Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Luigi som z toho blbý.. ako to funguje? nikde nieje napísané ku ktorým produktom, ani v košíku sa nič neobjaví..
chcem karbošku na zrezávanie fašistických bilboardov, keď začne volebná kampaň
Ale AAAAAA aspon mozes pouzit nabijacie. Sice na strednej som si vyrobill aj jednoduchu nabijacku na gombikove baterie a fungovalo to , ale na CR2... by som tiez ziadnne svetlo nebral.
Ale AAAAAA aspon mozes pouzit nabijacie. Sice na strednej som si vyrobill aj jednoduchu nabijacku na gombikove baterie a fungovalo to , ale na CR2... by som tiez ziadnne svetlo nebral.
Môžeš použiť nabíjacie tužky a mikrotužky, ale sú citlivé na nízke teploty, v zime nie veľmi použiteľné, čo u Li-ion nie je také výrazné.
Máte niekto s týmito skúsenosť? Vzal by som. Len kvôli prednemu svetlu. Zadné mám svoje s ktorým som maximálne spokojný.
Mam, pouzivam. Zadne ako blikacka super, vydrz dobra. Predne pre mna pouzitelne len ako blikacka. Vydrz sa mi zda o nieco slabsia oproti zadnemu. Ako svetlo pouzitelne asi fakt len na nudzovy dojazd.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"cena: cena je fixna, je rovnaká za aký som ho kúpil (čiže bicykel + balné& prepravné + 1x náhradná pätka na prehadzovačku)"
+pravdepodobne DPH
https://www.alza.sk/hobby/k-produktom-einhell-bateria-a-nabijacka-zadarmo/18855850-y774.htm#f&cst=1&cud=0&pg=1&pn=1&prod=&sc=228.8000030517578
chcem karbošku na zrezávanie fašistických bilboardov, keď začne volebná kampaň
zopar kuskov z každých
Polar Vantage M2 200
Polar Vantage V 300
Garmin Instinct Solar 250
Suunto 5 170
Polar Vantage 130
Máte niekto s týmito skúsenosť? Vzal by som. Len kvôli prednemu svetlu. Zadné mám svoje s ktorým som maximálne spokojný.
Môžeš použiť nabíjacie tužky a mikrotužky, ale sú citlivé na nízke teploty, v zime nie veľmi použiteľné, čo u Li-ion nie je také výrazné.
Mam, pouzivam. Zadne ako blikacka super, vydrz dobra. Predne pre mna pouzitelne len ako blikacka. Vydrz sa mi zda o nieco slabsia oproti zadnemu. Ako svetlo pouzitelne asi fakt len na nudzovy dojazd.