kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
KUA TAKÉTO MASAKRE MA PRÁVE BAVIA, ale dopravu som neporiešil...
survivors, dobrí ste...
A Matt,gratulacia,si vazne trieda,len to prejst bola drina,nie este skoncit (myslim desiaty?) To zabral ten Baileys???
a btw: oci si liecim este teraz
...tak tohle uz nie je pre mna, z tohoto by som radost asi nemal...
...asi ne ale to je len moj nazor....
...a preco...
toto by som nemohol spravit mojemu novemu tatosovi.....
to DUDO: si proste PASAK....11hod v tom blate, kua dudo mohol si sa radsej vrhnut na bahenne zapasy....tam by si bol asi KING....
ti, co to presli, klobuk dolu, pri mojom mene svieti dnf...zial, pretrvavajuce problemy s technikou ma L, ako skoro kazdy
ak to mam porovnat, bolo to horsie ako vlani...ak ma tato tendencia pokracovat, tak uz sa tesim na buduci rok...pokial nebude blato, ani nejdem
absolvoval som doteraz styri maratony v zivote, na troch bolo blato a na stvrtom 35 v tieni...chlapi, kedy byvaju tie normalne maratony, kde si clovek schuti zajazdi?
dnes to bolo jedno velke a krasne dobrodruzstvo, take cosi som este nezazil:) celu dobu som veril, ze prestane chcat, prestalo, v cieli vecer. ja som si tiez zjazdy uzival, lietal som tam jak spinave pradlo a s jednou brzdou sranda no. skoda ze neboli fotografi, to by boli fotky
Vsetci, co si v tomto pocasi trufli, klobuk dole a tym co dosli do ciela, poklona. Hlavne jazdcom z Krejzi a Lejzi.
...páčila sa mi organizácia, konečne som si po dlhom čase na maratóne užil teplú sprchu a bezproblémové umývanie biku...
...a čo bolo na celej akci najlepšie - stretol som sa zase s bikerskou rodinou, od Bratislavy po Košice a príjemne sme si pokecali...
nz, nabuduce by si ma zo solidarnosti mohol pockat, s nefunkcnymi brzdami som ti v zjazdoch akosi nestacil
RR je uzasne obutie do takeho pocasia
RR nemal s tym pocasim vobec ziadny problem
Obutie rozhodovalo minimalne, vid finisherov na semi-slickoch...
Katko nestresuj, sedlo prezilo bez nasledkov, kolektivne sme sa zhodli ze je stale ako nove
A ešte recept na oči. Na krejzi nasadzujem predný blatník a šiltovku pod prilbu. Výrazne to zvyšuje pocit pohody pri takomto *****om počasí.
A keď náhodou zlepím report, tak sa možno dozviete knowhow ako sa na krejzi posledných 40km jazdí bez bŕzd. A len s dvoma malými drškami.
P.S. Ten teply bujonovy napoj v Lipt.Teplicke a cajik v Sunave bol na nezaplatenie.
Posielam ti to cez ss. Ale musíš ich aj čítať, lebo jednu ss som ti poslal 20.1.2008 a dodnes mi ju ukazuje ako nedoručenú.