Kategórie
Bike-techZatiaľ mám vyhliadnutý tento: http://eshop.merida.sk/cyclocross-300-cierna-metaliza-modry-_d24352.html#prettyPhoto
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Rock Machine Gravelride CRB 700 28 bicykel, matte sand/black
od 1 969 €
MOC 2 449 €
savings Marin Headlands 1 28 bicykel, chrómová/červená
od 1 879 €
savings
MOC 2 899 €
-41% DEMA Aveiro 1 28 bicykel, čierna/strieborná, poškodený lak
279,99 €
-41%
MOC 472 €
Zda sa ti byt kratky/maly v nejakom ohlade? Lebo sa tak nan pozeram, a ak je odfoteny tak ako ho bezne mas nastaveny, neposobi, ze si nieco kompenzoval
Hmm, cenovka 4000e, karbon, SRAM, jednoprevodnik, odpruzeny predstavec, to su vsetko moje preferencie, akurat z opacneho konca
Na Schwalbe nemozem povedat ani krive slovo, za tych takmer 6000 km som dostal jeden defekt
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/gravel-a-cyklokros/4499984/suncycle-ultimate-gravel-carbon-v52.html
Prečo v zadu ? Ja uvažujem presne naopak ?. Pri ťažšom teréne pomaly už na full som dva krát sekol dušu raz aj praskol ráfik. Mám nový výplet a bezduše a jediné čoho sa opäť obávam je že zase prasknem predný ráf. Ja práveže rozmýšľam, že dám insert iba dopredu tak ma to zaujíma prečo len dozadu práve.
ale je fakt, ze tu by asi ani vlozka nepomohla:) (ta [palicka bola durch, az po rafik)
scarinko Z perspektivy cloveka s nekomfortnym ramom, do ktoreho sa nezmestia sirsie plaste, bude vsetko tvrde
ak je plášť prílis tvrdý ľahšie dostane defekt, lebo prieniku ostrého predmetu nezabráni pružnosť materiálu
ak je plášť príliš mäkký tak síce neurobíš pich ale sekneš dušu (ak ju máš) o ráfik
lapaloma nie nevyhnutne, ak je plast prilis tvrdy a jazdec prilis lahky tak koleso pretoci ponad trn zatial co ked je makky tak sa plast podda v tom mieste a lahsie trn prerazi kedze uz ma jeden bod na ktory presne tlaci a neuhne.
ale je fakt, ze tu by asi ani vlozka nepomohla:) (ta [palicka bola durch, az po rafik)
Vložka pomáha keď dostaneš defekt aby si nepoškodil rafik a prišiel domov bez toho aby si musel tlačiť