Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
dnes okolo 5 rano mi bol v Bratislave odcudzeny Kellys Thorx 30, velkost M, rok 2020, cislo ramu: KLS1901352.
Poznavacie znamenie bicykla: vyrazne ryhy po pade na pravej strane riadidiel.
Prosim o pomoc a typy ako postupovat.
Dakujem.
Boris.
Na toto by som sa nespoliehal, to že je strážené ešte neznamená že ručia za bicykle. Treba si pozrieť ich podmienky.
Ale samozrejme poškodenému prajem aby mu škodu nahradili.
Smola že teraz nemá na čom trénovať, ale v bazári sa nejaká tréningová časovka nájde.
V takomto prípade asi najviac zamrzí že človek príde o stroj ktorý má vyladený do detailov podľa svojich potrieb, je naň zvyknutý a verí svojmu náčiniu. Asi sa bude v dnešnej dobe rovnaká zostava trochu ťažšie dávať dokopy.
Tak brat uz ma novy TT bike. Vcera dorazil. Najviac mu pomohla Laura Philipp a jej trener Philipp Seipp. Brat sa s nou osobne pozna a rozpraval sa s nou pred pretekom. Po tom co neodstartoval koli kradezi biku dostal od organizatora VIP vstup do vsetkych casti eventu. Kedze tam mal brat ako coach svojho zverenca ktoreho ocakaval v prvej trojke medzi AG, tak bol v cielovom priestore. Laura ktora vyhrala medzi PRO W prisla do ciela len zopar minut pred bratovym zverencom tak sa znova stretli a cudovala sa ze brat nie je na trati. Povedal jej a trenerovi co sa stalo. Ako nemci sa velmi hanbili za to, ze sa to stalo, ze to bolo prave v Nemecku a ponukli mi pomoc. Laura je sponzorovana priamo Canyonom takze tam maju kontakty. Po evente informovali Canyon co sa stalo. Po dvoch dnoch sa ozvali bratovi priamo z Canyonu a ponukli mu prednostne dodanie noveho biku vcetne menenych komponentov. Vsetko musel dolozil fotografiami a fakturami. Bike prisiel z Canyonu s Ceramic Speed stredovym zlozenim, ako to mal na ukradnutom biku, ale nemali momentalne ramienko prehadzovaca Ceramic Speed tak to mu este poslu dodatocne. Povodne pohon a radenie SRAM Force eTap AXS nahradili novou Ultegrou Di2 12s. Co sa tyka preplatenia skody tak to potrva dlhsie (policia-poistovna), ale ma to potvrdene ze bude mat preplatene vsetky skody v plnej vyske, bike (mal iba 3 mesiace), letenky, hotel, startovne atd.
Tak sa dnes policia celkom pochlapila https://www.facebook.com/451161079047627/posts/pfbid02SzrqYm8BpSgipWoor1oBmv26Crf2GyBYhoQaRDajtGnAW3NnvTTvSLtGKkJFcgfbl/?d=n