posledný komentár: 19. 2. 2019 o 21:48
posledný komentár: 24. 9. 2016 o 19:49
posledný komentár: 3. 6. 2014 o 23:00
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 26. 4. 2011 o 17:45
posledný komentár: 19. 2. 2019 o 21:48
posledný komentár: 24. 9. 2016 o 19:49
posledný komentár: 3. 6. 2014 o 23:00
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 26. 4. 2011 o 17:45
Teda zmena trasy na kratsiu, , neist vobec, alebo ist ten Hard, a potom to pripadne "zapichnut" na DNF, ak to fakt prestane chutit. A k poslednej som bol celkom blizko po tom prvom masaker blastistom zjazde.. kde som 2x musel vyskrabavat to blato zo vsetkeho mozneho, aby sa aspon tie kolesa tocili .
no ale, nakoniec som nejako prebojoval do konca .. Predposledne miesto
Cely cas som bojoval , okrem toho blata, so strachom o cyklokomp, ze zase odide v dazdi, a mobil, ale to bola moja chyba, ze som ho nestrcil do nejakeho sacku. Ale prezili obe veci bez vyraznejsej ujmy..
Co musim, ako orientacny antitalent pochvalit bolo znacenie a regulovcici, velka vdaka, tym ujom , tetam, dievcatam a chalanom co to tam odstali v tom dazdi.
Paradoxne najviac ma dostal ten posledny blatisty usek pozdlz zahradok, skoda, ze sa tomu nejako nedalo vyhnut, no ale co uz... Chybala asi este ta ceresnicka na slahacke
Ohladom obcerstvovaciek: privital by som k tym pagacom nejaku mast, aby to lepsie slo dole hrdlom..
Ale inac, tesim sa uz teraz na buduci rocnik, trat je fakt skvela a toho roku sa to "vylepsenie" Hardu naozaj podarilo. Pridanie tych sigloidnych usekov sa mi velmi pacilo.
Este raz vdaka organizatorom.
neviete kde by som našiel mapu trate? (GPS) chcel by som si prejsť s dedmi tu family trať.
snad nevadi ked napisem v mnoznom cisle - Dakujeme za vasu snahu a cas vdaka ktorej tento maraton stale existuje.
EDIT: Darované
EDIT: Darované
EDIT: darovane
edit: vybavene