Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tiez som toho nazoru. Po tejto vojne Zapad ziska Ukrajinu, ale Cina rusko. Fakticky sa Cine nemohlo stat nic lepsie.
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 19:11:43
03
Uraziť hneď v prvej vete a zároveň si posťažovať že Matovič uráža...

Preco urazit. Mne to pride tiez amaterske. Je to pomenovanie reality.
Akakolvek mensinova vlada si musi ako prve zaistit podporu pre svoje vladnutie. Najblizsie malo OLANO k SAS ako byvalemu partnerovi a okamzite po podani demisii ministrov sa mali stretnut ludia z vladnej koalicie a zacat dohadovat podmienky spoluprace so SAS.
Ak to nemala byt SAS mali si dohodnut HLAS, mne je to jedno, ale mali mat zabezpecene hlas na otvorenie schodze.
Pride mi naozaj detinske a amaterske ocakavat, ze sa teraz SAS bude pozerat ako si dalej vladnu bez nich.
Lenze o tom je politika...ja tebe nieco, ty mne nieco. Prednedavnom tu niekto daval rozhovor s Dzurindom, kde si spominal ako jeho lvastny poslanci pri hlasovani sa pytali, ci by sa nedalo aj nieco pre nich spravit, ked uz tak polslunse hlasuju.
Hadam si tu alebo v OLANO niekto nemysli, ze tym ludom hore ide o nase dobro. Oni sleduju vlastne ciele a musis byt obrovskym pragmatikom a nebrat veci osobne.
To IM nevie a tak sa javi ako jediny mozny scenar momentalne demisia vlady a predcasne volby.
Samozrejme ak Igorko prekusne svoje ego a odide moze sa vladnut dalej, ale tento scenar nepredpokladam.
Prednedavnom to Kolikovi dobre povedala v jednom rozhovore....zistili sme, ze nevieme vladnut.
Velmi vystizne povedane.
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 19:45:52
01
"Prestaňte pliesť politiku do ruZZkého ŠPORTU. RuZZký hokej nemá nič spoločné s vojnou na Ukrajine. Je to iba ŠPORT.
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 19:53:34
011
arrow_leftwill napísal:
K tomu prieskumu co bol. Proruska propaganda je strasne silna. Je to naozaj zle. Im ide o to, aby to zlomili aspon u nas pre seba.

Ta propaganda je asi jedine, co ti dementi z Ruska vedia - vsak na tom im stoji ten system uz sto rokov.

K tomu prieskumu: https://twitter.com/Kata_del_Mar/status/1570384859331461121
Mozno to nie je az taka tragedia. V tom linku je aj odkaz na godov status https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid034SedBDcrkMguniYZhzGKujM1arjWWVA53pC2aVPSMMqrWEMa1V5oT3nGCX2dNU1Jl&id=1442194694
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 20:41:40
10
Dakujem, tak mozno to bol nejaky takyto prieskum: https://www.youtube.com/watch?v=6Ms9A-212F0
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 21:10:38
00
ajaj,Šojgu bude piť fajn čajík,alebo vypadne z okna:
https://www.aktuality.sk/clanok/bNkFHle/rusky-parlament-zvazuje-predvolanie-ministra-obrany/
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 21:28:17
00
Ukradnem koment pod článkom na sme:

Čo je to ruský troll? Je to živočích, prevažne sa vyskytujúci v Rusku, no postupne sa rozšíril aj do iných krajín, vrátane Slovenska.

Čo žerie ruský troll? Pri kŕmení nehľadí ruský troll na obsah žrádla, ale na to, kto ho kŕmi. Bez problémov a zažívacích ťažkostí zožerie všetko, čo pochádza z Kremľa. Trollovej tráviacej sústave nevadí KGB, gulagy, milióny obetí hladomoru, okupácie cudzích štátov a ani hnilobný zápach mordorského systému.

Čo robí ruský troll? Nerobí nič, len žerie žrádlo z Kremľa a kade chodí, tade trúsi a trúsi. Nepremýšľa a ignoruje logiku. Mozog mu slúži len na vykonávanie základných biologických potrieb, žranie a trúsenie.

Ako sa správať k ruskému trollovi? Keďže ruský troll nepremýšľa a nepoužíva logiku, nemá zmysel s ním diskutovať. Ak narazíte na ruského trolla, tak sa odporúča zapchať si nos a trolla ignorovať alebo sa z neho smiať, ak utrúsi niečo zábavné.
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 22:42:55
04
a tu je vzorka:
m.smedata.sk
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 22:47:36
14
arrow_leftVolodja napísal:

No ale prečo takmer každá anketa, každý prieskum, každý rebríček, postoj ku covidu etc dopadne podobne? Má Goda vysvetlenie? Anglosaskí židojaštery škodia Slovensku? Soros? Gates? Oplotená ambasáda? Jeden prieskum by som ignoroval. Ale nič nenasvedčuje že to tak nie je. Stačí čítať slovenské diskusie a české.
Dnes v Na hrane na JOJ zverejnili prieskum, že takmer 2/3 Slovákov by si želali diktátora na čele štátu...
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 23:24:00
00
Problemom tychto ludi je, ze sa vidia vyhradne na vitaznej strane. Ani na chvilu si nedokazu predstavit, ze tym diktatorom by mohol byt ktokolvek z tych, ktori im uz teraz -v systeme, v ktorom funguju iste protivahy- tak strasne prekazaju.
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 23:43:02
00
arrow_leftJoe70 napísal:
No ale prečo takmer každá anketa, každý prieskum, každý rebríček, postoj ku covidu etc dopadne podobne? Má Goda vysvetlenie?

pretoze Slovensko je plne zatrpknutych ludi ktorych oslovuju ruske trollovacie farmy - je uplne jedno pri akej teme, hlavne aby bola dostatocne polarizujuca
Zobraziť komentár 15.09.2022 - 23:44:58
16
Nuz myslenim veru tento kut sveta nikdy neoplyval. Kolkoze to mame napriklad drzitelov nobelovej ceny? Nie je nahoda, ze v podstate ziadneho a nie, nemoze za to politika.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nobel_laureates_by_country
Zobraziť komentár 16.09.2022 - 01:40:26
00
Osobne mi pripadá, že presne na obrázkoch je prípad nie len tu v ČR, ale aj na Slovensku. Veľa "jednoduchších" ľudí, správy na FB "iba" konzumujú, ale nedokážu na nimi rozmýšľať. Vyhľadávajú a klikajú iba na "senzácie". Algoritmus sociálnych sietí im potom samozrejme potom ponúka iba takéto "sračky". Napadá mi, že to môže mať korene už v učebnom procese na našich základných školách, kde sa hodnotí "memorovanie" a "bifľovanie" faktov a už menej sa pedagogický systém zaujíma o vlastný názor.

scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net

Zobraziť komentár 16.09.2022 - 07:39:40
011
Zo skladov sa na frontu začínajú dodávať "posledné" modely techniky. Tento však IMHO museli zložiť z nejakého pamätníka :lol:

Zobraziť komentár 16.09.2022 - 08:04:37
00
arrow_leftJoe70 napísal:
...že takmer 2/3 Slovákov by si želali diktátora na čele štátu...

Ja mám dojem, že sa im to splnilo.
PS:
A ešte je to aj retard ( nieje na čele štátu ale je )
Zobraziť komentár 16.09.2022 - 08:49:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up