Moc pekné Duck1980. Dokonca už aj krásne prepracované strmene C42, na ktoré je možné už normálne zohnať platničky pomaly aj v intersporte. Keď by sme sa vybrali naspäť do minulosti kedy si toto objednával? Tak začiatkom 2021? 🙄🙄
neuveris, ale presne v poslednu sobotu. Jednoducho boli za dobru cenu na ebaji. Mal som objednane *****li HD, ale dodanie az niekedy koncom bud. roku, tak som to prehodnotil. Uz len cakat na ram kedy bude neviem, netusia ani Fini, pravdepodobne az sezona 2023
Duck1980 To si normálne akože našiel minulú sobotu na ebay najnovšie Direttissimy okamžite k odberu a ešte aj za dobrú cenu? 👀👀 Kamarát minule zháňal - teda chcel moje..ja som s tým v podstate súhlasil, ale s tým, že on mne dá nejakú sumu, ale musí mi nájsť Maximy, ktoré si ja s doplatkom kúpim...samozrejme sme našli, ale Maximy k okamžitému odberu sú na predaj za 1700 eur, čo inak stoja 1100, takže to môžem dlabať. Ale ak si zohnal takýto kauf, tak to si šťastný človek
Len ty máš Dudo verziu origo na flatmout asi, že ? tie som videl na R2, ale tie 4 piestové varianty som nevidel nikde na eshope. Možno niekedy ak by som videl C42 strmene by som sa ulakomil...čisto len kvôli kompatibilite platničiek.
Je nieco specialne na tych brzdach za tu cenu? Seriozna otazka
Premrštená cena a šialená čakacia lehota...v zahraničí spadajú do kategórie ,,komponenty pre zubárov"
Kvalitné a kvôli cene exkluzívne brzdy, ale osobne zostávam pri MT7 za ⅓ ceny s podobným výkonom
Je nieco specialne na tych brzdach za tu cenu? Seriozna otazka
vsetko, bohuzial sa to neda opisat ale musis to zazit
mam kamarata (ktory najazdi 15-20 tisic km za rok a vyskusal asi vsetky brzdy na trhu), ktory si zo mna robil prdel ze som vysackoval 700e za brzdy (pred 4 rokmi ked sa zacali predavat), ked si ich vyskusal tak ich okamzite kupil na vsetky svoje biky
No ocividne si primitiv ked mozes napisat takuto kktinu, myslim ze ked sa nato SERIOZNE opytam je zjavne ze som ich videl len z obrazovky a dokonca prvýkrát.
Premrštená cena a šialená čakacia lehota...v zahraničí spadajú do kategórie ,,komponenty pre zubárov"
Kvalitné a kvôli cene exkluzívne brzdy, ale osobne zostávam pri MT7 za ⅓ ceny s podobným výkonom
V podstate si mi nic nove nenapisal
Netrapi ma ze je vysoka cena, dokonca ma netrapi ani cakacia doba, ide mi len o to co je specialne na tychto brzdach za tu cenu.
Ak je to brzdny ucinok, alebo hmotnost alebo este nieco ine, alebo vsetko dokopi tak potom ok. Ale asi si ich nastudujem.
lubo.k Si bodol do osieho hniezda, preto Ti odpovedá tak podráždene a nevie vlastne zdôvodniť cenu.
Ono vo všetkom je to tak, že etalón je extra predražený, potom dajme tomu o pár % horšie brzdy sú za 1/2 ceny a tak ďalej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este som ho neskusal
Aj objimky su uz lepsie prepracovane, krasa, aj dva paciky by som dal...
vsetko, bohuzial sa to neda opisat ale musis to zazit
mam kamarata (ktory najazdi 15-20 tisic km za rok a vyskusal asi vsetky brzdy na trhu), ktory si zo mna robil prdel ze som vysackoval 700e za brzdy (pred 4 rokmi ked sa zacali predavat), ked si ich vyskusal tak ich okamzite kupil na vsetky svoje biky
Co je take kktske na mojej normalnej otazke?
V podstate si mi nic nove nenapisal
Netrapi ma ze je vysoka cena, dokonca ma netrapi ani cakacia doba, ide mi len o to co je specialne na tychto brzdach za tu cenu.
Ak je to brzdny ucinok, alebo hmotnost alebo este nieco ine, alebo vsetko dokopi
Sila u dvoj a stvorpiestov je rovnaka, lisia sa modulaciou.
Ono vo všetkom je to tak, že etalón je extra predražený, potom dajme tomu o pár % horšie brzdy sú za 1/2 ceny a tak ďalej.