Ale vsak v tom clanku jasne pisu 3 veci, ktore po procesno/pravnej stranke vo vztahu zo strany Esetu (resp. ich pravnikov) zbabrane boli. Posudenie rizik vyplyvajuce zo zlych zmluv a foriem spoluprace je na strane tvojho pravnika. Ine rizika su teraz nepodstatne. Proti neserioznosti partnera ti aspon nejaku ochranu vie dat prave dobra zmluva.
Alebo, naša manažerka cestovala taxikom, hned asi 2 tyzdne po začiatku konfliktu. A vodič z UA. Hovorí mu, no máte to tam teraz ťažké. A on na to, že sa nestačí diviť, kolko polopravd a lží sa tu na SK uvádza.
foobar Suhlas.
Len ten clanok, co linkoval Dudo, vo mne evokuje, ze prave "Esetaci" museli pouzit opicku, aby dosiahli spravodlivost, lebo procesno-pravne veci tak zanedbali, ze aj v pripade nezaujateho sudcu by pravo nebolo na ich strane.
Citujem: Prvé z týchto ponaučení znie: „Nevstupuj do nového projektu cez existujúcu spoločnosť“. Je trhovým štandardom, že pri M&A a real estate transakciách sa pre každý z nových projektov zakladá nová spoločnosť (special purpose vehicle – SPV) do ktorej následne vstupujú investori. Tým sa všetky zmluvné vzťahy, ale predovšetkým možné riziká vyplývajúce z projektu odizolujú od ostatných spoločností a projektov v rámci skupiny. Prípadný krach projektu tak právne neohrozuje iné spoločnosti a projekty v rámci skupiny. Založenie novej projektovej spoločnosti tiež zaručuje investorom vstupujúcim do projektu to, že ich v spoločnosti neprekvapia „kostlivci v skrini“. Ako napríklad v minulosti podpísaná plná moc, na základe ktorej pri Cartlone obchodný register zapísal navýšenie základného imania, ktoré spravilo z eseťákov menšinových spoločníkov a pozbavilo ich kontroly nad spoločnosťou.
Alebo, naša manažerka cestovala taxikom, hned asi 2 tyzdne po začiatku konfliktu. A vodič z UA. Hovorí mu, no máte to tam teraz ťažké. A on na to, že sa nestačí diviť, kolko polopravd a lží sa tu na SK uvádza.
duves, tak ono to je tak so vsetkym a vsade. Aj u nas najdes ludi, co budu tvrdit na mainstream, ze uvadza kopec polopravd a lzi (vid pandemia). Ja teraz nejdem tvrdit, ze to pravda je alebo nie je. Propaganda ide z kazdej strany (aj z UA a spojencov, aj z RF). Ja mam na byte ubytovanu matku s dietatom priamo z Charkova. Ta sa napr. viacmenej stotoznuje so vsetkym, co Zelenskyy povie, resp., co zaznie v mediach. Na druhej strane, uz som sa stretol aj s ukrajincami s uplne opacnym nazorom. Pravda bude, ako vzdy, niekde uprostred. V kazdom pripade, UA nenapadla RF, agresor je jasny, takze aj ked neverim vsetkemu, co v tom mainstreame zaznie (hlavne zo strany UA a EU), tak aj tak som jasne na strane UA.
Neodpovedal si mi na prvu otazku a uz davas namiesto toho dalsiu storku typu "JPP" aj ked si pri tom ani nebol. Ked tvrdis, ze Ukrajinci byvajuci vo vasom dome neznasaju Zelenskeho, tak hadam si sa ich spytal aj na dovod a vies ho uviest ked mas potrebu to zverejnovat na internete ako info z prvej ruky. Naozaj ma zaujima, preco by niekto kto uteka z krajiny pred vojnou nenavidel najvyssieho predstavitela statu ktory odtial neutiekol ale zostal tam a snazi sa krajinu zachranit vsetkymi moznymi prostriedkami.
Neodpovedal si mi na prvu otazku a uz davas namiesto toho dalsiu storku typu "JPP" aj ked si pri tom ani nebol. Ked tvrdis, ze Ukrajinci byvajuci vo vasom dome neznasaju Zelenskeho, tak hadam si sa ich spytal aj na dovod a vies ho uviest ked mas potrebu to zverejnovat na internete ako info z prvej ruky. Naozaj ma zaujima, preco by niekto kto uteka z krajiny pred vojnou nenavidel najvyssieho predstavitela statu ktory odtial neutiekol ale zostal tam a snazi sa krajinu zachranit vsetkymi moznymi prostriedkami.
Tí Ukrajinci z bytovky majú ako bonus špeciálnu vlastnosť, že idú do krajiny ktorá prezidenta viacmenej podporuje a tu z neho „grcajú“ - hoci mali krásnu a úplne jedinečnú možnosť uchytiť sa v krajine, ktorá by ho najradšej videla pod drnom a ako bonus by zažili režim, v ktorom by očividne s tráviacim ústrojenstvom nemali najmenšie problémy
Pokial si nepochopil, ako som to myslel, tak nema vyznam dalej diskutovat.
"pravda uprostred" legitimizuje druhu stranu, a musis uznat ze to je hovadina a ta pravda urcite nie je "uprostred"... rovnako ako nebola ani uprostred medzi antivaxermi a odbornikmi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len ten clanok, co linkoval Dudo, vo mne evokuje, ze prave "Esetaci" museli pouzit opicku, aby dosiahli spravodlivost, lebo procesno-pravne veci tak zanedbali, ze aj v pripade nezaujateho sudcu by pravo nebolo na ich strane.
Citujem:
Prvé z týchto ponaučení znie: „Nevstupuj do nového projektu cez existujúcu spoločnosť“. Je trhovým štandardom, že pri M&A a real estate transakciách sa pre každý z nových projektov zakladá nová spoločnosť (special purpose vehicle – SPV) do ktorej následne vstupujú investori. Tým sa všetky zmluvné vzťahy, ale predovšetkým možné riziká vyplývajúce z projektu odizolujú od ostatných spoločností a projektov v rámci skupiny. Prípadný krach projektu tak právne neohrozuje iné spoločnosti a projekty v rámci skupiny. Založenie novej projektovej spoločnosti tiež zaručuje investorom vstupujúcim do projektu to, že ich v spoločnosti neprekvapia „kostlivci v skrini“. Ako napríklad v minulosti podpísaná plná moc, na základe ktorej pri Cartlone obchodný register zapísal navýšenie základného imania, ktoré spravilo z eseťákov menšinových spoločníkov a pozbavilo ich kontroly nad spoločnosťou.
Koľko?
Netuším. Ja sa politike nerozumiem. Som ešte mladý.
Vid toto: https://www.mtbiker.sk/forum/post1840298.html#p1840298
To je odpoved na moju otazku? Cize si sa ich nic nepytal, len mas potrebu tu sirit neoverene blbosti?
Pokial si nepochopil, ako som to myslel, tak nema vyznam dalej diskutovat.
"pravda uprostred" legitimizuje druhu stranu, a musis uznat ze to je hovadina a ta pravda urcite nie je "uprostred"... rovnako ako nebola ani uprostred medzi antivaxermi a odbornikmi