Dvaja zachraneni kocurikovia Puf a Muf su k dispozicii ak by niekto mal zaujem. Maju asi 6 tyzdnov a su zdravi, odcerveni a uz vedia pouzivat macaci zachod. Ak sa ich nepodari umiestnit, budu musiet ist do utulku.
Parada. Ak dobreviem, da sa tam aj s clnom vyrazit na vodu, z takeho mola? Inak toho chlapa uz nasli ? Ze skocil dnu a uz sa nevynoril (ak som spravne poznal nadrz Uhorna)
Parada. Ak dobreviem, da sa tam aj s clnom vyrazit na vodu, z takeho mola? Inak toho chlapa uz nasli ? Ze skocil dnu a uz sa nevynoril (ak som spravne poznal nadrz Uhorna)
Ahoj, jj Uhorna. Da sa aj s clnom.
Ked sme tam boli, tak uz bolo po vsetkom
akonahle by mal pes problem, resp. "neodhadne" svoje sily - chytis ho za usko na veste a supnes ho do clna. Uz boli pripady, kedy ludia zachranovali psov, tam sa to relativne tazko odhaduje, kedy uz je peso na pokraji sil. Tiez ked ich plave viac ako tu a nikto nechce zaostat - tolko moja kolorizovana teoria. Ale video mi neslo
"Neodhadne sily" je formulácia, ktorá ma prekvapila. Mali sme kedysi pudla, takého plavca ste fakt nevideli. Museli sme jej hádzať loptičku do jazera a vydržala plávať celý deň. My sme už nevládali hádzať, ale ona nás stále durila a neúnavne sa dožadovala ďalšieho hodu.
Pali65 to je spoko, tiez som mal povacsine psov "dobrych" plavcov (zase uvodzovky, lebo plavat vedia vsetky, ale niekomu sa do vody chce viac, inemu menej ), ale ako u ludi, moze nastat problem. Ale mozno nam napise lubo.k ze o co chodźi presnejsie
Vpohode vysvetlim tie vesty.
Kedze ja nechodim so psami len sa vymacat k vode, ale plavanie patri k ich kondicnemu treningu v lete v ramci pripravy na jesen, tak zaciname cca na 20min ale na konci leta sme na cca 1h a 20min.
V prvom rade je to bezpecnost lebo vytahovat 30kg psa s krcami v nohach nie ze nieje sranda, ale je to doslova nemozne, lebo psovi proste nevysvetlis ze klud ja ta vyberem on proste spanikari a utopi aj teba.
Druhe velke plus je to ze ho drzi v peknej plaveckej pozicii.
A tretie velke plus je ze ta vesta mu dava vacsi odpor pri plavani aj viac musi zaberat a tym padom viac trenuje.
A u niektorych psov doda vesta aj sebavedomie. Napriklad ten moj co skace do vody, najprv sa vody bal akonahle som mu zacal davat vestu tak sa nevie dockat kedy uz do tej vody skoci.
Ja samozrejme chapem ze u "laickej" verejnosti je to "nezmysel" ale treba sa najprv pozriet nato tak ze to nieje plavacia vesta ale bezpecnostna. A vytahovat psa bez vesty zo stredu jazera nieje sranda obzvlast ked ich tam mas troch. Samozrejme ked ideme len tak k jazeru pohadzat palicku do vody a trosku poplavu popri kraji tak vesty neberiem, ale na trening im davam vesty vzdy.
Vpohode vysvetlim tie vesty.
Kedze ja nechodim so psami len sa vymacat k vode, ale plavanie patri k ich kondicnemu treningu v lete v ramci pripravy na jesen, tak zaciname cca na 20min ale na konci leta sme na cca 1h a 20min.
V prvom rade je to bezpecnost lebo vytahovat 30kg psa s krcami v nohach nie ze nieje sranda, ale je to doslova nemozne, lebo psovi proste nevysvetlis ze klud ja ta vyberem on proste spanikari a utopi aj teba.
A tretie velke plus je ze ta vesta mu dava vacsi odpor pri plavani aj viac musi zaberat a tym padom viac trenuje.
A u niektorych psov doda vesta aj sebavedomie. Napriklad ten moj co skace do vody, najprv sa vody bal akonahle som mu zacal davat vestu tak sa nevie dockat kedy uz do tej vody skoci.
Ja samozrejme chapem ze u "laickej" verejnosti je to "nezmysel" ale treba sa najprv pozriet nato tak ze to nieje plavacia vesta ale bezpecnostna. A vytahovat psa bez vesty zo stredu jazera nieje sranda obzvlast ked ich tam mas troch. Samozrejme ked ideme len tak k jazeru pohadzat palicku do vody a trosku poplavu popri kraji tak vesty neberiem, ale na trening im davam vesty vzdy.
Vďaka za vyčerpávajúcu a všetko vysvetľujúcu odpoveď.
Dnes večer adoptovaná, už si dopriala aj mrkvu zo záhrady. Včera sa zjavila neviem odkiaľ a dnes bola opäť na záhrade. Tak asi 2,5min chodenia pred nos a prišla sama. Rozmýšľam, čo s ňou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pripajam aj video z IG ak to bude fungovat.
https://www.instagram.com/reel/Cfca-oeosp4/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Ahoj, jj Uhorna. Da sa aj s clnom.
Ked sme tam boli, tak uz bolo po vsetkom
Načo sú im prosím ťa tie vesty? Nerýpem, len ma to naozaj zaujíma.
Video super
A s vestami plný súhlas
Vodu mal neskutočne rád.
Gaunerovi sa vo vode páči, no do plávania sa mu zatiaľ nechce.
Vďaka za vyčerpávajúcu a všetko vysvetľujúcu odpoveď.