Čaute potrebujem poradit ohladom stredu,ktory je spomenuty v nazve. Chcem objednat ram a tento stred tam pasuje. Co to je zac,zevraj lisovany a oska ma mat iba jeden rozmer a sucastou kľuk mi bolo napisane. Trosku tomu nechapem,prosim o vysvetlenie. Dakujem
Skúsim tu,lebo vedľa je tých odpovedí, že to do Vianoc neprečítal. Mám Giant XTC SLR, sú tam kľuky Praxis Cadet M24. Za jedno, plánujem vymeniť prevodník za 32z, celkom mi tiež nesedí dĺžka kľúk 175 a preto by snáď bolo vhodné vymeniť aj tie. Celkom mi vychádzajú z toho kľuky Sh SLX. Akurát sa robia klasiky SLX FC-M7100-1, boost SLX FC-M7120-1 a super boost SLX FC-M7130-1. Ktoré potrebujem? A potrebujem meniť aj stredové zloženie? Ako je to “kvalitou” oproti Praxisu (tú značku vôbec neviem zaradiť)?
Tak toto je super. Až som prekvapený že je taký rozdiel vo váhe medzi slx prevodnikom a týmto od suncycle. Pojdem asi do toho. Keď mám boost rám tak tie slx kluky s označením 7120 budú pre mna že? Dakujem
Ak si este nekupil, 7120 maju chainline 55mm, tvoje aktualne kluky maju 52mm. Ak nechces menit chainline (napr. kvoli velkemu prevodniku, ktory by ram nezvladol), zober 7100, ktore maju 52mm chainline, co je optimum pre 12speed. Aj tie 7100 su "boostove". S 55mm chainline sa ti bude na najlahsom riadne krizit retaz zbytocne.
caute, na novom bicykli mi po 200km zacal vrzgat pressfit. je to shimano pf 71-41 asi slx -xt rada. rozobral som kluky, vycistil som, namazal a skusil ci to pomoze. aj tak vrzga. otazka, ako je mozne ze to tak skoro odislo? moze byt vadny kus? jazdil som len suche podmienky. ziadne blato ani dazd (sak nic nam tu v KE neprsi od jesene 21). na starsom bicykli som mal srubovaci stred - bez problemu. ked to zacalo po 2000km trosku skripat tak som vybral kluky, vycistil a znova som mohol jazdit dlho kym sa to ozvalo. 200km mi teraz pride sakra malo a je to nanervy
dik za kazdu radu a skusenost. mimochod, stred budem menit za novy.
Matej
jj mne tiez pedale. myslel som ze stred, tak som ho vymenil lebo uz mal aj co to odjazdene, sadnem na bike a vrzgalo to rovnako potom som pri zamerani sa na ten zvuk prisiel na to ze su to pedale. konkretne M520
vdaka za tip, na to som myslel tiez.. ale paranoidne som sa zameral na ten pressfit , tak som na ne potom zabudol. mam tam starsie m520tky...skusim ci to nahodou nie je to ako pisete este raz vdaka
Ahojte! Neviete mi poradiť? Mám stred KCNC PF30, pri čistení som zistil, že mám prasknuté tie červené ochranné prachovky- stačí, že je trochu mokro a hneď mám vodu v ložiskách. Neviete, či sa to dá niekde v SR kúpiť samostatne- toto: https://www.bike-components.de/en/KCNC/K-Type-BB30-Bottom-Bracket-Insert-p44541/
prípadne, čím by som to nahradil?
ďakujem!
bud to Nemecko, ripadne skocit do servisu ci nemaju zo stareho nahodou niekde v sufliku. dal som sem povodne z Aliexpressu, ale tam maju len 24mm a ty mas 30mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr tento vyrobeny na Slovensku
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-prevodnik-suncycle-podium-sh-classic-cierny/11400
Napr tento vyrobeny na Slovensku
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-prevodnik-suncycle-podium-sh-classic-cierny/11400
Tak toto je super. Až som prekvapený že je taký rozdiel vo váhe medzi slx prevodnikom a týmto od suncycle. Pojdem asi do toho. Keď mám boost rám tak tie slx kluky s označením 7120 budú pre mna že? Dakujem
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prevodniky/garbaruk-prevodnik-shimano-m7100m8100-okruhly-1x12-.html?itm_medium=forum#description
dik za kazdu radu a skusenost. mimochod, stred budem menit za novy.
Matej
https://www.bike-components.de/en/KCNC/K-Type-BB30-Bottom-Bracket-Insert-p44541/
prípadne, čím by som to nahradil?
ďakujem!