trollíček 😂 … iba neviem ako mohol pridať príspevok o 19:37 keď mal byt “ vybanovaný “ 🤷🏼♂️ .
To je ban na komentare, nie na prispevky. Autor banu nezvolil spravnu polozku ak chcel dat ban na prispevky. V kazdom pripade ja zatial nejak neregistrujem prorusku propagandu zo strany tohto dochodcu. Vnimam to len ako zasieranie fora offto*****m kedze si dochodca asi neuvedomuje, ze jeho divne nazory nikoho nezaujimaju. Ale mozem sa samozrejme mylit. Stale cakam na dostatocnu zamienku.
tiez celkom nechapem, preco bol hned zaradeny medzi ruskych trollov. a ak sa niekto zaregistruje na forum prave v tychto politicky "exponovanych" casoch, o (geo)politiku sa zaujima a najde tu temu Politika, tak jednoducho moze prist k tomu, ze bude mat kopu prispevkov v tejto teme, bez toho, aby riesil aj ine cyklotemy.
nehovorim, ze suhlasim s kazdym jeho nazorom, ale aj tak. rusky troll?
btw, na FB som len s prieskumných dôvodov, reálne ho nepoužívam, konto mám fake,
pár krát som pozrel dezinfo správy a dlhodobo mi ich ponúka pravidelne,
a od zverejnenia toho masakru, stúpla aktivita trollov mnohonásobne
to množstvo sračiek ma fakt prekvapilo a vyvrátilo akékoľvek pochybnosti a beriem to ako potvrdenie genocídy na UA.
Ten Ban som mu dal ja. nemam s tym veľmi skusenosti ale mám troška paranoju, keď niekto založi učet, dá 2 príspevky a potom ide lajnu 40 prispevkov v teme Politika. Sme bike forum a aj keď sa tuto riešia aj OT veci, tak by sme tu nemuseli mať trollov ako všade inde. my si vystačime aj sami v ramci komunity
Nebyt vojny, toto je taky mega ekrazit, ze za 'beznych' okolnosti by som ocakaval minimalne dvojhodinove vysvetlovanie od GP, co si to ti prokurátori dovoluju. Takto sa to (asi, nanestastie) prepecie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://m.facebook.com/historje/photos/a.576172972397095/5597845633563112/?type=3&source=48
V podstate, to co sa stalo v Buci do toho pekne zapada. Ukrajina potrebuje tazke zbrane a co najskor. Ak este je niekto, kto tvrdi, ze je nieco, co by Rusi nespravili, tak je hodne naivny.
Aj z tychto zaberov je vidiet slendrianstvo ktore v tych ruskych krajinach je. Ani len kameru nedokazu spravne namontovat. Datumova peciatka je opacne. Tak ako vsetko ruske, aj toto je postavene na hlavu. Ti rusi su naozaj schopni do*ebat aj zeleznu gulu.
https://www.konzervativninoviny.cz/co-by-melo-rusko-udelat-s-ukrajinou-pohled-z-ruska/
Ak tu to už bolo, tak sorry.
4. apríla 2022 17:16
Marian Kotleba sa v utorok nezúčastní svojho súdneho pojednávania na Najvyššom súde, kde sa má rozhodnúť, či pôjde za kauzu šekov v hodnote 1488 eur do väzenia. „Žiaľ, z vážnych osobných a zákonných dôvodov, ktoré v tejto chvíli nebudem zverejňovať, sa zajtrajšieho pojednávania nemôžem zúčastniť,“ uviedol predseda ĽSNS na Facebooku.
Kotleba požiadal Najvyšší súd, aby ho z pojednávania ospravedlnil. Zároveň žiada, aby sa pojednávalo v jeho prítomnosti, lebo je pripravený sa obhájiť.
https://www.konzervativninoviny.cz/co-by-melo-rusko-udelat-s-ukrajinou-pohled-z-ruska/
Ak tu to už bolo, tak sorry.
a tu su tiez obete putinovskeho rezimu, akurat ze na ich domy nedopadaju ruske bomby a nestrielaju do nich ruski vojaci. totalne vymyte mozgy.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
On tvrdil, že voliť by mali len ľudia s IQ nad 120 pričom váha hlasu by zodpovedala výške IQ pričom teda 120 == 1.0 a každé vyššie by malo väčšiu váhu. Ďalej volení môžu byť len ľudia s IQ nad 140, pričom prejdú jednoduchým touringovým testom aby preukázali, že sú inteligentní. Následne každé rozhodnutie tejto vlády pred vstupom do platnosti prejde kontrolou logičnosti a nadväznosti na inú súvisiacu legislatívu.
Neviem, či si to pamätám presne ... ale zhruba takto nejako si to predstavoval a tvrdil, že časom by sa systém sám upratal a zabezpečil by nám blahobyt a kontinuitu
To by boli iné výsledky
Oddýchni si trollíček 😂 … iba neviem ako mohol pridať príspevok o 19:37 keď mal byt “ vybanovaný “ 🤷🏼♂️ .
nehovorim, ze suhlasim s kazdym jeho nazorom, ale aj tak. rusky troll?
pár krát som pozrel dezinfo správy a dlhodobo mi ich ponúka pravidelne,
a od zverejnenia toho masakru, stúpla aktivita trollov mnohonásobne
to množstvo sračiek ma fakt prekvapilo a vyvrátilo akékoľvek pochybnosti a beriem to ako potvrdenie genocídy na UA.
Ty by si mal medzi sluzbami viac oddychovat. Uz zacinas byt paranoidny.
🔓 : https://dennikn.sk/2796130/sedem-veducich-prokuratorov-obvinenia-z-manipulacie-v-pcolinskeho-pripade-su-absurdne/?cst=1fced11fe77425050ffb03575a61896ac9186702
(I bez osobnych pejorativnych oznaceni):
Nebyt vojny, toto je taky mega ekrazit, ze za 'beznych' okolnosti by som ocakaval minimalne dvojhodinove vysvetlovanie od GP, co si to ti prokurátori dovoluju. Takto sa to (asi, nanestastie) prepecie