na linku na našej stránke sú propozície aj registrácia
http://cyklotopolcianky.sk/2022-skoda-mtb-cyklomaraton mapa
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 13. 10. 2019 o 19:55
posledný komentár: 11. 6. 2018 o 9:24
Z podania bidonu by som zas taku vedu nerobil…
Vôbec som nechcel vyvolať dojem, že to bolo celé zle. Chcel som napísať, že tam boli nejaké jednoduché nedostatky, ktoré sa na pretekoch opakujú stále dookola, pričom ich riešením by bolo venovať novým regulovčíkom minútu času na zaškolenie.
Folklór je folklór, ale sú druhy, ktoré mi fakt vadia... A niesom jediný
To, že tam bola veľká dĺžka singláčov je za mňa super, ale boli tam miesta (jednotlivé miesta!), kde to už bolo fakt úzke/strmé/nejazdivé. Niektorí členovia to pochopili tak, ako chceli. Hoci som to myslel ako podnet.
Na tých lepších pretekoch sú na nebezpečných úsekoch ľudia, ktorí ti podajú informáciu čo nasleduje. Napr Pozor strmé klesanie, bahno, šmýka sa, prudké stúpanie, apod. A áno aj to, že si máš podradiť.
Ak ti prekáža, že sa málo jedincov prežehnalo, tak tam chodiť nemusíš. Skús navštíviť kostol, tam by si mohol byť spokojný
Nemám pocit, že by mi nikto nič nevnucoval, ale to je politická debata nie športová, takže to tu nebudem pretriasať.
Ja pravidlá neurčujem, neviem kde si k tomuto prišiel.
Kritizovať môžem hocičo, jedine, že by ste na Slovensku už stihli zrušiť aj slobodu slova.
Zažil som pár chalanov, ktorí po takejto skúsenosti zo dňa na deň začali úplne ináč písať o organizovaní pretekov.
Ak máš sponzora napríklad obec a je pred voľbami a dôjdu ti s politickým stánkom, tak ich ako organizátor (aj keď škrípeš zubami) nevyhodíš.
Kňaz je otázka organizátora, tak ako trať, počet singlov atď. Organizátor robí maratón podľa svojej predstavy, svojich možností a ponúka svoj produkt. Je na štartujúcich či tento produkt (predstavu maratónu) vezmú a prídu, alebo nie.
Pozorne čítame podnety, pripomienky, chvály a budeme sa snažiť odstrániť nedostatky a spraviť ešte lepší maratón. Sme určite vďačný za každý komentár v tejto téme. Tak ako je XCO Drozdovo najvyššie hodnotené podujatie u nás, pracujeme na tom aby maratón Topoľčianky bol aspoň v TOP 3.
Náš klub funguje len na dobrovoľnosti, patríme medzi najväčšie cyklo-kluby v SR. Pritom vznikol pred deviatimi rokmi z cyklistov - amatérov. Všetko sa snažíme učiť od ostatných, no používať hlavne sedliacky rozum. Máme 60 trénujúcich detí, niekoľkých majstrov SR a aj reprezentantov, čo je pre nás najcennejšie.
Postupne budú pribúdať aj videá a foto, prípadne zaveste niečo.
PS Neviete prečo skončil Súľovský maratón?
Ešte raz musím povedať že najlepšia akcia... Odjazdil som takmer všetky maratóny za posledné dva roky a tu naozaj nie je čo vytknúť, ak ide o podstatné veci týkajúce sa pretekania, značenia a samotnej organizácie.
Samozrejme vždy sa nájde niekto, kto bude kritizovať, ale to už je o jednotlivcoch... Niektorým nevyhovie totiž nič, to isté platí aj o správaní sa niektorých jazdcov počas preteku, ale bohužiaľ každý je nejaký... Takže asi toľko
Ps: 😄bol som prekvapený, ako rýchlo ste stihli odstrániť značenie trate, bol som si to prejsť po vyhodnotení ešte raz na "vyjazdenie sa" a okrem sprejom značených šípiek na zemi tam už nič nebolo 👌😇
🚴♂️💪športu zdar!
Organizátori Súľova mali spraviť limit na počet účastníkov. Mysleli si, že ukočírujú Slovač v takom počte, ale to sa im nepodarilo... 50 percent ľudí sa tam zviezlo na akomsi boome z bicykľovania... Teraz sú na maratónoch tie počty na naše pomery ideálne. Tých max 600 ľudí je ideál na dobré pojazdenie. A sú to hlavne ľudia, ktorí tým žijú...
Rozumiem ti, tiež nie som veľkým fanúšikom katolíckej cirkvi, skôr naopak, no pokiaľ tam pán farár nenútili všetkých pretekárov odriekať Otčenáš a podobné lahôdky, čert ich ber
https://youtu.be/VOmSR7GfyqY