Gernat do Jaroslavlu, Hudacek podla vsetkeho z Trinca do Dynama Moskva...tym chlapcom musi slusne j€baC. Ako aj keby si piatimi belgickymi Ale nejako "upravim" aktualnu realitu, stale odchadzaju do krajiny kde vraj zajtra znamenalo uz vcera a pritom nikdy nevies co ta caka najblizsie rano... Ale vlastne hej, zabudol som na to ze "aj oni musia nejako zabezpecit svoje rodiny".
niet sa comu divit - 51% Slovakov si mysli ze za vojnu je zodpovedny zapad a Ukrajina, a profesionalni sportovci nikdy nepatrili medzi intelektualov...
Ale ako klobúk dole pred Vegas, za päť či šesť rokov existencie už hrali druhý krát vo finále a tentoraz s úspešnou koncovkou. To zero from hero, americký sen alebo neviem ako to nazvať.
neviem kde je tajomstvo zakopane. Aj čo sa týka bodovania v základnej časti najlepší hráš mal len 66bodov. Bez nejaké silnejšieho lídra. zrejme dost záleží akú formu vychytá na play off brankár a dobrá obrana.
mas to zle. Ma to byt: From zero to hero A potom sa da aj naopak: From hero to zero.
Hops, sedel tu kolega vedľa a otravoval ma s nejakými pracovnými kofotinami tak som sa nesústredil na to podstatné. Čo píšem na fórum... Dikes za upozornenie
neviem kde je tajomstvo zakopane. Aj čo sa týka bodovania v základnej časti najlepší hráš mal len 66bodov. Bez nejaké silnejšieho lídra. zrejme dost záleží akú formu vychytá na play off brankár a dobrá obrana.
No ved presne tam je to tajomstvo zakopane...najvyrovnanejsie "lajny" celej ligy. Aj ta tretia-stvrta vedela davat rozhodujuce goly v zapasoch. Na opacnom konci boli prave spominane kanadske timy...taky Montreal alebo Calgary akoby mali iba prvy utok a zvysok tam bol nezmyselne pozliepany na betonovanie a modlenie sa...
NHL draft 2023 bolo vybranych 19 ruskych a 5 bieloruskych hokejistov a ako je zname, tak sa vyplacaju peniaze ich materskym klubom resp. asociaciam pod ktorymi boli hokejisti vychovavany. Takze USA a Kanada vobec nepodporuje konflikt v Ukrajine, ale ine krajiny ktore zoberu na MS hracov (ktorych sami vychovali) z KHL ano
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Florida stale oddy*****
Hops, sedel tu kolega vedľa a otravoval ma s nejakými pracovnými kofotinami tak som sa nesústredil na to podstatné. Čo píšem na fórum...
No ved presne tam je to tajomstvo zakopane...najvyrovnanejsie "lajny" celej ligy. Aj ta tretia-stvrta vedela davat rozhodujuce goly v zapasoch. Na opacnom konci boli prave spominane kanadske timy...taky Montreal alebo Calgary akoby mali iba prvy utok a zvysok tam bol nezmyselne pozliepany na betonovanie a modlenie sa...
https://www.hokej.cz/ruska-hvezda-nhl-vystoupila-proti-valce-domu-uz-se-vratit-nemuzu-vi/5076096