Podľa mňa viac ako 10% a významnou časťou +20% môže demokratickému spektru pomôcť práve táto vláda odborníkov ktorá po dôsledných analýzach potvrdí že všetko bolo OK okrem Maťkovej komunikácie s pánom Sulíkom.
Nehovoriac o tom že vykopnutie Orbána z EU po výťazstve UA pridá ďalších voličov.
Keby si bol pozorný, tak by si pochopil, čo som myslel 😉.....aj som to zvýraznil 😜
Parlament neposunul ďalej návrh Igora Matoviča, aby matky detí vo veku do 15 rokov neplatili zo svojej mzdy daň z príjmu. Rovnaké pravidlá sa mali vzťahovať aj na mladých ľudí do 25 rokov. Návrh podporilo 57 poslancov, traja boli proti a 62 poslancov sa hlasovania zdržalo.
Čítajte viac: https://www.sme.sk/?ref=menu
Kto toto môže voliť? Už ho konečne zavrite tam, kam patrí...
hlavne ze mantakovic kritizoval druhych za populisticke zakony a predvolebne mazanie medu na papulu...
robi presne to iste ak nie horsie, zaroven olajno hlasuje za zakony ktore obcanom nepomahaju, skor mafosom.
Ma to 2minuty, Fico chcel aby MO zverejnilo kolko vyzbroje predalo UA a inde, nepreslo mu to, nasledne Nad dal navrh, aby polozkovo a v sume MO zverejnilo kolko vyzbroje a kde predali 3 Ficove vlady. To preslo 😂
Klin sa klinom najľahšie vybíja ale problém je že v prípade klamstiev a mafiánskych praktík sa to nemá praktikovať - takže jedine pomaličky - demokratickými špáradlami.
Niektorí s OĽANO , ako napr. Naď, dokážu použiť aj dentálnu niť namiesto kontraproduktívneho otvárania si úst ako to dosť často robí ich samotný rodič - Maťko.
aj predseda Správy štátnych hmotných rezerv Ján Rudolf Ficovi,tej špine klamárskej pekne naložil,článok + video:
Prestaňte nás zaťahovať do politických prekáračiek, odkazuje predseda Správy štátnych hmotných rezerv Ján Rudolf strane Smer-SD. Reaguje tak na tvrdenia, že zo skladov zmizla munícia za milióny eur.
akurát to čítam-takže podla súdu si vraždy objednala nejaká hlupaňa zo zapadákova,a Kočner si s ňou len náhodou dopisoval stovky,tisícky správa cez šifrovanú komunikáciu Threma-niééé,Kočner vôbec nemal dôvod na odstránenie otravného novinára,ani najmenej ...
fuj,hnus,tu nikdy nebude poriadok a spravodlivosť
Uvidíme že či sa k tomu bude vôbec vyjadrovať ale zvierače sa podľa mňa začali teraz sťahovať niekomu veľmo silno.
Je totiž možné že si vraždu objednal niekto silnejší ako on.
Kočner počká na voľby a objednávača vyklopí ak sa nebude ukazovať šanca na skoršie prepustenie aby ho dosiahol.
samozrejme že to neobjednala ona pre seba,ale Kočner minimálne o tom vedel,je vylúčené,že to upiekli bez neho
je aj zaujímavé,že v prípade viny Žužovej bolo "skóre" sudcov 3:0 , v prípade Kočnera 1 x vinný,2 x nevinný-sedeli tam všetci traja od začiatku,ako mohli dospieť k rozdielnemu záveru ? jaj,aha,právny názor (alebo čosi iné)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nehovoriac o tom že vykopnutie Orbána z EU po výťazstve UA pridá ďalších voličov.
Keby si bol pozorný, tak by si pochopil, čo som myslel 😉.....aj som to zvýraznil 😜
Čítajte viac: https://www.sme.sk/?ref=menu
Kto toto môže voliť? Už ho konečne zavrite tam, kam patrí...
hlavne ze mantakovic kritizoval druhych za populisticke zakony a predvolebne mazanie medu na papulu...
robi presne to iste ak nie horsie, zaroven olajno hlasuje za zakony ktore obcanom nepomahaju, skor mafosom.
https://www.facebook.com/100089163601030/videos/8832382893445258/
to je debil
Niektorí s OĽANO , ako napr. Naď, dokážu použiť aj dentálnu niť namiesto kontraproduktívneho otvárania si úst ako to dosť často robí ich samotný rodič - Maťko.
Prestaňte nás zaťahovať do politických prekáračiek, odkazuje predseda Správy štátnych hmotných rezerv Ján Rudolf strane Smer-SD. Reaguje tak na tvrdenia, že zo skladov zmizla munícia za milióny eur.
https://www.aktuality.sk/clanok/ayGrtwp/odkaz-pre-sefa-smeru-fica-neklamte-era-zlatych-tehliciek-je-uz-minulost-hovori-sprava-statnych-hmotnych-rezerv/
k Ficovým klamstvám je aj výborne napísaný blog:
https://blog.sme.sk/ivanmlynar/politika/fico-serviruje-svojmu-volicovi-stale-nove-a-nove-porcie-fekalii-tentoraz-municne
https://www.aktuality.sk/clanok/l3e4dOk/na-rovinu-s-velvyslancom-ondrejcsakom-v-rusku-neprebehla-mentalna-zmena-nevedia-ze-uz-nie-su-velmoc/
fuj,hnus,tu nikdy nebude poriadok a spravodlivosť
Uvidíme že či sa k tomu bude vôbec vyjadrovať ale zvierače sa podľa mňa začali teraz sťahovať niekomu veľmo silno.
Je totiž možné že si vraždu objednal niekto silnejší ako on.
Kočner počká na voľby a objednávača vyklopí ak sa nebude ukazovať šanca na skoršie prepustenie aby ho dosiahol.
je aj zaujímavé,že v prípade viny Žužovej bolo "skóre" sudcov 3:0 , v prípade Kočnera 1 x vinný,2 x nevinný-sedeli tam všetci traja od začiatku,ako mohli dospieť k rozdielnemu záveru ? jaj,aha,právny názor (alebo čosi iné)