Mach1 je dobra volba pre niekoho, komu pasuju. Zaroven je to najlacnejsia volba zo serioznych lyziarok a tomu zodpovedaju aj niektore detaily - napr. vypracovanie boticiek, pohyb skeletu, ked do toho viac zatlacis atd. Mne napr. na moje nohy absolutne nevyhovoval kratky komin, a vaklanie celej nohy, ktore zatahovanie teda vobec neriesilo. Ale to je uz tvarova vec , individualna pre kazdeho.
Tak nech sluzia!
Mach1 je dobra volba pre niekoho, komu pasuju. Zaroven je to najlacnejsia volba zo serioznych lyziarok a tomu zodpovedaju aj niektore detaily - napr. vypracovanie boticiek, pohyb skeletu, ked do toho viac zatlacis atd. Mne napr. na moje nohy absolutne nevyhovoval kratky komin, a vaklanie celej nohy, ktore zatahovanie teda vobec neriesilo. Ale to je uz tvarova vec , individualna pre kazdeho.
Tak nech sluzia!
Ja som mal asi 15 rokov oranzove Tecnica s flexom 110 kym sa mi teraz neodlomilo z paty. Bratovi praskol skelet v polovici. Sranda, ze dosluzili naraz, ked sme boli nedavno spolu na lyzovacke...
Lyziarky su silne individualna vec a Tecnici som mal odskusane roky, ze mi pasuju, tak som nespekuloval nad inymi. A teda nepoznam vela modelov, ktore su lepsie ako tieto. Otec ma Atomic a nejaky nadseny z nich nie je.
Mal som moznost skusat v tom obchode skelety po 0.5cm, co je pri takychto modeloch na Slovensku utopia. Navyse som chcel model, ktory sa da uplne prispobit, nielen vytvarovanie papuce, ale aj skelet, co tento CAS skelet podporuje.
Prišiel som v Tatrách o Castelli Estremo. Posledne roky som si obľúbil nosiť ako prvú vrstvu tenučké rukavičky. Ale keďže boli vo veľkosti M, tak aj s tými tenučkými to bolo natesno a manžeta na suchý zips sa ani nedala zapnúť, plus naťahovanie na ruky nebolo ideálne. Tak idem skúsiť Espresso GT rovno vo veľkosti L a aj ako prvú vrstvu hrubšie ženské rukavičky. Veľa očakávam aj od zapínania na zips a som zvedavý na tepelný komfort. Takto v kombinácii budem mať 3 stupne úrovne tepla (ale viem, že so žiadnými rukavicami v -10 a menej to nebude ideálne na dlhšom bike výlete…)
PS: bál som sa veľkosti L ale aj s tými hrubšími rukavičkami je to úplne ideálne, samotné rukavice nie sú stlačené a ostáva v nich izolačný vzduch. Len na margo toho aké male ruky mám, že letné bezprsté Castelli mám veľkosť S a bežne obzerám aj ženské modely, lebo mužské vo veľkosti S je pobiedna ponuka, zato ženské M sú celkom bežné
Ako maju rieseny offset pre boost/nonboost ? Tymi podlozkami ? Nepamatam si uz, ako to bolo davnejsie, ci robili zvlast pre nonboost , na strane uz nic take nie je, len boost (offset +3 ?)
Ja to napr. neriesim vobec. Na nonboost HTcko podlozky nedavam, aspon mam viac miesta pre 36 zubovy prevodnik. Ziadne extremne opotrebenie pohonu nebadam.
Prvy mesiac mi ani nalepky na tom rame nechceli drzat (potvrdenie o zaplateni rocneho poplatku).
Blato, priesok, ale aj voda z neho idu o vela lepsie dole. Ale ako vzdy - pozor na brzdy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak nech sluzia!
Tak nech sluzia!
Ja som mal asi 15 rokov oranzove Tecnica s flexom 110 kym sa mi teraz neodlomilo z paty. Bratovi praskol skelet v polovici. Sranda, ze dosluzili naraz, ked sme boli nedavno spolu na lyzovacke...
Lyziarky su silne individualna vec a Tecnici som mal odskusane roky, ze mi pasuju, tak som nespekuloval nad inymi. A teda nepoznam vela modelov, ktore su lepsie ako tieto. Otec ma Atomic a nejaky nadseny z nich nie je.
Mal som moznost skusat v tom obchode skelety po 0.5cm, co je pri takychto modeloch na Slovensku utopia. Navyse som chcel model, ktory sa da uplne prispobit, nielen vytvarovanie papuce, ale aj skelet, co tento CAS skelet podporuje.
PS: bál som sa veľkosti L ale aj s tými hrubšími rukavičkami je to úplne ideálne, samotné rukavice nie sú stlačené a ostáva v nich izolačný vzduch. Len na margo toho aké male ruky mám, že letné bezprsté Castelli mám veľkosť S a bežne obzerám aj ženské modely, lebo mužské vo veľkosti S je pobiedna ponuka, zato ženské M sú celkom bežné
Ako maju rieseny offset pre boost/nonboost ? Tymi podlozkami ? Nepamatam si uz, ako to bolo davnejsie, ci robili zvlast pre nonboost , na strane uz nic take nie je, len boost (offset +3 ?)
Disc Brake Covers a Bike Protect super vec
Blato, priesok, ale aj voda z neho idu o vela lepsie dole. Ale ako vzdy - pozor na brzdy