Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Menší rám okrem iného inak reaguje na ovládanie. Pre neskúseného je možno vhodnejšia o kúsok väčšia veľkosť,kedy bike ide viac ako po koľajniciach, ale na to má samozrejme vplyv aj dĺžka predstavca a samotná geo toho ktorého modelu biku. Tí čo majú čo to najazdené vedia. Ku komínom: všetci chceme vyzerať ako profi,alebo aby bike tak vyzeral ale nemáme na to fyzicky ,tak preto sú tu podložky.
Ako to myslíš kratšia?
kajto 11s systémy sú kompatibilné, ale nevidím dôvod kombinovať takýmto spôsobom sady. Prečo si nekúpil nejaké Campa kľuky na Campa sadu?
kajto 11s systémy sú kompatibilné, ale nevidím dôvod kombinovať takýmto spôsobom sady. Prečo si nekúpil nejaké Campa kľuky na Campa sadu?
Campa reťaz je kratšia ako Shimano, tuším aj pár desatín to je pri klasickom meraní.
Nová Shimano 10 alebo 11sp bola v takom stave ako Campa po 2 tis. km.
Campa je aj tuhšia, takže radenie nebolo na Shimane také maslové.
Opačne to ale nefungovalo moc dobre: Shimano reťaz je flexibilnejšia, takže Campa radenie sa niekedy natrápilo kým prehodilo.
Osobne by som u 11sp sád Campu a Shimano nekombinoval. Ide to, ale nie je to on.
len vo vyske vytiahnutia sedlovky je na tvojich dvoch fotkach rozdiel cca 2 cm. Staci pozornejsie pozriet na prvej tesnenie sedlovky ide cez pismano A (CANYON) a na druhej uz cez C-ko, cize sedlovku na druhej foto mas uz povytiahnutu.
Dobre vravis, nie je to aktualna foto, bola ako jedina fotena z hora ? tam som mal priliz vysoko…
First ride : https://strava.app.link/itVSsi7Aiyb
tuto nedelu tam bude taka mala hobby casovka bez vyhodnotenia (ides pre seba) - start v Uhrovci na krizovatke (Zrub) o 10:00, prezentacia od 9:30, startovne dobrovolne, ide sa za plnej premavky.
Gusto0, tak zase cez zimu som sa hýbal, aj dosť trenazeru bolo, takze dnes to bolo v pohode. Na časovku to síce ešte určite nebude, ale ak nejako vyjde čas, možno sa pridem odviezť
Edit : ennio, keď na to tak pozerám, najbližšie tam skúsim dať oranžovú omotavku a uvidíme čo je lepšie. Modrú sme prirovnávali, nepasovala tam žiadna…ta modra na rámovom sete je taký odtieň do fialova.
Myslím že gravel je väčšia srdcovka a taká ta väčšia “voľnosť”. Ale tento rok ma zatiaľ predsvedcili cestári ( keďže tu konečne opravujú všetky cesty v okoli ), ako aj partia ktorá vraj za každú cenu ide cez leto bicyklovať do francúzskych Álp
Napísal som ti súkromnú správu, už sa ma naň pýtali viacerí, tak v správe máš zhruba moje postrehy