Konecne, ale stale malo… teraz je cas cvarge poriadne sliapnut na krk a pridusit. Ekonomicky aj vojensky. Aby ich aspon na par desatroci presli imperialisticke chutky
Nechcem sa Sulíka automaticky zastávať, podľa mňa nie je správny človek na správnom mieste a k jeho osobe mám zásadné výhrady, ale odhliadnuc od neho strana SaS robí aj užitočné veci, najmä v zjednodušení podnikateľského prostredia, čo považujem za veľmi dôležité.
Mimochodom, aj súčasná snaha o uzákonenie a ochranu cykloturistického značenia a nastavenie jeho systémového financovania je iniciatívou SaS.
Vieš mi prosím povedať ktoré sú to tie veci na zjednodušenie podnikateľského prostredia? Ďakujem
najviac kvičí smerácky hajzel Fico
Robert Fico vyhlásil, že prezidentka Čaputová s premiérom Hegerom otvorene ťahajú Slovensko do vojny na Ukrajine. Podľa predsedu Smeru je systém S-300, ktorý sme darovali Ukrajine, výkonnejší ako americké Patrioty. Fico avizuje, že podá návrh na vyslovenie nedôvery vláde. https://dennikn.sk/minuta/2802950/?ref=mpm
treba to trochu prečistiť od smeráckych zradcov:
8. apríla 2022 14:13
Predseda Spolu Miroslav Kollár predložil návrh na odvolanie šéfa zahraničného výboru Mariána Kéryho zo Smeru. Kéry podľa neho dlhodobo verejne spochybňuje oficiálnu zahraničnú politiku Slovenska a v súvislosti s vojnou na Ukrajine komunikuje stanoviská zhodné s ruskou propagandou.
No vyzera to tak ze najlepsie riesenie je vratit vsetku sovietsku vyzbroj ktorou disponujeme prostrednictvom ukrajincov ruZku. Aj tie tri funkčné šarkany,co este lietaju nájdu na Ukrajine rozhodne lepsie uplatnenie ako ich nechat dzignúť kdesy pri Nitre na suchoty...
Slava Ukraini!
Potká se Rus a Švýcar.
Rus: "My jsme na tu Ukrajinu museli zaútočit, jinak bychom byli v obklíčení zemí NATO!"
Švýcar: "Ono to není tak hrozné, když nejsi kretén..."
Rusi tesne po útoku na stanicu oslavovali, že zbombardovali ukrajinský vlak plný zbraní. Keď sa prevalilo, že zbombardovali ženy a deti, raketu podľa nich vypálili sami Ukrajinci, aby to hodili na Rusov.
Silno mi to pripomína ako na FB oslavovali zostrelenie ukrajinského vojenského lietadla, kým sa neukázalo, že trafili Boeing 777. Odvtedy to boli samozrejme jednoznačne Ukrajinci.
Rus naozaj nie je národnosť, ale diagnóza. https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1512365048018132997
pod článkom sú skvelé komentáre,napr:
Obludný boľševický zapredanec, judáš, janičiar a renegát. Poturčenec horší Turka už neplatí. Pre túto kolaborantskú zberbu platí "poruštenec horší Rusa". Prečo tavašišč Plexiglas Kvadratnyj ešte nečučí v lochu? Načo sa čaká?
alebo:
Jednoznačne tento čin sa dá hodnotiť ako vlastizrada. Konečne by mali Fica umiestniť na správnu stranu mreží!
som zvedavý,či bude mať plexiksicht za vyzradenie vojenskej operácie problém-bolo by načase
ako viem kto mi navrhol zmazat alebo zmamal prispevok, len tak, pre zaujimavost. ten moj boj ineho nazoru ako su ostatne aj ked som opisal len skusenost mojej rodiny. nehnevam sa nan. Nie som ani rusofil, ani ukrajinofil, ale to zjavne nemozem 😐
nazi armada rise zla 21. storocia, aj ked oni vlastne v 21. storoci nikdy ani neboli, ostali v minulosti dufajuc v prinavratenie svojho postavenia pocas studenej vojny
Havran Michal-výstižný status na FB:
Ruská armáda dnes opäť vraždila. V Krematorsku sú po raketovom útoku desiatky mŕtvych. V deň keď zaflusaná trestná lavica otvorene deklarovala svoju úbohú lojalitu kalifovi z Kremľa.
Teraz budem veľmi osobný, ako bratislavskému chlapcovi mi to snáď odpustíte.
Robert Fico, roky som pozoroval Tvoje puchnutie a premenu na bradavičnatú bábiku, zberateľku zlata, kuriev a drahých cigár. Bol to taký Tvoj a Váš lifestyle, okresných Boratov uveličených z výhľadov v bytoch na Palisádach a vlastných fliaš v rumových baroch. Ani si nevedel kde si, ale chcel si to všetko naraz.
Bolo jasné, že skončíš takto. Putinov sluha, otrocké Z, ktoré si v deň, keď ruské rakety opäť zabíjali, dovolilo prezradiť závažnú skutočnosť o našej vojenskej pomoci, ktorá by možno zachránila ľudí aj v Krematorsku.
Ty a Tvoj poslanec Z, tvoje Kéry, ktoré mele v čase, keď sa dozvedáme o udalostiach v Buči žvásty o tom, že Rusko je náš priateľ, ste prešli na ich stranu.
Hovoríte o úcte k Rusku, no k mŕtvym a znásilneným deťom a ženám na Ukrajine nemáte žiadnu. Hovoríte, že sme vstúpili do vojny, ale nie o tom, kto túto vojnu rozpútal. Chceli by ste ťažiť z Orbánovej posratosti, no zabudli ste na kľúčový moment.
Túto vojnu prehráte rovnako ako ju prehrá Putin a verím, že skončíte v nejakom zaflusanom rezorte s Výbochom a vašimi Z spolupáchateľmi, kde sa raz stretnete s rodičmi ukrajinských detí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tu je podrobnejsie vysvetlenie:
https://marektomas.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785951
btw. ruska centralna banka znizila urok z 20% na 17%
jasné, nedal som úvodzovky, pardon
Mimochodom, aj súčasná snaha o uzákonenie a ochranu cykloturistického značenia a nastavenie jeho systémového financovania je iniciatívou SaS.
Vieš mi prosím povedať ktoré sú to tie veci na zjednodušenie podnikateľského prostredia? Ďakujem
https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/159418-slovensky-system-s-300-je-na-ukrajine
Jooooj a ako kvicia trolli na diskusiach teraz. Ako prasce na zakalacke. Vyzera, ze ta S300 pre Ukrajinu bol dobry krok.
Robert Fico vyhlásil, že prezidentka Čaputová s premiérom Hegerom otvorene ťahajú Slovensko do vojny na Ukrajine. Podľa predsedu Smeru je systém S-300, ktorý sme darovali Ukrajine, výkonnejší ako americké Patrioty. Fico avizuje, že podá návrh na vyslovenie nedôvery vláde.
https://dennikn.sk/minuta/2802950/?ref=mpm
8. apríla 2022 14:13
Predseda Spolu Miroslav Kollár predložil návrh na odvolanie šéfa zahraničného výboru Mariána Kéryho zo Smeru. Kéry podľa neho dlhodobo verejne spochybňuje oficiálnu zahraničnú politiku Slovenska a v súvislosti s vojnou na Ukrajine komunikuje stanoviská zhodné s ruskou propagandou.
Slava Ukraini!
Potká se Rus a Švýcar.
Rus: "My jsme na tu Ukrajinu museli zaútočit, jinak bychom byli v obklíčení zemí NATO!"
Švýcar: "Ono to není tak hrozné, když nejsi kretén..."
Silno mi to pripomína ako na FB oslavovali zostrelenie ukrajinského vojenského lietadla, kým sa neukázalo, že trafili Boeing 777. Odvtedy to boli samozrejme jednoznačne Ukrajinci.
Rus naozaj nie je národnosť, ale diagnóza.
https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1512365048018132997
pod článkom sú skvelé komentáre,napr:
Obludný boľševický zapredanec, judáš, janičiar a renegát. Poturčenec horší Turka už neplatí. Pre túto kolaborantskú zberbu platí "poruštenec horší Rusa". Prečo tavašišč Plexiglas Kvadratnyj ešte nečučí v lochu? Načo sa čaká?
alebo:
Jednoznačne tento čin sa dá hodnotiť ako vlastizrada. Konečne by mali Fica umiestniť na správnu stranu mreží!
som zvedavý,či bude mať plexiksicht za vyzradenie vojenskej operácie problém-bolo by načase
Google: podnikateľské kilečko, podnikateľské kilečko 2, princip 1 in - 1 out. V príprave je podnikateľské kilečko 3.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-technologie-ruskym-vojakum-zjevne-nefunguje-tajna-komunikace-pozici-hlasi-ukrajincum-193359
siritelia rakovinotvorneho rezimu
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/hlavni-tvare-propaganda-putin-rusko-solovjov-simonjanova-nikolov-kiseljov_2204080700_jgr#topmenu
Na to len jedno bla bla bla asi toľko k ich kileckam
Ruská armáda dnes opäť vraždila. V Krematorsku sú po raketovom útoku desiatky mŕtvych. V deň keď zaflusaná trestná lavica otvorene deklarovala svoju úbohú lojalitu kalifovi z Kremľa.
Teraz budem veľmi osobný, ako bratislavskému chlapcovi mi to snáď odpustíte.
Robert Fico, roky som pozoroval Tvoje puchnutie a premenu na bradavičnatú bábiku, zberateľku zlata, kuriev a drahých cigár. Bol to taký Tvoj a Váš lifestyle, okresných Boratov uveličených z výhľadov v bytoch na Palisádach a vlastných fliaš v rumových baroch. Ani si nevedel kde si, ale chcel si to všetko naraz.
Bolo jasné, že skončíš takto. Putinov sluha, otrocké Z, ktoré si v deň, keď ruské rakety opäť zabíjali, dovolilo prezradiť závažnú skutočnosť o našej vojenskej pomoci, ktorá by možno zachránila ľudí aj v Krematorsku.
Ty a Tvoj poslanec Z, tvoje Kéry, ktoré mele v čase, keď sa dozvedáme o udalostiach v Buči žvásty o tom, že Rusko je náš priateľ, ste prešli na ich stranu.
Hovoríte o úcte k Rusku, no k mŕtvym a znásilneným deťom a ženám na Ukrajine nemáte žiadnu. Hovoríte, že sme vstúpili do vojny, ale nie o tom, kto túto vojnu rozpútal. Chceli by ste ťažiť z Orbánovej posratosti, no zabudli ste na kľúčový moment.
Túto vojnu prehráte rovnako ako ju prehrá Putin a verím, že skončíte v nejakom zaflusanom rezorte s Výbochom a vašimi Z spolupáchateľmi, kde sa raz stretnete s rodičmi ukrajinských detí.