nech sa vyjadrí ku kopírovaniu textov/statusov moderátor,napr. Jezus ak to vadí,budem dávať len odkazy,linky.dík.
Tak ako uz pisal ennio - ku skopirovanemu textu je potrebne uvadzat aj zdroj. Ja by som povedal, ze vkladat sem okrem odkazu aj skopirovany text (v pripade FB statusov mozno rovno screenshot) je vhodne jednak z dovodu, ak by sa obsah na zdrojovom odkaze nahodou zmenil/vymazal, aby sa nestratil kontext diskusie, a dvak z dovodu, ze nie kazdy chce resp. vie dany obsah nacitat. Samozrejme plateny / uzamknuty obsah by sa sem skopirovany vkladat nemal, ten by sa mal len linkovat.
Zaborska ma prsty myslim aj v debilinach okolo rusenia posunu casu. Typicka aktivistka - sice blba ale aktivna. Horsia ako triedny nepriatel.
Ale v tomto pripade KDH skodime. Po jej odchode je to pre mna najprijatelnejsia strana z trojice PS, SaS, KDH. PS a SaS su uz teraz progresivne strany pre mestskeho financne zabezpeceneho volica. Clovek z dediny nema koho volit, duplom, ak ma hlbsie do vrecka.
Potrebujeme tu politicku scenu ukludnit a na to prave potrebujete menej vyraznych - "nudnejsich" politikov, ktori sa dokazu dohodnut. A ked si pozeram ich hlasovania v Europarlamente, tak asi budem volit ich.
fakt najnormalnejsia strana, z ktorej okrem Zaborskej vzisli aj legendy ako Jan Carnogursky, Andrej Durkovsky, Pavol Hrusovsky, Stefan Kuffa, Radoslav Prochazka, Ivan Uhliarik.... all stars strana zlozena zo skorumpovanych ***** a katolibancov... presne to co sedlaci na dedine potrebuju
27. februára 2023 17:24
Predseda poslaneckého výboru pre kultúru a médiá Kristián Čekovský zvolal na utorok mimoriadne rokovanie v súvislosti verbálnymi útokmi politikov na novinárov. „To, čo politici Smeru predvádzajú v posledných dňoch voči RTVS a moderátorke Marte Jančkárovej, prekročilo všetky hranice. Považujem to za zastrašovanie,“ vyhlásil. https://dennikn.sk/minuta/3259433/?ref=mwat
Ja by som si z toho srandu nerobil. CO2 neutralita do r 2050 bude stat 4% HDP rocne. Zakaz fosilnych aut je drobnost oproti dosledkom ovej smernice o energetickej efektivnosti budov. Len sa o nej tolko nehovori.
Na zmenu ekonomiky na zelenu bude treba obrovske mnozstvo penazi. Tie sa mozu zobrat z uspor len ciastocne - to pojde na ukor spotreby a ludi co maju hlbsie do vrecka.
A ak tychto ludi nepodchytis tak ich zaujme Uhrik alebo Fico. Myslis, ze ked cloveku, co ma dom a role a maka cely den povie Hojsik, ze hlasoval za zakpn, co mu za 12 rokov zakaze kurit plynom, tak budu volit PS ?
Z historie HDH nadseny nie som. Ale je to relevantna strana na vyber z toho lepsieho.
Tá stredoveká stará rašpľa sa snaží negatívne ( riadiť život ) zasahovať priamo do života ľudí, neviem prečo by som to mal tolerovať.
nevšimol som si nič čím by prospela spoločnosti ...
Ano. Ber to ako ze z trucu. Jednoducho FB nechcem.
Tym, ze nie som na facebooku som rokmi prisiel o dost kontaktov. Vtedy som si este myslel, ze sa da proti tomu bojovat, teraz uz len nechcem ziadno tu platformu ani vidiet.
Pocas covidu som este chodil na databezpatosu, teraz uz ani tam. Facebook bojkotujem.
Viem, ze ma to stoji informacie. Nech.
Úplne presne to mám aj ja, na FB som po rokoch sem tam išiel kvôli databezpatosu. Osobne jedinú sociálnu internetovú interakciu mám tu na fóre...
Na zmenu ekonomiky na zelenu bude treba obrovske mnozstvo penazi. Tie sa mozu zobrat z uspor len ciastocne...
Keby si sa na to pozrel z inej strany, mozno by si videl nove pracovne prilezitosti, podporu vedy a vyskumu, inovacie, vo vysledku uspory pre obyvatelstvo i stat a v konecnom dosledku podporu rastu HDP.
a v akom horizonte to tá chudoba uvidí,keď budú sankcionovaní za plyn,zakážu im kúriť drevom a nanútia im niečo na čo nebudú finančne mať?Celý green deal je nezmysel a vedia to aj nemci.Ono keď sa nemci rozhodnú zachraňovať svet vždy to dopadlo katastrofálne.Hlavne,že odstavili jadro a teraz spalujú uhlie z celého sveta a nahradia ho plynom?...to bez emisné jadro bolo určite zlé.
Chalani, ja si nemyslim, ze green deal je nezmysel. Len si myslim, ze ten ciel nie je v spolocnosti bez diktatury dosiahnutelny.
Tie naklady - 4% HDP asi od r 2035 az do 2050 mam priamo z toho dokumentu co bol predkladany na vladu - ten odhad bol asi 196 mld EUR - za 28 rokov, rocne HDP je cca 100 mld. Boli tam aj popisane dopady - negativne dopady na zamestnanost. Ono je to logicke, aby sme zrazili produkciu CO2, musime okrem vyraznej transformacie tu ekonomicku aktivitu aj znizit.
Ist dolu musime. Len je to prilis ambiciozne a neverim, ze to politici ustoja.
Ale co. Pride Fico s Uhrikom, a CO2 bude to posledne co nas bude trapit..
Chvala panu bohu, ze o strategickom smerovani eu sa nerozhoduje na slovenskej dedine, na ktorej polovica obyvatelov pozna len cestu do kostola a druha do krcmy. Ale hlavne, aby v tych svojich nezateplenych haraburdach mohli az do smrti kurit plynom/uhlim/odpadkami a nikdy inak. A potom sa este budu cudovat, preco ich vnucata z toho prehniteho zapadu pridu pozriet len na vianoce, ak vobec... zbytocne sa will obavas o veci, ktore su daleko nad tebou a nastastie aj nad sk dedinou. Nech sa nasa malebna dedina stara o to, kedy dat klicit rajciny a papriku a nie o veci, o ktorych nevie ani hov...
dnes celkom zaujalo hlasovanie o predčasných volbách,ktoré SMER-SD nestále propaguje-realita ?
počet členov klubu SMER-SD je 27
za otvorenie schôdze hlasovalo 13
nehlasovalo 11
neprítomný 3
takže je úplne jasné,že celý tento Smerácky cirkus je len Smerácka špinavá predvolebná kampaň,ale to sa dalo čakať-ani polovica klubu nehlasovala za,pokrytecké špiny
Dalsi klinec do rakvy sirokej stredopravej koalicie. Neviem o co Dzurindovi ide, ale odmietanie Hegera a odstupovanie od dohody s Kollarom je velmi nestastne. V podstate to vyzera, ze cely projekt moze za tychto okolnosti Dzurinda uz akurat tak pochovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ako uz pisal ennio - ku skopirovanemu textu je potrebne uvadzat aj zdroj. Ja by som povedal, ze vkladat sem okrem odkazu aj skopirovany text (v pripade FB statusov mozno rovno screenshot) je vhodne jednak z dovodu, ak by sa obsah na zdrojovom odkaze nahodou zmenil/vymazal, aby sa nestratil kontext diskusie, a dvak z dovodu, ze nie kazdy chce resp. vie dany obsah nacitat. Samozrejme plateny / uzamknuty obsah by sa sem skopirovany vkladat nemal, ten by sa mal len linkovat.
Toto jedine ich trapi...nech uz toto zufalstvo konecne skonci.
Ale v tomto pripade KDH skodime. Po jej odchode je to pre mna najprijatelnejsia strana z trojice PS, SaS, KDH. PS a SaS su uz teraz progresivne strany pre mestskeho financne zabezpeceneho volica. Clovek z dediny nema koho volit, duplom, ak ma hlbsie do vrecka.
Potrebujeme tu politicku scenu ukludnit a na to prave potrebujete menej vyraznych - "nudnejsich" politikov, ktori sa dokazu dohodnut. A ked si pozeram ich hlasovania v Europarlamente, tak asi budem volit ich.
27. februára 2023 17:24
Predseda poslaneckého výboru pre kultúru a médiá Kristián Čekovský zvolal na utorok mimoriadne rokovanie v súvislosti verbálnymi útokmi politikov na novinárov. „To, čo politici Smeru predvádzajú v posledných dňoch voči RTVS a moderátorke Marte Jančkárovej, prekročilo všetky hranice. Považujem to za zastrašovanie,“ vyhlásil.
https://dennikn.sk/minuta/3259433/?ref=mwat
Na zmenu ekonomiky na zelenu bude treba obrovske mnozstvo penazi. Tie sa mozu zobrat z uspor len ciastocne - to pojde na ukor spotreby a ludi co maju hlbsie do vrecka.
A ak tychto ludi nepodchytis tak ich zaujme Uhrik alebo Fico. Myslis, ze ked cloveku, co ma dom a role a maka cely den povie Hojsik, ze hlasoval za zakpn, co mu za 12 rokov zakaze kurit plynom, tak budu volit PS ?
Z historie HDH nadseny nie som. Ale je to relevantna strana na vyber z toho lepsieho.
https://dennikn.sk/minuta/3258703/?ref=mwat
stara pi* bosorka nech sadne na metlu a odleti
a to este nepocitam pedofilie.
nevšimol som si nič čím by prospela spoločnosti ...
Tym, ze nie som na facebooku som rokmi prisiel o dost kontaktov. Vtedy som si este myslel, ze sa da proti tomu bojovat, teraz uz len nechcem ziadno tu platformu ani vidiet.
Pocas covidu som este chodil na databezpatosu, teraz uz ani tam. Facebook bojkotujem.
Viem, ze ma to stoji informacie. Nech.
Úplne presne to mám aj ja, na FB som po rokoch sem tam išiel kvôli databezpatosu. Osobne jedinú sociálnu internetovú interakciu mám tu na fóre...
Keby si sa na to pozrel z inej strany, mozno by si videl nove pracovne prilezitosti, podporu vedy a vyskumu, inovacie, vo vysledku uspory pre obyvatelstvo i stat a v konecnom dosledku podporu rastu HDP.
Tie naklady - 4% HDP asi od r 2035 az do 2050 mam priamo z toho dokumentu co bol predkladany na vladu - ten odhad bol asi 196 mld EUR - za 28 rokov, rocne HDP je cca 100 mld. Boli tam aj popisane dopady - negativne dopady na zamestnanost. Ono je to logicke, aby sme zrazili produkciu CO2, musime okrem vyraznej transformacie tu ekonomicku aktivitu aj znizit.
Ist dolu musime. Len je to prilis ambiciozne a neverim, ze to politici ustoja.
Ale co. Pride Fico s Uhrikom, a CO2 bude to posledne co nas bude trapit..
počet členov klubu SMER-SD je 27
za otvorenie schôdze hlasovalo 13
nehlasovalo 11
neprítomný 3
takže je úplne jasné,že celý tento Smerácky cirkus je len Smerácka špinavá predvolebná kampaň,ale to sa dalo čakať-ani polovica klubu nehlasovala za,pokrytecké špiny
https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlaspie&ID=49633
Polícia má v prípade vyhrážok redaktorke RTVS Marte Jančkárovej podozrivého, povedal na mediálnom výbore policajný prezident Štefan Hamran.
https://dennikn.sk/3260251/dzurinda-do-modrej-koalicie-nevstupuje-miroslav-kollar-rokuje-o-spojeni-s-eduardom-hegerom/