Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Re Barzo: Pred par minutami tam bolo urcite aj 2.35 aj som dal do kosika. Kym som vyplnil udaje, daval platbu uz mi to nechcelo prejst a teraz v ponuke iba 2.10 a 2.25
Jazdim Maxxis. Toto vyzera fajn cena, tak reku vyskusam. Keby sa tam znova zjavia 2.35 dajte vediet ...
Rano boli aj 2,35", dva som kupil. Preto som aj pisal, ze pokym este su...
Dlho boli aj na bikeinn nedostupne, tak ako vsade. Naskladnili a uz zase nie su. Kto zavahal...
No neviem, nemajú tam len chybu v dátumoch? Prečo by ukazovalo niečo čo nie je skladom ,,In stock´´...
Každopádne ide zima, osobne by ma to netrápilo aj keby prídu naozaj vo februári.
Mam chut ich objednat. Dake nazory na tie brzdy? Recenzie su dobre ale nazory ludi uz menej. Vacsina tych zlych skusenosti ale bola v case vydania. Odvtedy presli tri roky tak by ma zaujimalo ci stale treba mat stastie na kus alebo uz su spolahlive.
tak nemam ich moc dlho, nejake 2-3 mesiace cca, dlhdobé skusenosti ťažko posudozovať... ale paky majú gumový chod, aj na prednej aj na zadnej sa viac vysúvajú ľavé piestiky, pravým sa teda moc nechce... brzdná sila neni až taká vau ako sa popisuje no a teraz ako sa ochladilo tak paky maju polovičný chod a idú ešte tuhšie ako predtým...
v skratke... na druhý bajk by som si ich už nekúpil ani za tú cenu
FiLus gumovy chod bude prave pre to nerovnomerne vysuvanie piestov. podobny problem som mal s hope brzdami. ak sa zle hybu piesty na strane kde nieje pripojena hadica k prasatu, moze byt bordel od vyroby v kanaliku medzi lavou-pravou stranou prasata. mne pomohlo vymenit kvapalinu cim sa to "preplachlo" a mam pokoj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/vittoria-barzo-tnt-graphene-2.0-29-tubeless-mtb-tyre/137108592/p
si si isty, ze to su 2.35? 🤔
Jazdim Maxxis. Toto vyzera fajn cena, tak reku vyskusam. Keby sa tam znova zjavia 2.35 dajte vediet ...
Mne nejak blbne stránka
Dlho boli aj na bikeinn nedostupne, tak ako vsade. Naskladnili a uz zase nie su. Kto zavahal...
Každopádne ide zima, osobne by ma to netrápilo aj keby prídu naozaj vo februári.
Mne nejak blbne stránka
nie nejde, resp brutalne pomaly a uz od obeda. asi pretazeny web. aktualne sa neviem ani prihlasit do svojho konta
Due to the high demand during our Black Week, there may be disruptions.
We apologize.
Amazon Garmin BF, zatial edge 530 za 189, senzory za 41 aj nejaky nemecky stvo radar tam je. Dufam ze to este klesne
https://www.alltricks.es/F-11915-compteurs-velo/P-811948-ciclocomputador_gps_garmin_edge_530
Tu je este o par eur lacnejsi aj s dopravou ako Amazon.
tak nemam ich moc dlho, nejake 2-3 mesiace cca, dlhdobé skusenosti ťažko posudozovať... ale paky majú gumový chod, aj na prednej aj na zadnej sa viac vysúvajú ľavé piestiky, pravým sa teda moc nechce... brzdná sila neni až taká vau ako sa popisuje no a teraz ako sa ochladilo tak paky maju polovičný chod a idú ešte tuhšie ako predtým...
v skratke... na druhý bajk by som si ich už nekúpil ani za tú cenu
https://www.alltricks.es/F-11915-compteurs-velo/P-811948-ciclocomputador_gps_garmin_edge_530
Tu je este o par eur lacnejsi aj s dopravou ako Amazon.
Na akú sumu to až padlo pred rokom?