Lokalizácia
Formulár sa odosiela
fajn článok:
https://www.novinky.cz/clanek/komentare-ocima-sasi-mitrofanova-poslete-je-za-ruskou-valecnou-lodi-40411240
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 18:52:34
02
arrow_leftcokupit napísal:
Flegko neuraz sa ale ake "komplexnejsie pohlady" ty chces rozoberat? Nenapadlo ta, ze dislajk dostavas preto, ze pises somariny?

Toto je uplny klenot:
Ja som poukazal na to o com sa pise menej (najme v bulvare) a to fakt, ze mesta zostali bez elektriky a UA potichu rano oznamila, ze zastavuje export elektriny.
Viem, ze tu sa velmi nesmie spochybnovat mainstream, ale co to ma spolocne s pokorou ak sa mi nejaka sprava nezda a vyjadrim o jej pravdivosti pochybnosti?

Vychadzas z bulvaru (imho hs alebo infovojna), pleties do toho mainstream a hladas komplexnejsie pohlady.
Opakujem, overuj si informacie, vychadzaj zo zdrojov a nie bulvaru preboha, inak budes trepat nezmysly na zaklade tituliek z noveho casu, alebo rov o dezinfo hnojov. UA o elektrine oficialne informovala, viac sa uz neda.
Uz minule som ti pisal, ze UA od zaciatku nezverejnuje svoje vojenske straty. Ani vojakov, ani techniky. Je to rozumne a kazdy chape preco to robia, teda kazdy okrem teba. Naopak velmi presne reportuju civilne obete aj zranenych. Po 7 mesiacoch uz by si mohol prijat tento fakt. A neverklikovat tu opakovane nieco o zlych zlych mediach a UA co ti nevesia vojenske tajomstva na nos.

Mna na tom zaujala jedna vec...ako moze jedinec, ktory pise hluposti mat cely tyzden vo zvonceku spravy, ze hentomu sa paci vas prispevok a tomuto sa paci, dokonca prekrocit mozno 20 lajkov v jednom a hned na dalsi den dostat 3 prispevky dislajknute iba preto, ze som napriklad vyjadril pochybnosti ako moze IGLA zostreli Kaliber. Ano nerobim si predtym nez nieco napisem 2 hodinove reserse. Vedel som cca, ze IGLA moze ist do 2 machov a ze Kaliber bol pred rokmi prezentovany ako nezostrelitelna raketa , na ktoru nemaju amici odpoved. A zrazu vidim video, kde IGLA zostreli Kaliber...tak reku nieco sa mi nezda.
Napisal som (slusne), ze to video vzbudzuje vo mne pochybnosti, slusne mi bolo vysvetlene, ze su aj podzvukove verzie a zvysok uz bol zbytocny flame.
Vrcholom je, ked ma tu niekto oznaci za ruskeho trola.
Podaktori jedinci... nic v zlom, mozno sa neviem pisomne dobre vyjadrovat, alebo mate problem s chapanim pisaneho textu, ci trpia podaktori paranojou a vsade vidia ruskych trollov, ale zacinam sa tu citit chvilami ako na aeronete, ci podobnych alternativcov, kde som kedysi zo zvedavosti zavital a chvilu sa bavil s ludskym odpadom...naozaj len chvilu, pretoze po 1.prispevku som dostal ban za obycajnu otazku;o)).

Doteraz nechapem, co je na tom zle, ze som vyjadril OBAVU o tom, ze sa rusakom podarili nejake slusne zasahy infrastruktury a ze to moze mat samozrejme vplyv na buducnost.
Ci mas pocit, ze ked nepojde elektrika, ci budu znicene telekomukacne vysielace, mosty cez rieky, ze priemysel bude fungovat dalej, ze nebude viaznut komunikacia a zrazu sa ta obrana, tyl a logistika budu organizovat rovnako ako doteraz? Ja nie, ja si myslim, ze nicenie civilnej infrastruktury moze mat dopad na logistiku armady na fronte...akurat sa tu o tom nechcel nikto bavit, pretoze to je tajne a kto sa chce o to zaujimat je alternativec, ci nebodaj niekto plateny z Kremla.

Preco sa musime chytat za slovicka? Keby premyslam ako ty konkretne tak poviem, ze trepes...lebo UA zverejnuje svoje straty...sice len obcas a urcite podhodnotene, ale zverejnuje, takze vyrok, ze UA od zaciatku nezverejnuje svoje vojenske straty je klamstvo. Mam zacat z toho nejako vysilovat a dat ti za to minusku lebo si sa nepresne vyjadril? Ved o to vobec nejde, ze sa tu niekto obcas pomyli, ked ho ostatni opravia.

Ide tu o to, co som uz pisal...ak pisem to co chce vacsina pocut som fajn chalan s lajkami a srdieckami, ked napisem nieco, co sa znepaci znackujucej majorite som dokonca az rusky troll ako fantaziroval Stanusik pred tebou.

Chyba mi tu menej osobnych utokov a viacej premyslania nad tym, ze ked ma niekto iny nazor ako ostatni, ci vybocuje z linie, ktoru zastavaju nemusi to byt automaticky hned cerveny kmer, pretoze svet neni ciernobiely.

Ale ak ste tu zvyknuti debatovet len jednym smerom viem aj cuvat, staci povedat (napriklad tymi - ;o)).
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 19:46:26
03
Aký to môže byť pocit byť ako na aeronete?
Prišiel som oveľa?
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 19:49:37
00
niekto skopíroval status smeráckej prostitútky Ľ.Blahu na telegrame (FB má už zablokovaný) ten idiot je už úplne mimo-alebo je platený Ruskou ambasádou :puke:

Výbuchy v Kyjeve a ďalších ukrajinských mestách... Vyzerá to na odvetu Ruska za ukrajinské teroristické činy.
1. Aj teraz sa bude Naď vytešovať? Aj teraz bude vešať stupídne statusy o tom, aký je terorizmus skvelý?
2. Vojnovým štváčom, ako je Naď, stále nedopína, že každá akcia má svoju reakciu.
3. Tlieskali, keď ukrajinskí teroristi zavraždili Dariu Duginovú. Tlieskali, keď teroristi zničili Nord Stream. Tlieskali, keď teroristi odpálili Kerčský most.
4. Ale nedošlo im, že keď Rusko takisto pristúpi k teroristickému vedeniu vojny, potom budeme v ohrození všetci a všade. Toto je ich cieľ?
5. Nechápu, že špirála teroristického násilia nič nerieši? Že terorizmus nie je zábava? Že svojimi nezodpovednými vyhláseniami ohrozujú nás všetkých?
6. Považujem za vrchol neľudskosti, že vysokí ústavní činitelia Slovenskej republiky, vrátane Čaputovej, Hegera či Naďa, nekriticky podporujú teroristický režim na Ukrajine.
7. Dovoľte, aby som za seba a verím, že za drvivú väčšinu Slovákov, oznámil do sveta, že Slováci nenesú zodpovednosť za hlúpe a agresívne vyjadrenia Čaputovej či Naďa.
8. Slováci odmietajú terorizmus a nikdy sa nebudú zabávať nad teroristickými činmi. Nechceme vojnu, nechceme násilie, nechceme eskaláciu.
9. Ostro odsudzujeme ukrajinské teroristické útoky a rázne odmietame, aby nás rusofóbne monštrá na čele štátu zaťahovali do vojny proti Rusku.
10. Pripomíname Naďovi a ďalším nezodpovedným krikľúňom staré známe príslovie - akými zbraňami bojuješ, takými zbraňami zhynieš.
11. Neželáme si, aby z nás rôzne Čaputové a Naďovia robili terč vo vojne, ktorá sa nás netýka. Ohrozujú aj našu bezpečnosť a bezpečnosť našich detí.
12. Terorizmus je zlo. Neexistuje preňho ospravedlnenie a ak sa k nemu ukrajinská junta uchyľuje, stáva sa z nej doslova teroristický štát.
Slováci nikdy nebudú podporovať teroristické režimy. Slováci chcú mier. Počuješ, Naď? Mier!
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 20:33:11
01
Mierim ;)

PS: je uplne mimo ta postavicka, nazyvat ukrajincov teroristami a juntou, fakt nech ide za svojimi kamosmi, vyjednavat mier...
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 20:48:19
01
Ako správna filcka sa nezabúda dôkladne vyhýbať akejkoľvek kritike terorizmu zo strany RF. A ak má obavu, že by Rusi mohli pristúpiť k „teroristickému vedeniu vojny“ (ten doterajší priebeh ŠVO je humanitárna misia, či čo? prípadne vojenské intervencie za posledných +- 20 rokov sú ako z príručky pre aplikáciu Ženevských konvencií?), normálne mám obavu že s tým jeho vzdelaním a všeobecným rozhľadom to nie je extra žeravé ...
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 20:51:31
03
Dano5
naozaj sem nemusis kopirovat hentie zvratky
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 21:32:13
119
Nemusi, ale moze,
Ja to vitam, netreba chodit na fb (ktory uz nie je) a ine weby a tam im zvyšovať sledovanost (a zapajat sa do nekonciaci h debatl
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 21:38:05
00
Flegko uviedol si uplne presny priklad. Ty si niekde pocul od rusackej propagandy, ze Kaliber je nezostrelitelny. Zaroven nic ine ako kaliber nepoznas. Zaroven si si ho pravdepodobne aj tak asi pomylil s Kinzalom. No a na zaklade tohoto mudrujes a spochybnujes. Samozrejme mozes, ale plati shit in, shit out.
A hovorim ti treti krat a naposledy, UA nezverejnuje straty. Zverejnuju mena a pribehy niektorych padlych, par mesiacov dozadu raz zverejnili, ze maju 10k padlych a denne par 100. Inak straty nezverejnuju, presne ako rusi, ktori jeden jediny raz uviedli ze maju menej ako 9k mrtvych a to je ich oficialne cislo celu vojnu.
A nevyjadril si obavu. Utocil si (uz xty krat) na media, lebo tie co sledujes stoja za hovn0. (Ktore ze to su?)
Mimochodom je trochu rozdiel civilna a kriticka infrastruktura, ale v bulvari sa to asi nedocitas.
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 22:11:09
00
arrow_leftgebula napísal:
...normálne mám obavu že s tým jeho vzdelaním a všeobecným rozhľadom to nie je extra žeravé ...

V tom linku o kusok vyssie mas presne do detailu Blablahu opisaneho...
"Ruští skunkové mají své podřízené v jiných zemích. Někteří pracují za úplatu, jiní z neschopnosti snést své podělané životy. Šíří kolem sebe vzteklé zlo a přirozeně tíhnou k největšímu světovému centru tohoto zla, k Rusku."

V podstate mu aj Miklos nastavil pred rokmi zrkadlo v parlamente v znamej pamatnej vete. Jeho reakcia len naplno obnazila jeho intelekt. To ze ma nieco vystudovane a nebodaj je/bol vedecky pracovnik na Ustave politickych vied este neznamena ze vie pochopit pisany text ( mozno sa ho vedel tak akurat nabiflovat za "pomoci" svojho tatka ). A uz vobec to nic neznaci o vyske jeho IQ a EQ...
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 22:13:58
09
arrow_leftflegko napísal:
a hned na dalsi den dostat 3 prispevky dislajknute iba preto, ze som napriklad vyjadril pochybnosti ako moze IGLA zostreli Kaliber. Ano nerobim si predtym nez nieco napisem 2 hodinove reserse. Vedel som cca, ze IGLA moze ist do 2 machov a ze Kaliber bol pred rokmi prezentovany ako nezostrelitelna raketa , na ktoru nemaju amici odpoved. A zrazu vidim video, kde IGLA zostreli Kaliber...tak reku nieco sa mi nezda.
Napisal som (slusne), ze to video vzbudzuje vo mne pochybnosti....

Netrep. Ty si napisal ze to video je fejkova Ukrajinska propaganda tak suverenne, ako keby si tie Kalibre sam vystrelil:

Pisem to aj preto, ze som dnes na Funkeri videl video zo zostrelenia ruskej rakety MANPADsom IGLA...co je blbost, pretoze v tom videu raketa zo zeme nahanala rusku raketu, co v praxi nie je mozne (musi ist oproti), pretoze ruska rakety, ci uz S300 alebo Kalibre maju rychlost od 3-6 machov kym IGLA max 1.9 machu.

takze nediv sa ze ti ludia tieto tvoje pic.oviny ominiskuju, pretoze bud tuto rusku propagandu siris umyselne, alebo zo seba nerobis len deb.ila
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 22:23:42
10
mne sa zda,ze flegicka som tu uz snad 3x povykrucal s tymi kalibrami,a zase tema o podzvukovych kalibroch? :D
flegko ak si myslis,ze to tu je ako na aeronete,tak pal dop1tche,a poprosim s rozbehom
Dano5 precital som prvy riadok,a dogrcal som sa,radsej som presiel dalej.PLS nedavaj sem uz toho ch4ja clanky pls,to sa fakt neda citat

ale konecne jedna sprava dobra= prvy IRIS uz chrani UA nebo, a co ma velmi mrzi. Tieto PVO mali byt uz pol roka na UA v kazdom jednom vacsom meste,pri kritickej infrastrukture
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 22:32:16
01
NASAMS už na ceste v najbližšej dobe …a rovnou dvakrát . Ostane ich budú nasledovať . Ani nebude treba vyhlasovať bezletovú zónu nad UA . Ten stary **uj musí byť dočista vymetený ak si porovnáva úd s USA a NATOm .

https://www.reuters.com/world/us-working-expedite-shipment-nasams-air-defenses-ukraine-white-house-2022-10-11/
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 22:36:40
00
arrow_leftflegko napísal:
Mna na tom zaujala jedna vec...ako moze jedinec, ktory pise hluposti mat cely tyzden vo zvonceku spravy, ze hentomu sa paci vas prispevok a tomuto sa paci, dokonca prekrocit mozno 20 lajkov v jednom ...

Keď som napísal, že je pravda, že Rusi odstavia záporožskú elektráreň a budú bombardovať energetickú infraštruktúru, môj príspevok bol "ofenzívny", lebo to v nejakom videu tvrdil nejaký človek čo je tu na indexe. Ty si písal, že píšem blbosti a dostal si kopec lajkov. Na druhý deň sa ukázalo, že elektráreň už bola vypnutá a energetickú infraštruktúru bombardovali. A stále bombardujú. To, že dostávaš lajky v tomto vlákne neznamená, že nepíšeš blbosti. A naopak.
Neprežívaj tak tie lajky. Ani Lajka neprežila.
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 22:51:30
00
Kks, to nevymyslíš. Indiáni poslali do Ruska tanky na servis a oni ich testujú na Ukrajine.
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-indove-sverili-rusum-sve-tanky-k-modernizaci-nasli-je-na-ukrajine-40411254
Zobraziť komentár 11.10.2022 - 22:52:58
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up