Su to cestne riaditka z mojho prveho endurance biku Rose. Nie su idealne na gravel tak asi budem menit. Predstavec pojde o 1cm dlhsi a smerom dole. Nechcem este uplne zrezat krk kym nemam final setup takze zatial trpim ten komin. Vcera som vyrazil s predstavcom uplne hore a som sa citil ako na skladacke, skoro vyrovnany ? taky cudny pocit. Som dost zvyknuty na ten drop z cestaku.
Grc negrc, ale je to prve sedlo na ktorom som dal bez bolesti cez 200km jazdu.
Ja viem, vyzera hnusne, aj oskrete je z kazdej strany ale tak je to nieco na com cely cas sedis a rozhoduje to o komforte jazdy cize radsj skarede a pohodlne ako opacne, ale hladam nejake normalnejsie.
SQLab si niekedy skusal? niektore z tych ErgoWave Active...Ja ho vozim a je to tretie sedlo ktore som skusil na tomto biku ktore mi konecne sadlo. Ked pozeram z boku to tvoje tak mi ho trosku ta bocna linia pripomina.
Ked ratam len veci ktore som kupoval teraz tak nejakych 940. Nejake veci som mal uz z predchadzajuceho biku. Kluky, paky, riaditka, prehadzovacku, kazetu, bowdeny, lanka, omotavku, sedlovku, sedlo, prednu brzdu, plaste
S pedalmi, bez kosika a garmina to malo 9,3kg
Tak ramova sadam ma vysla aj colnicou a vsetkym na 570 a zvysok podla toho co si dovolis kupit a cim to chces ohadzat. Mohol som sa viac buchnut po vacku a kupit tam full hydra brzdy a paky za cca 450 a dalsie veci ale nie je to prime bike takze sa muselo setrit. Nieco sa este casom povylepsuje ale to uz bude postupne.
Mam sqlab 611 ergoactive na fulle a 612tku na graveli. Z mojho pohladu vynikajuce sedlo, ktore sadlo. Je pravda, vyskusat sa moc neda, to moze byt problem.
Specialized power rozne si neskusal, tie boli tiez v pohode, a v BA ich vyskusat vies.
medvedie pazúre som samozrejme videl ... ale moja predstava gravelu nie je mtbčko s baranmi ale odolnejší cesťák s napr 30-35mm plášťami ... mo a Moots, teľo prachov za bike do práce naozaj nedám
ale áno, pri tej výhre v lotte je možné naozaj všetko
V čom sú nič moc? Mám na nich najazdených nejakých 5000 km a nevidím žiadny problém v porovnaní so 105 čo som mal predtým. Ale keby si moc chcel kľudne ich vymeníš kus za kus.
rozdiel je v technologii kovania kluk (600 - klasicke kovanie vs. 800 - technologia Hollowtech II) a z toho rezultujuceho rozdielu v hmotnosti (pri 2-prevodnikovych klukach cca.100g v prospech 800vky). Funkcne mozno budu 800vky o trochu tuhsie, ale myslim ze to nezistis...
... btw. 2min guglenia (aj ked ma tieto gravel sady nezaujimaju)...
Asi tak horsie ako je 105ka horsia od Ultegry. Ak ti nejde o kazdy gram, co asi nejde tak ti to moze byt jedno. GRX je dedikovana rada na gravely tak by som to moc s cestackou 105 neporovnaval. Na niektore gravel ramy uz klasicku 105ku ani v kompakt prevedeni 50/34 neosadis lebo ti to zadna stavba nedovoli. GRX ma mensie pily a aj su odsadene dalej od stredu. Ano pred GRX-om sa davali na gravely klasicke cestacke sady, aj ja na takom jazdim doteraz a zijem ale keby som mal vtedy moznost tak si vyberiem GRX v dvojplacke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Grc negrc, ale je to prve sedlo na ktorom som dal bez bolesti cez 200km jazdu.
S pedalmi, bez kosika a garmina to malo 9,3kg
Bohuzial, tak ako sa dali pred 2 rokmi v akcii kupit za 90, tu uz asi nebude
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/sedla/4474393/sqlab-611-ergowave-active-saddle-14-cm.html
Mam sqlab 611 ergoactive na fulle a 612tku na graveli. Z mojho pohladu vynikajuce sedlo, ktore sadlo. Je pravda, vyskusat sa moc neda, to moze byt problem.
Specialized power rozne si neskusal, tie boli tiez v pohode, a v BA ich vyskusat vies.
ale áno, pri tej výhre v lotte je možné naozaj všetko
Ani za japonca ?
http://mullerjapan.com/en/titanium/
https://mullerjapan.thebase.in/items/40464677
A 600 majú Hollowtech II osku tiež.
... btw. 2min guglenia (aj ked ma tieto gravel sady nezaujimaju)...