Flegko neuraz sa ale ake "komplexnejsie pohlady" ty chces rozoberat? Nenapadlo ta, ze dislajk dostavas preto, ze pises somariny?
Toto je uplny klenot:
Ja som poukazal na to o com sa pise menej (najme v bulvare) a to fakt, ze mesta zostali bez elektriky a UA potichu rano oznamila, ze zastavuje export elektriny.
Viem, ze tu sa velmi nesmie spochybnovat mainstream, ale co to ma spolocne s pokorou ak sa mi nejaka sprava nezda a vyjadrim o jej pravdivosti pochybnosti?
Vychadzas z bulvaru (imho hs alebo infovojna), pleties do toho mainstream a hladas komplexnejsie pohlady.
Opakujem, overuj si informacie, vychadzaj zo zdrojov a nie bulvaru preboha, inak budes trepat nezmysly na zaklade tituliek z noveho casu, alebo rov o dezinfo hnojov. UA o elektrine oficialne informovala, viac sa uz neda.
Uz minule som ti pisal, ze UA od zaciatku nezverejnuje svoje vojenske straty. Ani vojakov, ani techniky. Je to rozumne a kazdy chape preco to robia, teda kazdy okrem teba. Naopak velmi presne reportuju civilne obete aj zranenych. Po 7 mesiacoch uz by si mohol prijat tento fakt. A neverklikovat tu opakovane nieco o zlych zlych mediach a UA co ti nevesia vojenske tajomstva na nos.
Mna na tom zaujala jedna vec...ako moze jedinec, ktory pise hluposti mat cely tyzden vo zvonceku spravy, ze hentomu sa paci vas prispevok a tomuto sa paci, dokonca prekrocit mozno 20 lajkov v jednom a hned na dalsi den dostat 3 prispevky dislajknute iba preto, ze som napriklad vyjadril pochybnosti ako moze IGLA zostreli Kaliber. Ano nerobim si predtym nez nieco napisem 2 hodinove reserse. Vedel som cca, ze IGLA moze ist do 2 machov a ze Kaliber bol pred rokmi prezentovany ako nezostrelitelna raketa , na ktoru nemaju amici odpoved. A zrazu vidim video, kde IGLA zostreli Kaliber...tak reku nieco sa mi nezda.
Napisal som (slusne), ze to video vzbudzuje vo mne pochybnosti, slusne mi bolo vysvetlene, ze su aj podzvukove verzie a zvysok uz bol zbytocny flame.
Vrcholom je, ked ma tu niekto oznaci za ruskeho trola.
Podaktori jedinci... nic v zlom, mozno sa neviem pisomne dobre vyjadrovat, alebo mate problem s chapanim pisaneho textu, ci trpia podaktori paranojou a vsade vidia ruskych trollov, ale zacinam sa tu citit chvilami ako na aeronete, ci podobnych alternativcov, kde som kedysi zo zvedavosti zavital a chvilu sa bavil s ludskym odpadom...naozaj len chvilu, pretoze po 1.prispevku som dostal ban za obycajnu otazku;o)).
Doteraz nechapem, co je na tom zle, ze som vyjadril OBAVU o tom, ze sa rusakom podarili nejake slusne zasahy infrastruktury a ze to moze mat samozrejme vplyv na buducnost.
Ci mas pocit, ze ked nepojde elektrika, ci budu znicene telekomukacne vysielace, mosty cez rieky, ze priemysel bude fungovat dalej, ze nebude viaznut komunikacia a zrazu sa ta obrana, tyl a logistika budu organizovat rovnako ako doteraz? Ja nie, ja si myslim, ze nicenie civilnej infrastruktury moze mat dopad na logistiku armady na fronte...akurat sa tu o tom nechcel nikto bavit, pretoze to je tajne a kto sa chce o to zaujimat je alternativec, ci nebodaj niekto plateny z Kremla.
Preco sa musime chytat za slovicka? Keby premyslam ako ty konkretne tak poviem, ze trepes...lebo UA zverejnuje svoje straty...sice len obcas a urcite podhodnotene, ale zverejnuje, takze vyrok, ze UA od zaciatku nezverejnuje svoje vojenske straty je klamstvo. Mam zacat z toho nejako vysilovat a dat ti za to minusku lebo si sa nepresne vyjadril? Ved o to vobec nejde, ze sa tu niekto obcas pomyli, ked ho ostatni opravia.
Ide tu o to, co som uz pisal...ak pisem to co chce vacsina pocut som fajn chalan s lajkami a srdieckami, ked napisem nieco, co sa znepaci znackujucej majorite som dokonca az rusky troll ako fantaziroval Stanusik pred tebou.
Chyba mi tu menej osobnych utokov a viacej premyslania nad tym, ze ked ma niekto iny nazor ako ostatni, ci vybocuje z linie, ktoru zastavaju nemusi to byt automaticky hned cerveny kmer, pretoze svet neni ciernobiely.
Ale ak ste tu zvyknuti debatovet len jednym smerom viem aj cuvat, staci povedat (napriklad tymi - ;o)).