Lokalizácia
Formulár sa odosiela
double, všetky * internetu nestačia na opis aký si ty úd...
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:34:03
01
nechcem byť nenažratý ale tento belingcat by stál za to...

https://dennikn.sk/3047138/sef-bellingcatu-do-roka-budeme-mat-protivojnovy-kremel-z-putina-je-klaun-stale-sa-vsak-moze-pokusit-o-sialeny-tah/?ref=tit
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:37:10
00
Zase by som doubleovi nenadaval. Moze to byt jeho nazor.

Akurat, ze toto je aj terajsia ruska propaganda.
Snazia sa rozostvat spolocnost a aby polavila ochota zapadu pomahat. Ale nie. Na psa plati palica. A ked uhryzne, musi dostat.

Evropská unie poskytne Ukrajině dodatečnou vojenskou pomoc po masivním ruském ostřelování klíčových měst v zemi, řekl Josep Borrell.
„Jsem hluboce šokován ruskými údery na civilisty v Kyjevě a dalších ukrajinských městech. Tento druh akcí nemá v 21. století místo,“ napsal na Twitteru a dodal, že pomoc EU Ukrajině je „již na cestě“.

Toto je odpoved.
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:37:59
04
polícia má k šíreniu Ruzkej propagandy velmi výstižný status:
https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/pfbid0NE9x4czrmaBRtbuhMnbjr8fprWzT8bC6D67qgPa41sKsNCHMfrqVPMuHCxbQBtSFl
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:39:50
11
Nieco z idnes. Takto je to v Cesku a na Slovensku asi este horsie.

Rusko je čistě kriminální stát, který ohrožuje Česko, a Česko je v nejhorší bezpečnostní situaci ve své moderní historii. Na pondělní konferenci o ruském mocenském a vlivovém působení proti Evropě to v Poslanecké sněmovně řekl náčelník Vojenské policie Otakar Foltýn. Šéf Bezpečnostní informační služby (BIS) Michal Koudelka pak uvedl, že nebezpečí ruských podvratných operací v Česku trvá a český stát musí být připraven mu jasně čelit.
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:41:19
00
arrow_leftHosť napísal:
double ty mierotvorca keď to vidíš tak jednoducho tak zober toho tvojho kamoša čo chcel byť prezidentom a chodte to do ruzka vyjednať. Chmelár tam má určite dobré styky. Šťastnú cestu!

A ja len dodam, double, ze ak sa vam s Edom nepodari dojednat s putlerom mier za stolom, stanete sa spoluzodpovednymi za vsetky tie obete ktore nemuseli byt, ak by sa vam tem mier vyjednat podarilo. Takze drzim palce, naozaj si prajem, aby sa Vam to podarilo. Lebo jedine za stolom sa moze tato vojna skoncit. Vsak ano, pravdu mas. Za stolom, za ktorym zastupca ruska podpise stiahnutie svojich vojsk z cudzieho uzemia a zaviaze sa nahradit skody ktore sposobil. Rusky lud ich bude moct splacat 200 rokov zo ziskov z predaja surovin.
To si naozaj myslis ze pride niekto za putlerom a povie: "Cuj bratm, skoncime to a bude mier." A putler len na to caka a odpovie: "Ta ved dobre. Nech je mier". To si naozaj myslis?
Ci mu chces za ten mier nieco ponuknut? Napr. pol ukrajinskeho kralovstva a princeznu triple k tomu?
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:41:54
112
double
ocividne si vobec neuvedomujes, ze tvoje "mierove riesenie" spociva v tom, ze chces odovzdat komplet(!) ukrajinu rusom. hlavne, aby si ty neprisiel o svoj paprikovy lalok na veceru, co tam po ukrajine...

druha moznost je, ze si za to plateny. tomu by nasvedcovalo, ze tieto nezmysly o rokovani s rusmi si zacal omielat presne v rovnakom case ako chmelar (t.j. hned ako prisli "noty")
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:01:55
014
double by mohol raz týždenne postnúť aktuálny trolský manuál,
zhoda s aktuálnou propagandou je 100%
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:02:09
015
jasné a zrozumitelné.kriminálny štát zhodný s treťou ríšou.

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3535255-rusko-je-kriminalni-stat-ktery-ohrozuje-cesko-prohlasil-nacelnik-vojenske-policie
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:07:57
00
arrow_leftSrsen napísal:
double by mohol raz týždenne postnúť aktuálny trolský manuál,
zhoda s aktuálnou propagandou je 100%

Ale ved on tu chodi len raz za pol roka. (Asi sa zvysila frekvencia vyplat z kremla z pol roka na 2 krat mesacne)
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:20:26
00
Aké horké musia byt slzy ukrajinských matiek ktorých synovia zomieraju za tykych ako je double!
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:24:18
15
Pokial mam iny nazor ako len znicit Rusko som troll, rusofil , dokonca plateny ruskou propagandou, rozosievac nenavisti, plateny chmelarom.
Potom neviem aka propaganda je z tej druhej strany. Pojde to do toho stavu ze sa pouziju nekonvencne zbrane a ste tomu dokonca radi. Radi ze stratite vsetko co ste doteraz ziskali a budovali. Miesto toho aby ste sa snazili mier.
Tato diskusia so mnou naznacuje ze v spolocnosti je to velmi zle a vieto to aj vy a aj to ze nic dobre nas necaka. Kazdodenne citanie sprav o vojne Vas nici a je to zo dna na den horsie.
Nie, som jediny kto sa tu este nato
nevykaslal a dokaze este akceptovat vase
urazky a flustraciu. Narusa Vam Vase jednoerne
vnimanie reality. Ja chcem aby vojma skoncila bohuzial vela Vas nie a tesite sa.na.jej pomracovanie co Vam davam za chybu.
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:31:40
00
nekŕmiť trola...koniec hlásenia. :n:
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:34:13
017
Ja som tu nezaregistroval nikoho “flustrovaneho” okrem teba…
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:38:36
05
arrow_leftdouble napísal:
Tato diskusia so mnou naznacuje ze...

a) nemas schopnost vyhodnotit aktualnu situaciu ohladom konfliktu
b) si troll plateny zo zdroja, ktory ma zaujem o rozvrat slovenskej spolocnosti
c) si "uzitocny idiot" a nikto ti za tvoje prispevky neplati
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 15:51:57
017

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up