u mňa je to sem tam za rýchlosť, jedno zastavenie v zákaze státia...aj keď do teraz si myslím že som v zákaze státia nestál.... a jedno odbočenie cez plnú na parkovisko pri hypernove v PK prevažne blbiny.... a na tých najsprostejších miestach...
Myslim, ze ak niekto schytava pravidelne 1-2 pokuty rocne musi jazdit ako debil...statisticky by mu totizto vychadzali cisla podobne mojim, keby jazdi "normalne".
Človek nepozná kompletný spis ani závažnosť, ale niečo na tom je. Mňa pri tej „konzistencii“ priestupkov, štýle jazdy vedúcom k tragédii, úrovni správania k okoliu a očividných známostiach (štandardné „viete kto ja som? vás vyzlečiem z uniforiem!!! atď.“) celkom zaujal ich počet, lebo s celkom vysokou pravdepodobnosťou počet situácií keď to prehnal a chytili ho pri tom je niekoľkonásobne nižší ako prípady keď ho v situácii „cez čiaru“ nechytili alebo sa „vybavila“ (v rámci mojich predsudkov som možnosť že v globále je to ohľaduplný a disciplinovaný vodič rovno škrtol) ...
Sory nedalo mi. Nie je to tým že jazdíš podla navi?
práve ten waze ma od kopy pokút za rýchlosť zachránil keď si porovnáš rozmiestnenie radarov (či už stacionárnych alebo s hliadkou na slovensku a v zahraničí všimneš si že v zahraničí sú väčšinou na rozumných miestach.... u nás dosť často naopak na úplne nezmyselnom mieste kde ale vedia že vyberú veľa pokút...
každopádne moja najväčšia pokuta je 20€ za rýchlosť
Asi pred 18 rokmi som dostal pokutu za prejazd plnej čiary. Zaplatil som a doklad o zaplatení som si odložil. Cca 6 rokov potom mi prišlo od exekútora zaplatit trojnásobok sumy aj s patričným vyhrážaním. Doklad som mu poslal a on že - ta potom dobre. Tiež som sa mu chcel vyhrážat ale som sa bál. Chcel som sa ho spýtat či som prvý takýto jeho prípad alebo až druhý kedy sa nechtiac pomýlil ale šak sa može stat - po tolkých rokoch sa može nechtiac pomylit zvlášt ked tie peniaze jednoducho potrebuje.
Holandska neziskovka posiela na ukrajinu bicykle. Ak si pozriete postapo fotky z frontovych oblasti, bicykle su tam pre miestnych jedina moznost prepravy. (Poslali tam aj vyse 100 sanitiek)
SME.sk : Vodič, ktorý zrazil na chodníku v Čadci matku s dvomi deťmi, ide do väzby, rozhodla sudkyňa. Uznesenie o vzatí do väzby nie je právoplatné, prokurátor sa vzdal práva na podanie sťažnosti.
A potom že sa bude používať rovnaký meter na všetkých .
Inak chlapik, co zrazil mamu s detmi na chodniku par dni po akcii na Zochovej a bol tiez naliaty siel do vazby.
Teraz cakam konspiracie, ze preco ten prvy nie a tento druhy ano;o).
Ja nepochopím ako môžu poslať na slobodu niekoho, komu hrozí doživotie...
Keby to bol iný skutok kde by obžalovaný mohol dokázať svoju nevinu, tak sa dá pochopiť že ho stíhajú na slobode...
dnes som počúval nového ministra spravodlivosti, jasne povedal, že doživotie je len mokrý sen niekoho
a vlastne nástroj na rozdúchavanie vášni, právne vraj nobstojí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- 3x Australia (parkovanie = 80 AUD, parkovanie = 80 AUD, jazda v pruhu pre autobusy = 250 AUD)
- 1x Cesko (parkovanie = 500 CZK + 2000 CZK odtah)
- 1x Slovensko (vjazd do zakazu = 20 EUR)
u mňa je to sem tam za rýchlosť, jedno zastavenie v zákaze státia...aj keď do teraz si myslím že som v zákaze státia nestál.... a jedno odbočenie cez plnú na parkovisko pri hypernove v PK
Tolko moja gratulacia.
Človek nepozná kompletný spis ani závažnosť, ale niečo na tom je. Mňa pri tej „konzistencii“ priestupkov, štýle jazdy vedúcom k tragédii, úrovni správania k okoliu a očividných známostiach (štandardné „viete kto ja som? vás vyzlečiem z uniforiem!!! atď.“) celkom zaujal ich počet, lebo s celkom vysokou pravdepodobnosťou počet situácií keď to prehnal a chytili ho pri tom je niekoľkonásobne nižší ako prípady keď ho v situácii „cez čiaru“ nechytili alebo sa „vybavila“ (v rámci mojich predsudkov som možnosť že v globále je to ohľaduplný a disciplinovaný vodič rovno škrtol) ...
Lebo šak neiviete kto ja som?
práve ten waze ma od kopy pokút za rýchlosť zachránil
každopádne moja najväčšia pokuta je 20€ za rýchlosť
Presne! Na vas, na mňa nie😉
https://twitter.com/TpyxaNews/status/1578084491750522881
https://www.instagram.com/p/CjaDl3Iqnl8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://mobile.twitter.com/Give_Bikes/status/1577231394899886080
https://mobile.twitter.com/zeilen_vrijheid
https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1578318683754987520?cxt=HHwWgICg-eCeqOcrAAAA
A potom že sa bude používať rovnaký meter na všetkých .
https://www.instagram.com/p/CjaDl3Iqnl8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Nefunguje …
Teraz cakam konspiracie, ze preco ten prvy nie a tento druhy ano;o).
Keby to bol iný skutok kde by obžalovaný mohol dokázať svoju nevinu, tak sa dá pochopiť že ho stíhajú na slobode...
a vlastne nástroj na rozdúchavanie vášni, právne vraj nobstojí