kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Zujimaju ma hlavne blato-brody, stojky
a hlavne nech ťa zaujíma Krejzi
konkretne zadny salter obe radiace lanka, kluky a, zadne kolo a ked mam pravdu povedat aj predny salter ma svoje najlepsie casi za sebov no a este by sa co to naslo ale to uz su len detaily
ju a este aj retaz je uz KO
a ked uz pises ze bazar a ci to myslim s lankamy vazne mal by si vediet ze splacam auto ne vela len desiatku mesacne byvam sam a nezarabam 50 tisic ani 25 tisic len pre istotu este o dost menej. ked chem ist na maraton musim si platit benzin. bika si platim tiez zo svojeho daj k tomu startovne a nieco na zivobytie a zistiz ze jaksi idem do minusu(sem tam si zradlo od huby odtrham zeby som mokol na ten maraton ist). ale tym sa nechem stazovat srat na to mne je fajne tak jak mi je
jo a len tak preventivne ked sa budes pitat ze naco som si kupoval vlastne auto tak na to ti poviem len tolko .... aby som sa mal ako na tia maratony dostat.
troska som sa rozhorcil ... sory ale nemam rad ked niekto napise ze nieco nieje problem a pri tom vobec nema sajnu o tom v akej financnej situacii je ten druhy peace
...Piso daj typ na dobre atraktivne miestecko. Zujimaju ma hlavne blato-brody, stojky
no brody tam hádam ani nie sú. Budem písať podľa bodov na horalovej mape.
-bod č4 asi jediný brod a aj to neviem, či tam už nie je mostík.
hneď nad bodom č4 je v smere maratónu stojka a opačne padák. Dojdeš tam aj autom
-pekný zjazd(opačne stojka) z bodu 8 do 9(Vikartovce)
-pekný zjazd z bodu 11 do 12, ale to je ďaleko
-pekný zjazd z bodu 16 do 14(Teplička) po zjazdovke ak sa nemýlim.
-dobré blato je pri zjazde zo Soľanky z bodu 20 do 21 v dolnej časti. V hornej časti je taký vangel 20cm vody so zhnitou trávou. Tam môžu byť dobré fotos hlavne ksichty preqapenia, lebo do toho človek vletí rovno zo singlu ani nevie ako.
-no a ešte tá singlová skratka tesne pred príchodom do cieľa. Tam keď pár metrov vojdeš do hory(pešo z cieľa), tak samé korene v šikmom svahu. Ale to musíš čakať na nás pravoverných okolo siedmej večer
Kto máte fotocit, tak to ešte upresnite.
EDIT: samozrejme fotogenický prejazd medzi zemiakovými pivničkami v tepličke.
-ak by bolo pekne, tak také tie veľkolepé panoramo fotky by sa da li robiť v stúpaní na lúkach z bodu č10 do 11 a v zvlnenej časti pod panskou hoľou medzi bodmi 15 a 16. Ale to by si už mohol rovno štartovať, lebo to sú najvyššie položené pasáže maratónu.
(ani sa nepytajte preco prosim
.
este stale mozem niekomu dat to startovne - EDIT: uz nie
a este, vyrazame v piatok a vraciame sa nedela rano, doobeda
tu je cast mojho dennika z minuleho roka:
9.8.2007 / Teplo + výdatný dážď / MK - okolo BA / 17,4 / 28 / sám / Skúška či je bike OK, čaká ma Horal
11.8.2007 / Príjemne po daždi / Horal - Nizke Tatry / 4:38 / 14,7 / 68 / maratón / úžasné niečo, blatko
a ked si precitam Pisove rady pre fotografov, az mi slzy od dojatia vyhrknu do oci, ktore vsetky krasne miesta nas cakaju...
pomaly by som prijal online-report z trate od domacich na stav a konzistenciu blatka...
napríklad takto:
-celá čiara=asfalt
-pásikatá=lesné cesty a single
-bodky(len nad tepličkou)= tlačenie qôli fotkám zjazdu
-biele kruhoelipsy=fotomiesta
ešte by sa to dalo skrátiť, že by si nešiel okruh cez soľanku 17-16-19-20-21, ale rovno po asfaltke 17-21