uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
s kolokramom nemam najmensi problem, pravda je ze objednavam le relativne drobnosti. V utorok som objednal menic a retaz a vo stvrtok som to mal doma, takze spokojnost s nimi, treba si dat p. Sykoru do ICQcka a popytat sa,
No takze neda mi to aby som "pochvalil" rychlost a ochotu ludi co stoja za kolokramom minuly tyzden 22.7 (je to uz 6dni) som si u nich objednal jednu kazetu Sram, samozrejme poznam dodacie lehoty kolokramu tak som prezieravo napisal do poznamky k objednavke "Prosim informujte ma ak by bola dlhsia dodacia doba." v nazore zu su to ludia ktory vedia citat a chapu co je to dlhsia dodacia doba
A dostavame sa ku korenu veci dnes 28.7 mi pisiel mail ze moja objednavka bola prevzata a ze su schopny objednavku zaslat az buduci tyzden... takze ochota a zakladne obchodnicke skusenosti 0b.
Ak niekto nevie len citat objednavky alebo ich vybavovat nech to radsej ani nerobi
Veci som si objednat u jedneho foristu (vieme o koho sa jedna...) a ochota na 100%
neviem, mne dnes prisiel po troch dnoch mail ze sa ospravedlnuju za zdrzanie odpovede ale ze boli tyzden mimo, takze to beriem
celkovo by som povedal ze sa komunikacia za posledny mesiac dost vyrazne zmenila k lepsiemu, co znamena ze som si nasiel odpoved na dotaz este v ten den.
s dodacimi lehotami je to uz horsie, ale nie je to o nic dlhsie ako cesky kolokram, kupkolo alebo co najnovsie citam azurobike
presne moja reč
ja ked som si objednal nieco z kolokramu.sk tak som cakal necele 3 týzdne
no ale zase musim povedat ze dodany tovar splnil svoj ucel a este aj plni nad ocakavanie takze...
No náhoda to nebude,pred mesiacom som objednával tiež v útorok a vo štvrtok už som mal balík doma,možno,že ma vybavujú prednostne .Inak treba si prečítať čo píšu,veci ktoré nie sú na sklade,zasielajú do 7-14 dní
moje skúsenosti: 1. objednané vo štvrtok v noci, v piatok odoslané.. prišlo všetko
2. objednané, tovar nemali- komunikácia cez mail bez problémov... po dohode na náhradnom tovare poslali. Dnes to došlo... pre kamarátov všetko, len moje gripy tam zabudli prihodiť poslal som im mail... som zvedavý či to dopošlú
11/10/2008 Vaša objednávka bola prijatá
11/10/2008 Vaša objednávka bola prijatá prajem dobry den,
Vas tovar Vam budeme odosielat cca v piatok 14.11.08
s pozdravom,
kolokram.sk team
nechápem, prečo to budú posielať až v piatok, keď som to dneska objednal...a v podmienkach je toto: Väčšina tovaru je v externých skladoch dodavateľov a k jeho odoslaniu dochádza do 48 hodín od prijatia objednávky. 48 hodín oddnes nie je v piatok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dufam ze do Stiavnickeho maratonu pride
ja som uz viac krat odtial objednaval a nebol som spokojny.Z ceska to doslo skor.
A dostavame sa ku korenu veci dnes 28.7 mi pisiel mail ze moja objednavka bola prevzata a ze su schopny objednavku zaslat az buduci tyzden... takze ochota a zakladne obchodnicke skusenosti 0b.
Ak niekto nevie len citat objednavky alebo ich vybavovat nech to radsej ani nerobi
Veci som si objednat u jedneho foristu (vieme o koho sa jedna...) a ochota na 100%
celkovo by som povedal ze sa komunikacia za posledny mesiac dost vyrazne zmenila k lepsiemu, co znamena ze som si nasiel odpoved na dotaz este v ten den.
s dodacimi lehotami je to uz horsie, ale nie je to o nic dlhsie ako cesky kolokram, kupkolo alebo co najnovsie citam azurobike
presne moja reč
ja ked som si objednal nieco z kolokramu.sk tak som cakal necele
no ale zase musim povedat ze dodany tovar splnil svoj ucel a este aj plni nad ocakavanie takze...
pekne
2. objednané, tovar nemali- komunikácia cez mail bez problémov... po dohode na náhradnom tovare poslali. Dnes to došlo... pre kamarátov všetko, len moje gripy tam zabudli prihodiť
11/10/2008 Vaša objednávka bola prijatá prajem dobry den,
Vas tovar Vam budeme odosielat cca v piatok 14.11.08
s pozdravom,
kolokram.sk team
nechápem, prečo to budú posielať až v piatok, keď som to dneska objednal...a v podmienkach je toto: Väčšina tovaru je v externých skladoch dodavateľov a k jeho odoslaniu dochádza do 48 hodín od prijatia objednávky.