Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Novinka -17% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-17%
MOC 12 999 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Cize 170
Ja iba vysvetľujem, že s mojou výškou nič neurobím. Avšak nie som hlúpa, aby som pred stavbou svojho vysnívaného cesťáku (za pomerne dosť peňazí) neskontrolovala napr. overlap, alebo polohu sedla voči pedálom a pomocou hodnoty reach objednala správnu dĺžku 350Eurového predstavca. Nie je to moja prvá stavba a zhruba viem na čo dať pozor hlavne pri malých rámoch. Predtým ako začnem stavať tak mám stiahnutú geometriu a vložené všetky rozmery do BikeCad aj s rozmermi všetkých komponentov. A porovnávam s geo predchádzajúcich cesťákov. Inak to proste robiť nejde pokiaľ staviaš vysnívaný bajk, ktorý sa prakticky nedá v okolí vyskúšať v žiadnom obchode
Ten predstavec je vyrobený z kryptonitu či mesačného kameňa?
Kristina jedine mi tam nepasuje ta procraft objimka, nic lepsie v talone nemas?
Parada
Kristina jedine mi tam nepasuje ta procraft objimka, nic lepsie v talone nemas?
Objímka zostane. Iba som ju zatiaľ nestihla obrúsiť a zmatniť. Obyč. Shimano objímku som nechcela. S carbonovými ultralajt mám zlú skúsenosť. Sú málo tuhé. Ráfky čakajúce na náplet majú 42mm výšku a vnútornú šírku 21mm.
Vidis tam aj inu funkciu tych karbonovych komponentov ako je uspora na hmotnosti ?
soused Nie, lebo my ostatni jazdime aj cez zimu a teda si udrziavame flexibilitu
No musis sa asi rozhybat po zimnom spanku??
Pozri odkaz a video ako sa sedadlo upevňuje.
http://darimo.eu/en/darimo-t1-loop-seatpost
Celkom by ma zaujímalo ako tento “upínací”systém bude fungovať v čase pri používaní. Na weightweenies fóre je to dosť častá voľba pri stavbách, no mňa to moc nepresvedčilo a takisto ani to video ako šnúrku obmotávajú kolom dokola , nemal by som na to nervy
Čo by som riešil inak je trochu výraznejšie logo rámu, takto to pôsobí na mňa ako sivá myš. Ale je to tvoj bike ….
Koľko bude finálna váha po výmene kolies ?