Dnes som nabural do nejakeho blbca na starom moste co siel v protismere. Celkom som dupal z mesta a vobec som ho nevidel az ked som bol pred nim ale uz sa nedalo ani uhnut takze celka zrazka. Nechapem preco tito ludia maju potrebu chodit po opacnej strane.
Nechapem preco tito ludia maju potrebu chodit po opacnej strane.
Tak zamienka sa vzdy najde - nie je to tak davno, co sa tu na fore obhajovala jazda v protismere smerom od Eurovea -> Petrzalka len preto, ze k cykloprechodu je to zachadzka ...
No od eurovea je to aj blbo vymyslene, cyklistu to taha hore na most a ked k nemu pride tak ze zas chod dole na prechod a zas hore po druhej strane. To musel vymysliet nejaky einstein.
Asi si ten Einstein povedal, jazdi sa po pravej strane, hmmm. A tak ked chces ist po moste do petrzalky, musis prekvapivo hadaj po ktorej? Ano pravej strane. A ked ides do Stareho mesta tak tiez prekvapivo po pravej. Neviem, mne to dava zmysel. 😉
Dovod tohto (iba na prvy pohlad nelogickeho) vedenia trasy je podla mna snaha vyhnut sa miesaniu cyklistov a chodcov na chodniku pred Umelkou.
Ps, edit: kto nechce is dole a hore, prekrizuje el. kolajnice. Ak sa dobre oamatam, su tam aj nejake dreva pre menej zdatnych...
Nejazdim tade, mam priamy smer Safko
Tak som to pozrel na googli, je to viac ako mojich pocitovych 10m 😀, je to cca 80m dole a 80hore podla googla. Aj tak ziadna veda, aspon sa zbieraju vyskove metre 🤣🤣.
Unika pointa. Nie kade, ale ako... "celkom si dupem" a necumim pred seba na uplne rovnom a prehladnom mieste plnom chodcov a nejakych blbcov, ktori mi vsade zavadzaju...
Sorry Scarinko, asi si nesiel po starom moste prvy krat, vies, ze tam chodia ludia ako ovce, cyklo pruh, necyklo pruh, cez prechod hore dole, a ze neosvetlenych blbcov je v meste kopa, tak tam nedup a davaj pozor, resp dup, ale maj hlavu hore a pozeraj. Co viac ti mam na to povedat, ano ten v protismere bol blbec, ale ......
Ked chces dupat, odporucam vecer na zeleznu a daj si vyslap na BK po ceste, skoro nikto tam teraz uz nie je.
Marián , si magor? ...mám pocit , že ty si ho chcel zrámovať. Vieš koľkým udalostiam som " protektívným/proaktívným " správaním sa či už ako šofér alebo cyklista zabránil ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak zamienka sa vzdy najde - nie je to tak davno, co sa tu na fore obhajovala jazda v protismere smerom od Eurovea -> Petrzalka len preto, ze k cykloprechodu je to zachadzka ...
Ps, edit: kto nechce is dole a hore, prekrizuje el. kolajnice. Ak sa dobre oamatam, su tam aj nejake dreva pre menej zdatnych...
Nejazdim tade, mam priamy smer Safko
Ked chces dupat, odporucam vecer na zeleznu a daj si vyslap na BK po ceste, skoro nikto tam teraz uz nie je.