Ty si fakt myslis, ze dakto chodi von hladat si kamosov vyslovene medzi inak orientovanymi ludmi? Alebo sa pytas v krcme pri pive kazdeho s kym sa das do reci, ci nahodou nie je LGBTI aby si s nim nahodou nestracal cas?
Reagujes a ani nevies na co,ale uz som si akosi zvykol na taketo veci
Chlapi neviem ako vy, ale ja si teda osobne nehladám kamosov medzi ***** a lesbami
Cele si to ale vyvolal ty, verim ze len nevhodne zvolenou formulaciou.
U mna je to takto: Kamosami sa stave na zaklade spolocnych zaujmov/nazorov/komunikacie/spoluprace v praci/... a to aku orientaciu ma dotycny/a neriesim.
Pozrel som. Vsetky tvoje odpovede su nejednoznacne. Pripustajuce aj logicky zaver, ze ak je niekto LGBT, nemoze byt preto tvoj kamarat. Neviem ci zamerne. Takze sa necuduj, ze sa diskusia okolo toho toci dokola.
Will ja tusim ze to olutujem, ale preco sa tvoji lgbt kamosi divne citia z gay prideov? Vedi vidi a bolo to uplne v pohode, prechadzka mestom pocas ktorej niektori bubnovali a tancovali. Ked som ale bol pri pochodoch nackov, to bolo uplne ine kafe, tupa luza nebezpecna kazdemu naokolo.
A kto som ja aby som ich súdil? Povedal na margo lgbti ľudí pápež. Priatelia držme sa tejto jednoduchej vety. Nesudme sa navzájom, skúsme sa tolerovať a svet bude krajší. Každý z nás má svoje zlé aj dobré stránky osobnosti. Hľadajme v iných to dobré,nie to zlé...prajem pokojnú diskusiu tomuto skvelému fóru.
Palo, ako som uz raz napisal naco sa kamaratit s niekym s kym nemame spolocne zaujmy,vies mi prosim povedat i com sa vies s niekym rozpravat ked nemate spolocne konicky a ci je to chlap,zena alebo zirafa
Stale nechapes o com je rec. Tvoj uplne prvy vyrok sa da interpretovat aj takto homofobne: Nebudem sa kamaratit s ludmi, ktori su LGBT.
Vsetky ostatne tvoje vyroky v nasledujucich postoch boli k tomuto informacne irelevantne.
Ulahcim ti to, v nasledujucom prispevku staci napisat len A alebo B a hned budu veci jasnejsie.
A - suhlasim s horeuvedenym vyrokom
B - nesuhlasim s horeuvedenym vyrokom
Napis co si myslis, prezijem to. Pripadne nenapis nic, ale uz sa k tomu nevracajme. That's all folks.
Tak inac, keby sa ti nejaky tvoj kamarat/ka priznal/a ze sa mu paci rovnake pohlavie, prestal by si sa s mim/nou kamaratit?
Mne sa taketo nieco nedavno stalo a sam som si hovoril, ze ako by som asi zareagoval a zistil som, ze mi je to vlastne uplne jedno a kamarat je stale....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Lebo nastastie vsetci moji kamarati a znamy su zenaty a zatial nikto ani pri pive nepovedal ze aha tam aky fesak,a len tak medzi recu mal som spoluziaka na strednej co bol radiator a fakt to nebolo nic prijemne, hlavne ked bol telocvik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Reagujes a ani nevies na co,ale uz som si akosi zvykol na taketo veci
Cele si to ale vyvolal ty, verim ze len nevhodne zvolenou formulaciou.
U mna je to takto: Kamosami sa stave na zaklade spolocnych zaujmov/nazorov/komunikacie/spoluprace v praci/... a to aku orientaciu ma dotycny/a neriesim.
FYI: Aj tu sme o tom uz diskutovali.
🔓 : https://dennikn.sk/3103234/vyvoj-bojov-260-den-rusi-prisli-znicili-utiekli-ukrajinci-vstupili-do-centra-chersonu/?cst=09dedaff590cbb88563e0f2c48f26c2fab9d202d
Nebudem sa kamaratit s ludmi, ktori su LGBT.
Vsetky ostatne tvoje vyroky v nasledujucich postoch boli k tomuto informacne irelevantne.
Ulahcim ti to, v nasledujucom prispevku staci napisat len A alebo B a hned budu veci jasnejsie.
A - suhlasim s horeuvedenym vyrokom
B - nesuhlasim s horeuvedenym vyrokom
Napis co si myslis, prezijem to. Pripadne nenapis nic, ale uz sa k tomu nevracajme. That's all folks.
Mne sa taketo nieco nedavno stalo a sam som si hovoril, ze ako by som asi zareagoval a zistil som, ze mi je to vlastne uplne jedno a kamarat je stale....
... alebo by si sa dokonca pogrcal? Musel by si sa osprchovať? Kúpiť si dezinfekčný gel?
A teda stále si nevysvetlil, prečo "našťastie"?