prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
posledný komentár: 26. 5. 2006 o 8:54
takze samotny cip im velmi nepomoze, treba aj vlastny soft k tomu
kde su tie casy, ked sa programovalo v assembleri , neskor obycajne C ci Pascal . . . a stacilo k tomu par MB ram . . . a nie teraz napisem "hello world" a ma to pomaly GB, lebo su tam dotiahnute objekty este aj z druhej galaxie . . . .
- Pán sused, vy ste ale včera v noci so ženou riadne vyvádzali. Až sa triasol plafón nad nami...
- No vidíte, takto vznikajú klebety. Včera som napríklad doma vôbec nebol!
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
esteze to otocenie zvladol a nepiclo ho
https://www.facebook.com/sandu.viorel1/videos/466947168370500/
Tak mi to pripomenulo legendu z cias EC (jedinstvennoj sistemy) pocitacov. Kdesi na prelome 70-80 tych rokov. Fungovalo to tak, ze sa cez akusi pofidernu firmu kdesi na zapade kupil pocitac IBM a potom nastupil vyvoj - okopirovat a potom prelozit texty v software. V Moskve bolo slavnostne testovanie vysledku. Tkzv. 72 hodinovy test. To bolo pokladane za vrchol spolahlivosti ak to vydrzalo tri dni bez poruchy. Ale nic nie je dokonale a kdesi na druhy den sa to zaseklo a elektricky pisaci stroj (monitory sa nepodarilo) napisal Error xxx Contact System Service Center IBM (nestihli prelozit vsetko).
Tesla Piestany nas vyvojar integrovanych obvodov udajne fungoval tak, ze sa u vekslakov kupili devizy, vo Viedni na Maria hilfe strasse sa kupila elektronicka hracka a potom sa snazili okopirovat integrovany obvod co tam bol. Tkze nic noveho - vratia sa do starych cias.
Tesla Piestany nas vyvojar integrovanych obvodov udajne fungoval tak, ze sa u vekslakov kupili devizy, vo Viedni na Maria hilfe strasse sa kupila elektronicka hracka a potom sa snazili okopirovat integrovany obvod co tam bol. Tkze nic noveho - vratia sa do starych cias.
Jedna vec je kúpiť vzorku a druhá je potom postaviť fabriku, ktorá to potom bude mať potrebnú technólógiu a bude to vedieť vyrábať v potrebnej kvalite v sériovke. Viď môj príspevok o "Švédovi v ruskej automobilke".