Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner odmasťovač pohonu, 500 ml
16,19 €
savings
MOC 24,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
V inej téme sa riešilo, prečo je tu málo kvalitných príspevkov, na posledných stranách máte dôkaz...
ked tak davat do temy hmotnosti s nejakymi nameranymi datami, tam to ma aspon zmysel ked uz sa potrebuju ludia pochvalit co si kupili
ovela radsej sledujem temu hmotnosti kde to ma aspon pre mna aj nejaku vypovednu hodnotu.
sem ludia plieskaju fotky casto bez popisu a idealne v krabici zabalene
scarinko Tvoj pohlad je pochopitelny, pretoze ty sem chodis iba trolovat, ale my co aj realne jazdime, skladame a bavi nas to sa na tuto temu divame inac.
ja nechodim trolovat ani provokovat, pisem len svoj nazor, chapem ze nie je vela ludom po chuti lebo aktualne sa nosi len kladny nazor a nazor masy/davu. proste pochlebovanie. ale taka je uz doba.
Ja keď som naposledy prispel do fóra fotkou môjho mtb čo som si postupne upravil a dostal ho na váhu niečo málo pod 10kg tak som bol tiež hneď odsúdený do demolácií.
Rád si pozriem výsledok tej prerábky.