Nechapem ani ja, ten velky pad bol na devinskej ako zacnu na pravo tie betonove zvodidla. Myslim, ze na lavej strane bud niekto nedaval pozor na svoje predne koleso alebo tukol zvodidla spadol a cele to tam popadalo. A niektory slabo brzdili. Som bol nastastie akurat napravo a stihol som zabrzdit aj odopnut nohu, jedine trocha tukanec zozadu, ale iba retaz spadla nic.
Cas som si o 10min zlepsil na kratkej, ale zjazdy som tiez brzdil oproti minule kde som isiel naplno, co bola trocha skoda, lebo tie zjazdy su super. Len minule som startoval z konca a od vw mi usla skupina, cize sme isli tak 3ja.
Ale nejak mi to rychlo ubehlo, na buduce dam asi uz tu dlhu.
z tejto temy to vyzera, ze maju vsetci ti kuvici pravdu o nevyjazdenych jazdcoch a podobne... ale ja som z poslednej tretiny balika videl uz len tych najhorsie poskodenych, ako si opravuju bicykel - inak absolutna pohodicka, az teda na tu strminu kde som sa skoro 20 minut pretrapil:)
Muso z 19.2.: "Aj tak som zvedavy, ako ti to pojde pri l'etape...". Tak hlásim, že Strmina je s 44z v pohode, horšia bola Koliba, ktorá je paradoxne papierovo ľahšia. Inak fajn závod. Malo to teraz inú atmosféru. Úvod sa šiel rýchlejšie ako minulý ročník, bolo však aj viac kolízií, pádov, defektov, padnutých reťazí a pod.
Tak ja som si overil, ze tych mojich 30 - 36 je pre mna minimum - podla stravy mam strminu fakt ze vyse 19min, aj ked taky Martin Velits ma predbiehal az pod vrcholom a nie velmi rychlo😀
Ale zas, to bol jediny clovek co som ho videl opravovat defekt..
Kazdopadne, niektore cesty napr v Borinke boli fakt na gravel.. tie moje 32mm bezduse boli vyhodou..
Hej kratku, ale zdalo sa mi to dost derave a platane..dost hrubozrnne na to, ze to este bola "regulerna" cesta.. na tych lesnych asfaltkach to paradoxne bolo uz fajn, az na ten uplny zaver, ale tam mi uz bolo vsetko jedno😀
Hej, ved vdaka tomu sa mi nic nestalo😀 bolo nas tam takych pomerne dost.. dokonca som videl jedneho s flatbarmi a pred cielom ma obiehal niekto na egraveli...
Tak pre niekoho kto isiel tu trasu prvy krat to moze byt tazsie vdaka nasim cestam, ale ten kto tie cesty dobre pozna a nema v baliku vyhlad dopredu vie aj tak kde sa kedy vyhnut
Ono reálne to nikto nekontroluje, mile tam boli aj ľudia na MTB aj keď to pravidlá nedovoľujú. Kým není na bedni alebo sa nikto nesťažuje tak asi neriešia.
K tým dieram na ceste, to by asi ešte mohli doladiť. Nejak na cestu nacmarat že bude diera, pár ľudí tam mysickovalo. A mám pocit, že minulý rok bolo aj viac ľudí na trati pred ostrovčekmi. Ináč v Karpatoch super a za borinkou už v lese to pekne opravili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cas som si o 10min zlepsil na kratkej, ale zjazdy som tiez brzdil oproti minule kde som isiel naplno, co bola trocha skoda, lebo tie zjazdy su super. Len minule som startoval z konca a od vw mi usla skupina, cize sme isli tak 3ja.
Ale nejak mi to rychlo ubehlo, na buduce dam asi uz tu dlhu.
Plus video z toho padu na devinskej.
https://streamable.com/ki48ec
Ale zas, to bol jediny clovek co som ho videl opravovat defekt..
Kazdopadne, niektore cesty napr v Borinke boli fakt na gravel.. tie moje 32mm bezduse boli vyhodou..
Ten predpokladám nemal štartovné číslo, keďže to pravidla nedovoľovali.
K tým dieram na ceste, to by asi ešte mohli doladiť. Nejak na cestu nacmarat že bude diera, pár ľudí tam mysickovalo. A mám pocit, že minulý rok bolo aj viac ľudí na trati pred ostrovčekmi. Ináč v Karpatoch super a za borinkou už v lese to pekne opravili.