Hlavne by som to s tým „podobným“ slovníkom nepreháňal, možno by som trochu zvážil aj výber zdrojov. Ja napríklad vôbec nepopieram predsudky a rovno poviem, že bývalého konzervatívneho katolíckeho politika kandidujúceho do senátu za Liberal Party akosi neberiem za extra zorientovaného tak všeobecne, nielen na úrovni geopolitiky. Okrem toho, z toho kratučkého úseku videa vyplýva, že AZOV má dosť kontroverznú minulosť (čo je pomerne známe a nespochybniteľné) a prezident to nepopiera, prípadne že ukrajinský nacionalistický pluk pri útoku na Ukrajinu bojuje na strane ukrajinskej armády a de facto aj prezidenta (čo je zase podľa mňa zistenie jak noha). Viac ma v tom hypno monológu zaujala dojemná starosť o slobodu médií a opozície na Ukrajine, lebo pri takomto nastavení pravidiel by Rusko malo najprv zrealizovať špeciálnu operáciu tak nejak zvnútra ...
Dik za prispevok, co ma hned neoznacil za ruskeho trolla. Rusko je pod nadvladou Putina. Tam sa o nejakej slobode medii hovorit neda. Je to aj moj nazor.
Tak z tych korejcov by som sa dopredu nesmial. 100 000 je tak 50 natisnutych vlakov - bez vyzbroje. Do zimy to vedia zvladnut a ked zamrznu stepi a mociare, tak to este moze byt zle. Rusi do zimy nejaku staru techniku vyhrabu a cosi si dovezu aj Korejci.
Ale je mozne, ze ti korejci su na tom podobne zle ako Rusi. Nevieme. Dufajme, ze hej.
Ludska podpora od severnej Korei a technicka od Ciny je to, coho sa asi najviac obavam - co moze Rusom najviac pomoct.
K tej sprave od Amnesty International. Toto je priklad, ked sa ukazuje, ze slobody pre niektore organizacie, ktore sme implementovali su niekedy az kontraproduktivne. Pekny priklad nikym nevolenej organizacie ktora vidi triesku v oku Ukrajiny ale nie brvno v oku Ruska. Takehoto prehnaneho aktivizmu je plno - ludia to vidia, ale stale sa masovo tvarime, ze nikym nevolene organizacie tu politiku nerobia. Greenpeace bojovalo proti jadru, potom proti uhliu a az teraz vidime, ze mozno bolo podpotovane Rusmi.
Rusi to zneuzivali celkom inteligentne a takto naverbovali kopec ludi do svojho kosiara.
Tak dufajme, ze sa na neziskovky zacne pozerat nas svet prisnejsie.
na jednej strane mu "dehonestovanie" typu "putler a lavór" vadí, ale: "večne ožratý zelený komediantský mužíček" použije s patričným dôrazom a hrdosťou...popletko
Chcel som to uviest ako priklad, ako sa to nema. A vidim, ze to rozduchalo vasne. Malo to byt v uvodzovkach.
Ako ma upozornil "gebula" (vdaka), mam si davat pozor na vyber zdrojov a informacii. Ja s nim suhlasim. A budem.
Dovolim si ale pastnut link na cloveka s ktory hudobne sprevadzal celu moju mladost az doteraz.
Rusom z casti urcite patri vdaka co sa tyka 2sv, ale najskor mali dohodu s Nemeckom (ako priklad Polsko) a tak isto ak by Nemci nenapadli Rusko a dajme tomu by obsadili Britaniu a vyhrali, by znamenalo iba tolko ze k vojne Nemecko - Rusko by doslo neskor. Ten rezim co bol v Rusku nebol o nic lepsi akurat boli na strane vitazov a ziju s toho dalsich 80 rokov...
pre triki: ako povedal Roger. Ak by neumrelo 23 milionov rusov, mozno my by sme boli za podludi.
Mas predstavu o tom kolki z nich padli zbytocne? Pre neschopnost velenia? Nepripravenost? Tupe posielanie na jatky? Mas tusenie o tom ako pomahal Stalin Nemecku pred vojnou? Vies kde studovali buduci dostojnici generalneho stabu Wermachtu?
Mas predstavu o tom kolki z nich padli zbytocne? Pre neschopnost velenia? Nepripravenost? Tupe posielanie na jatky? Mas tusenie o tom ako pomahal Stalin Nemecku pred vojnou? Vies kde studovali buduci dostojnici generalneho stabu Wermachtu?
Mas na mysli pakt Molotov-Ribbentrop o neutoceni? A nasledne posielanie na tie jatky ked to Hitler porusil? A co to meni na fakte, co zmienil Roger?
Chcel som to uviest ako priklad, ako sa to nema. A vidim, ze to rozduchalo vasne. Malo to byt v uvodzovkach.
Ako ma upozornil "gebula" (vdaka), mam si davat pozor na vyber zdrojov a informacii. Ja s nim suhlasim. A budem.
Dovolim si ale pastnut link na cloveka s ktory hudobne sprevadzal celu moju mladost az doteraz.
Tak to zopakujem znova. A co to meni na fakte co zmienil Roger Waters? Nikto nespochybnuje ucast spojencov ale ani ucast rusov. Ci by spojenci alebo rusi vyhrali samostatne, to necham inym.
Znova. Pastol som sem link na nazor cloveka, ktoreho hudbu pocuvam 40 rokov. To je vsetko.
Tak to zopakujem znova. A co to meni na fakte co zmienil Roger Waters? Nikto nespochybnuje ucast spojencov ale ani ucast rusov. Ci by spojenci alebo rusi vyhrali samostatne, to necham inym.
Znova. Pastol som sem link na nazor cloveka, ktoreho hudbu pocuvam 40 rokov. To je vsetko.
Na zaklade coho by mal byt pre kohokolvek zaujimavy, alebo dokonca smerodajny, laicky nazor tvojho oblubeneho spevaka na historicke skustocnosti?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako budú bojovať keď sa konečne najedia.
Su tak vychudnuti, ze ich mozu poslať aj faxom.
turkov mali dávno vydrbať z nato.
turkov mali dávno vydrbať z nato.
Ako budú bojovať keď sa konečne najedia.
Jednoducho, kratkymi bambusovymi palicami a dlhymi bambusovymi palicami (proti himarsom a dronom)
Dik za prispevok, co ma hned neoznacil za ruskeho trolla. Rusko je pod nadvladou Putina. Tam sa o nejakej slobode medii hovorit neda. Je to aj moj nazor.
Ale je mozne, ze ti korejci su na tom podobne zle ako Rusi. Nevieme. Dufajme, ze hej.
Ludska podpora od severnej Korei a technicka od Ciny je to, coho sa asi najviac obavam - co moze Rusom najviac pomoct.
K tej sprave od Amnesty International. Toto je priklad, ked sa ukazuje, ze slobody pre niektore organizacie, ktore sme implementovali su niekedy az kontraproduktivne. Pekny priklad nikym nevolenej organizacie ktora vidi triesku v oku Ukrajiny ale nie brvno v oku Ruska. Takehoto prehnaneho aktivizmu je plno - ludia to vidia, ale stale sa masovo tvarime, ze nikym nevolene organizacie tu politiku nerobia. Greenpeace bojovalo proti jadru, potom proti uhliu a az teraz vidime, ze mozno bolo podpotovane Rusmi.
Rusi to zneuzivali celkom inteligentne a takto naverbovali kopec ludi do svojho kosiara.
Tak dufajme, ze sa na neziskovky zacne pozerat nas svet prisnejsie.
https://edition.cnn.com/videos/politics/2022/08/06/smr-roger-waters.cnn
pre triki: ako povedal Roger. Ak by neumrelo 23 milionov rusov, mozno my by sme boli za podludi.
asi je vhodny cas na opatovne postnutie tohto linku:
https://www.valka.cz/13329-Ekonomicka-situace-SSSR-v-prubehu-1941-42-a-spojenecka-pomoc-Lend-Lease-dil-1-
asi je vhodny cas na opatovne postnutie tohto linku:
https://www.valka.cz/13329-Ekonomicka-situace-SSSR-v-prubehu-1941-42-a-spojenecka-pomoc-Lend-Lease-dil-1-
Vhodny na co. Znamena, ze keby rusi sedeli na riti, tak spojenci vyprasia Hitlera len taky fukot?
Ja som to povedal, ze si "dovolim" pastnut link na Rogera. Mozete, nemusite s nim suhlasit.
Skor takto: ak by spojenci sedeli na riti a nepomohli, tak by Hitler vyprasil Rusov len taky fukot.
A samozrejme netreba zabudat aj na zaciatok vojny
https://www.mtbiker.sk/forum/post1858326.html#p1858326
A fakt, ze pomoc "zlej" Ameriky nebola len pocas vojny - aj ked si ju samozrejme dali dobre zaplatit.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1858341.html#p1858341
Mas na mysli pakt Molotov-Ribbentrop o neutoceni? A nasledne posielanie na tie jatky ked to Hitler porusil? A co to meni na fakte, co zmienil Roger?
https://edition.cnn.com/videos/politics/2022/08/06/smr-roger-waters.cnn
pozdrav Rogera, a mu odkáž že z tých 23 milionov rusov bolo cca 6,8 milionov Ukrajincov, 2,3 milionov Bielorusov, etc.
A samozrejme netreba zabudat aj na zaciatok vojny
https://www.mtbiker.sk/forum/post1858326.html#p1858326
A fakt, ze pomoc "zlej" Ameriky nebola len pocas vojny - aj ked si ju samozrejme dali dobre zaplatit.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1858341.html#p1858341
Na zaklade coho by mal byt pre kohokolvek zaujimavy, alebo dokonca smerodajny, laicky nazor tvojho oblubeneho spevaka na historicke skustocnosti?