posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 19. 2. 2019 o 21:48
posledný komentár: 5. 8. 2018 o 22:14
posledný komentár: 24. 9. 2016 o 19:49
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 19. 2. 2019 o 21:48
posledný komentár: 5. 8. 2018 o 22:14
posledný komentár: 24. 9. 2016 o 19:49
Ja tiež nie 🙂 💪
Co sa tyka obcerstvovacky v Petrovej lehote, tak by bolo dobre dat tam pasku, ze obcestvujuci budu len na lavej strane, nech ti, co nezastavuju mozu plynule prejst, pretoze obcestvujuci sa motaju kade tade a vznikaju kolizne situacie,. Samozrejme by sa tam dal nejaky spomalovac, nech sa to tam z kopca nerube 50km/h.
Umyvanie bikov islo plynule, nik sa tam zbytocne dlho nezdrziaval, no nabuduce by som poradil pouzit len pistole do ruky, nie tie dlhe flinty, lebo s nimi sa potom neda pouzit
kefa.
Tolko moje postrehy k dnesnemu preteku.
O rok sa vidime opat
Edit. Aj v tombole sa zadarilo.
https://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/overview/7404
Samozrejme to nic nehovori o tom, ako to bude vyzerat zajtra. Takze sa asi pripravim na maraton, rano o piatej vstanem a rozhodnem sa ci idem alebo nie.
A asi pojdem a zmoknem.
Tak vcera rano som sa zobudil, pozrel aladina a isiel som. A kedze rano aj slniecko posvietilo, tak som ani nezmenil z Harda na Klasika.
Takze som isiel a zmokol.
Ale bolo dobre. Teda, este len pojdem do garaze skumat skody.
Shifty - ďakujeme za pochvalu.
Žiaľ aj my sme zaznamenali niekoľko prípadov pre nás absolútne nepochopiteľného správania sa v zázemí. Znečisťovanie, ničenie a hlavne používanie majetku tretích osôb bez akéhokoľvek dovolenia. Takéto správanie účastníkov nám naozaj nezvyšuje reputáciu v očiach miestnych a nečudoval by som sa keby nám a teda aj vám nabudúce zatrhli konanie takejto akcie.