Danilevského kniha nie je zďaleka jediným dielom kremeľskej propagandy, ktorá je na knižnom trhu na Slovensku. Jedným z najväčších producentov takýchto titulov plných dezinformácií o "skazenom Západe" a "obrode slovanstva", je vydavateľstvo Torden. Založil ho výrobca Tatranského čaju, podnikateľ a otvorený podporovateľ Ruska Ján Semaňák. Semaňák sa stiahol z eseročky Karloff, ktorá vyrába obľúbený likér, je však konateľom vydavateľstva, ktoré sídli na rovnakej adrese ako rodinná firma Karloff.
takže ďalších 116 abramsov do polska.dokopy 366....a 1200 ks K2. šesť tankových divizií.Tí keď sa náhodou rozbehnú tak sa zastavia na brehu japonského mora.
maďar má najvyššiu infl.v eu,ten ich kráľovský forint sa prepadol za rok o tretinu,najvyšší rast cien potravín...a to všetko dosiahli bez uvalenia sankcií...ako to asi vyzerá vo svätej rusi??
tam sa zas Putler vyhráža,samozrejme jadrové zbrane použije len na obranu-to je jasný signál,že sa mu to tam rozpadá:
Putin oznámil: hrozba jadrovej vojny v 🌏 rastie
"Naše jadrové sily sú vo vyspelejšom stave ako ktorákoľvek iná krajina. Ale nebudeme sa oháňať jadrovými zbraňami 🌏"
Použitie jadrových zbraní je možné len ako obrana. 🇷🇺 nepoužije ako prvý
Neviem ake su covidove percenta, ale je to novembrovy prieskum Focusu na standardnej vzorke, cize to dava priblizny obraz o mentalnom nastaveni ludi zijucich v tejto krajine.
A tu mas dalsiu odpoved.
„Konšpiračný index rastie celosvetovo," hovorí pre SME Peter Sýkora, riaditeľ Centra pre bioetiku.
„Keď si to predstavíme ako preteky Tour de France, tak my sme niekde na čele pelotónu spolu s Keňou, Nigériou, Južnou Afrikou, Indiou, Tureckom a Mexikom," hovorí bioetik.
Ano v uniku. To preto lebo dekády si tu kde kto blaboce do éteru cokolvek, co mu hocijakým sposobom prinasa prospech. A ked mu niekto dokáže, ze sa myli, tak sa utieka k slobode slova, ze vsak "moj nazor" etc., Ze on snad je este aj chudatenko obeť, ktorú liberalno-progresivny režim (no lol) prenasleduje. A pri témach ktore polarizujú a vytvárajú emocie je to badateľné najviac. Potom uz len záleží na tom, kolko ludi je dostatočne blbých takým ci onakým bludom uveriť. Tam to asi dost silne koreluje s úrovňou kritického myslenia v spoločnosti. Tam na tom očividne nebudeme najlepšie.
Prípadne ešte liberálno-progresívna totalita (!!!) obete dlhodobo cielene UMLČIAVA - príkladom nech je napríklad Branislav „Ivermektín“ Becík, všetci dobre vieme čo v jeho prípade to šialenstvo a zákerná brutalita systému dosiahli ...
Moj nazor. To je pre niektorych podobna modla ako moj penis. Mozes si s nim sermovat doma pred zrkadlom, zenou ci kamaratmi, ale preboha naco ho kazdy blb musi vytahovat na verejnosti, nebodaj pchat do malych deti?
Mna "nazory" kdejakych truhlikov zaujimaju uplne rovnako, ako tie ich penisy...
Nieco z domacich luhov a hajov...nemali byt na tento rok zastropovane (nebude sa s nimi hybat) ceny elektriky pre domacosti? Prestal som tu kovbojku zo strany vlady sledovat, ale bol som v tom, ze tento rok sa s elektrikou nic diat nebude a zvysene faktury zacnu chodit az buducirok.
Prisla nam faktura na 288 eur domov, kde ZSE dopocitala ceny za cca 10 mesiacov a namiesto beznej 30 eurovej zalohy tak musime doplatit nejaku zvysenu cenu, o ktorej neviem, to je tych 288 eur. Zaroven zvysili preddavky na 70 eur buduci rok, ale s cca 100% navysenim preddavkou na buduci rok som pocital samozrejme,
V housingu, kde mam servre mi tento rok uz 2x zvysovali ceny za elektriku, ale vzdy to oznamili dopredu, a nova cena sa fakturovala od dalsieho mesiaca (maja a teraz tusim od septembra), co mi pride vyrazne transparentnejsie ako nejaky bulharske dopocitanie zvysenej ceny pocas tohoto roka zo strany ZSE.
Zase nejaky tvoj vymysel / cudzi blud co len prezdielavas?
Mne cena za tento rok nijak nestupla… a buduci rok je to vratane distribucnejo poplatku len o 2centy na kwh drahsie… 🤪 tiez ma ZSE a len tazko sa mi veri ze by to bolo od zakaznika ku zakaznikovi tak rozdielne…
Neviem ake su covidove percenta, ale je to novembrovy prieskum Focusu na standardnej vzorke, cize to dava priblizny obraz o mentalnom nastaveni ludi zijucich v tejto krajine.
Btw. podla tej detailnejsej analyzy na zaklade volebnych preferecnii (od 18. sekundy https://media.cms.markiza.sk/embed/KG5WWnt17v1) ma sokovalo, ze az 54 % volicov SaS doveruje Zilinkovi. Pricom Dostal s Baranikom bili na poplach este pred samotnym zvolenim Zilinku. Podla vysledkov tohto prieskumu su z mojho pohladu daleko najrozumnejsi volici PS. Ale treba aj dodat, ze relativne velka cast volicov PS povodne volila SaS, takze to celkom zapada do obrazu, ze uz ti rozumnejsi asi so SaS stratili trpezlivost a zacinaju sa hlasit skor k PS.
covidové percentá - po detailnej analýze vážne výsledky jedeného zo štandardných prieskumov štandardnej agentúry Focus na štandardnej vzorke napr. tuto sa sekli o nejakých 30 %, 31 % učiteľov si to možno myslí - ale nie vážne
Pedagóg, ktorý požaduje primeranú vážnosť a ocenenie svojho povolania v spoločnosti a zároveň si čo i len položartom myslí že cez vakcináciu budú zlí ONI čipovať ľudí by si mal ten svoj „názor“ naozaj dobre premyslieť - lebo potom sa pri sledovaní svojho primárneho cieľa vydáva na misiu Sizyfos hadr. Zvlášť keď viacerí v podobnom prieskume nie tak dávno očividne tiež úplne nevážne označili Hlavné správy alebo Zem a Vek za dôveryhodné médiá, čím si tiež nejaké extra body nezískali ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pekné čítanie. V závere je pekne popísané, ako ruzsi nahliadajú na ostatné národy.
Pekné čítanie. V závere je pekne popísané, ako ruzsi nahliadajú na ostatné národy.
Danilevského kniha nie je zďaleka jediným dielom kremeľskej propagandy, ktorá je na knižnom trhu na Slovensku. Jedným z najväčších producentov takýchto titulov plných dezinformácií o "skazenom Západe" a "obrode slovanstva", je vydavateľstvo Torden. Založil ho výrobca Tatranského čaju, podnikateľ a otvorený podporovateľ Ruska Ján Semaňák. Semaňák sa stiahol z eseročky Karloff, ktorá vyrába obľúbený likér, je však konateľom vydavateľstva, ktoré sídli na rovnakej adrese ako rodinná firma Karloff.
takže ďalších 116 abramsov do polska.dokopy 366....a 1200 ks K2. šesť tankových divizií.Tí keď sa náhodou rozbehnú tak sa zastavia na brehu japonského mora.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-madari-zazivaji-sok-u-pump-40416746
Putin oznámil: hrozba jadrovej vojny v 🌏 rastie
"Naše jadrové sily sú vo vyspelejšom stave ako ktorákoľvek iná krajina. Ale nebudeme sa oháňať jadrovými zbraňami 🌏"
Použitie jadrových zbraní je možné len ako obrana. 🇷🇺 nepoužije ako prvý
https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1600527737021730816
A tu mas dalsiu odpoved.
„Konšpiračný index rastie celosvetovo," hovorí pre SME Peter Sýkora, riaditeľ Centra pre bioetiku.
„Keď si to predstavíme ako preteky Tour de France, tak my sme niekde na čele pelotónu spolu s Keňou, Nigériou, Južnou Afrikou, Indiou, Tureckom a Mexikom," hovorí bioetik.
Ja by som povedal ze sme v úniku
Mna "nazory" kdejakych truhlikov zaujimaju uplne rovnako, ako tie ich penisy...
Prisla nam faktura na 288 eur domov, kde ZSE dopocitala ceny za cca 10 mesiacov a namiesto beznej 30 eurovej zalohy tak musime doplatit nejaku zvysenu cenu, o ktorej neviem, to je tych 288 eur. Zaroven zvysili preddavky na 70 eur buduci rok, ale s cca 100% navysenim preddavkou na buduci rok som pocital samozrejme,
V housingu, kde mam servre mi tento rok uz 2x zvysovali ceny za elektriku, ale vzdy to oznamili dopredu, a nova cena sa fakturovala od dalsieho mesiaca (maja a teraz tusim od septembra), co mi pride vyrazne transparentnejsie ako nejaky bulharske dopocitanie zvysenej ceny pocas tohoto roka zo strany ZSE.
Zase nejaky tvoj vymysel / cudzi blud co len prezdielavas?
Mne cena za tento rok nijak nestupla… a buduci rok je to vratane distribucnejo poplatku len o 2centy na kwh drahsie… 🤪 tiez ma ZSE a len tazko sa mi veri ze by to bolo od zakaznika ku zakaznikovi tak rozdielne…
Btw. podla tej detailnejsej analyzy na zaklade volebnych preferecnii (od 18. sekundy https://media.cms.markiza.sk/embed/KG5WWnt17v1) ma sokovalo, ze az 54 % volicov SaS doveruje Zilinkovi. Pricom Dostal s Baranikom bili na poplach este pred samotnym zvolenim Zilinku. Podla vysledkov tohto prieskumu su z mojho pohladu daleko najrozumnejsi volici PS. Ale treba aj dodat, ze relativne velka cast volicov PS povodne volila SaS, takze to celkom zapada do obrazu, ze uz ti rozumnejsi asi so SaS stratili trpezlivost a zacinaju sa hlasit skor k PS.
covidové percentá - po detailnej analýze vážne výsledky jedeného zo štandardných prieskumov štandardnej agentúry Focus na štandardnej vzorke
https://www.cas.sk/clanok/1040104/zarazajuce-vysledky-prieskumu-agentury-focus-vazne-si-toto-mysli-tretina-opytanych-ucitelov/