Pravda je, že rusi tu vleteli v 68, a ak by sme sa im nevopchali do riti, tak by sme absolvovali dečlovekizáciu, nás by sa vtedy nikto nezastal
UA teraz malo gule sa tomu postaviť a musíme ich podporiť,
a jeden pomýlený štbák nech si radšej spomína na sexuálne úspechy
preslo par minut a vy ste sa ani neunuvali si to pozriet a hned sudite ...... hmm
uz sa opaujem .... ludia neriesia co sa hovori ale kto to hovori .... ci som alebo niesom normalny je len jeden sudca.... tam hore
cize ked ti clovek, co ti 15x nakadi do gagora, kradne, 100x ta podvedie, klame kade chodi, zacne rozpravat o niecom o com najskorej nemas ani paru, tak ty ho so zatajenym dychom budes pocuvat a hovorit si "no ze dobre hovori clovecina", lebo sak nezalezi KTO rozprava veci. No sak dobre....
Lenze nezabudaj, ze sice kradol a vratil stat o 10r dozadu, ale kupil dobrovolnym hasicom novu striekacku! A este aj budeme s bratom russom jedna stastna rodina. A to je predsa vac, ako nejaky zdravy rozum.
Preto sú atomofky tak populárne!
No a čo,že to zaplatí niekto iný...
???
Riešime tu predvolebnú kampaň a tú Tvoju samozrejme správnu otázku si väčšina ľudí nepoloží najmä v čase keď im pred voľbami prídu preplatky za energie.
Ja si ju tiež nepoložím lebo ja osobne som namiesto vysedávania v krčme sedel s deťmi pri učení tak moje deti to zo svojho legálneho platu zaplatia ľavou zadnou aj za mňa. Jediné čo ma se*** je že to musia zaplatiť aj za zlodejov ( priekupníci, lobisti/korupčníci a ci**** ).
čakám,kedy generálny omyl 363 zaháji vyšetrovanie pre nebezpečné vyhrážanie Fica a spol. voči orgánom činným v trestnom konaní Žilinka bol mimoriadne aktívny,keď novinár zosmiešnil jednu speváčku,alebo keď Ruzká ambasáda šírila hoax o zničení cintorína,to okamžite konal-ale teraz čuší ako voš pod chrastou-čím to asi bude
Riešime tu predvolebnú kampaň a tú Tvoju samozrejme správnu otázku si väčšina ľudí nepoloží najmä v čase keď im pred voľbami prídu preplatky za energie.
Ja si ju tiež nepoložím lebo ja osobne som namiesto vysedávania v krčme sedel s deťmi pri učení tak moje deti to zo svojho legálneho platu zaplatia ľavou zadnou aj za mňa. Jediné čo ma se*** je že to musia zaplatiť aj za zlodejov ( priekupníci, lobisti/korupčníci a ci**** ).
Ospravedlňujem sa za zjednodušenie.
Keď si im takéto múdra vštepoval,niet sa čo diviť.?
A už neprestaneš nad tým Budajom masturbovat ?! Už si ho tu sprznil viac ako rota Americanov Saigonskú šlapku … pozname tvoj názor , áno vieme “ lebo ŠTB” , no už stačilo .
Hmmm......spravili niekolko milionov....ti, ktori tie miliony (nase spolocne) mali strazit. A to povie exminister vnutra, recou mafiana z 90-tych.
Toto ked sa vrati spat, amen tejto krajine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
UA teraz malo gule sa tomu postaviť a musíme ich podporiť,
a jeden pomýlený štbák nech si radšej spomína na sexuálne úspechy
uz sa opaujem .... ludia neriesia co sa hovori ale kto to hovori .... ci som alebo niesom normalny je len jeden sudca.... tam hore
cize ked ti clovek, co ti 15x nakadi do gagora, kradne, 100x ta podvedie, klame kade chodi, zacne rozpravat o niecom o com najskorej nemas ani paru, tak ty ho so zatajenym dychom budes pocuvat a hovorit si "no ze dobre hovori clovecina", lebo sak nezalezi KTO rozprava veci. No sak dobre....
Ja riesim co a nie kto, napriklad tu:
https://blog.sme.sk/jurajkumicak/historia/ako-rusi-velku-vojnu-vyhrali-cast-vb-bludy-a-klamstva
https://www.postoj.sk/123623/nastroj-na-vysavanie-statnych-penazi?fbclid=IwAR3xBGRdGcmh3TI_eqcq_zHPuV6fKo-7LGOfTThMkWdP5fOyKnrL1_qNxaI
Preto sú atomofky tak populárne!
🤮🤮🤮
???
čakám,kedy generálny omyl 363 zaháji vyšetrovanie pre nebezpečné vyhrážanie Fica a spol. voči orgánom činným v trestnom konaní
Keď si im takéto múdra vštepoval,niet sa čo diviť.?
No ja odchovaný v materializme už asi iný nebudem a tvrdím že ten kto nepracuje a môže pracovať nech ani neje.
A pridám teda jednu atomoffffku : za rovnaký pracovný výkon by som rómom vyplatil napr. o 1/4 viac ako nerómom napr. cez zníženie daní.
Ale neboj sa moje deti a vnúčence sú už prispôsobené a ja ich voľbu plne akceptujem pokiaľ si nebudú voliť vrahov a mafiánov.
https://www.postoj.sk/123623/nastroj-na-vysavanie-statnych-penazi?fbclid=IwAR3xBGRdGcmh3TI_eqcq_zHPuV6fKo-7LGOfTThMkWdP5fOyKnrL1_qNxaI
A už neprestaneš nad tým Budajom masturbovat ?! Už si ho tu sprznil viac ako rota Americanov Saigonskú šlapku … pozname tvoj názor , áno vieme “ lebo ŠTB” , no už stačilo .
https://www.aktuality.sk/clanok/hEwoAkV/kalinak-imrecze-je-podvodnik-ktory-sa-ani-nepodelil-s-brhelom/
Toto ked sa vrati spat, amen tejto krajine.
https://drive.google.com/file/d/1X8FkwmqDgjmNDjXeqbYx1M7OIarwSDY5/view