korčok pochopil,že ísť do strany intenzívne podporovanej štbáckou pentou nie je vhodné.keď sa s týmito rusko-čínskymi ***** raz zamotáš je to bozk smrti.
„Pokiaľ mám správne informácie, je to skôr líderská pozícia na budúcej kandidátke do Národnej rady Slovenskej republiky,“ povedal Klus v relácii Narovinu na Aktuality.sk 23. septembra.
mal byt asi taky "volebny lider" ako Pelle v Smere v poslednych volbach... a ze Sulik dotiahne SaS az mimo parlament je uplne jasne, staci si spomenut ako cez "mimoriadne" snemy vydrbal vsetkych protikandidatov - v tej strane zostali uz len Kolesikovia
21. júna 2023 11:57
Boris Kollár vystúpi na TA3 k „možnému odstúpeniu z funkcie šéfa parlamentu“. Televízia ohlasuje na 12.30 mimoriadnu reláciu. Kollár v utorok priznal, že v roku 2012 fyzicky napadol svoju vtedajšiu partnerku.
v tomto posratom state musia este asi 3 generacie vymriet kym tato tupota konecne skonci...
Ústavný súd SR v stredu rozhodol, že paragraf 363 Trestného poriadku nie je v rozpore s Ústavou SR, keď nevyhovel návrhu skupiny poslancov a prezidentky SR Zuzany Čaputovej, ktorí paragraf na súde napadli.
Boris Kollár vystúpi na TA3 k „možnému odstúpeniu z funkcie šéfa parlamentu“. Televízia ohlasuje na 12.30 mimoriadnu reláciu. Kollár v utorok priznal, že v roku 2012 fyzicky napadol svoju vtedajšiu partnerku.
Ja sa ani necudujem, ze Boris tu pipku prefackal. Ved ak by bola normalna neda sa dokopy snim. Hlavne by ma zaujimalo ako sa k tomu postavia urady, ked to bolo prezentovane ako ohrozenie zivota a zdravia dietata. Statne organy by sa mali zodpovedne starat o svoje deti a ochranovat ich prava aj voci vlastnym rodicom. A je jedno ci su to deti zbohatlikov alebo tie co behaju ufulane po dvore s holym zadkom.
Ja sa cudujem ze ju prefackal. Tiez sa cudujem, ze sa takyto clovek, ktoreho minulost je viac ako pochybna dokaze v tejto dzamahrii prekruzkovat na post predsedu parlamentu. Ale kedze sa ludia necuduju, ze verejny cinitel facka zeny a nevidi pritom dovod na odstupenie, tak ani ja by som sa nemal cudovat tomu prekruzkovaniu…
Ja sa ani necudujem, ze Boris tu pipku prefackal. Ved ak by bola normalna neda sa dokopy snim. Hlavne by ma zaujimalo ako sa k tomu postavia urady, ked to bolo prezentovane ako ohrozenie zivota a zdravia dietata. Statne organy by sa mali zodpovedne starat o svoje deti a ochranovat ich prava aj voci vlastnym rodicom. A je jedno ci su to deti zbohatlikov alebo tie co behaju ufulane po dvore s holym zadkom.
Ja viem, že to sem nepatrí. Ale spomínaš ako by sa štátne orgány mali starať o deti a ako sa k tomu postavia úrady. Tak napr v Amerike to funguje takto, len pre "inšpiráciu" :
V amerike funguje vela veci co by inde na svete nefungovali. U nas na papieri mame vsetko od socialky, pediatrov az po ombudsmana akurat to dako nefunguje. Deti su zanedbavane , chodia poza skolu, rodicia nalozeny v liehu alebo drogach. Vysledok vychovy su dalsi prizivnici ktorych mame na krku. Nato kolko mame roznych organizacii na ochranu deti je ich stale dost tyranych.
tak platí základná rovnica ,že .urvy vždy slúžia tomu kto viac zaplatí.kolára1 teraz vypaluje kolár 2.že si na to chudinka spomenula zrovna pred volbami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/3035878/korcok-nateraz-sulikovu-ponuku-na-volebneho-lidra-sas-neprijal-definitivne-to-byt-nemusi/
mal byt asi taky "volebny lider" ako Pelle v Smere v poslednych volbach... a ze Sulik dotiahne SaS az mimo parlament je uplne jasne, staci si spomenut ako cez "mimoriadne" snemy vydrbal vsetkych protikandidatov - v tej strane zostali uz len Kolesikovia
Hladomor spôsobený Ruskom zabil v rokoch 1932-1933 približne 7 miliónov Ukrajincov.
Cakal niekto, ze by odstupil?
Kollár nemieni odstúpiť z funkcie šéfa parlamentu, vyzvali ho na to viaceré strany
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23185115/boris-kollar-odstupit-nemieni.html
Ja viem, že to sem nepatrí. Ale spomínaš ako by sa štátne orgány mali starať o deti a ako sa k tomu postavia úrady. Tak napr v Amerike to funguje takto, len pre "inšpiráciu" :
https://www.csfd.cz/film/1371506-postarejte-se-o-mayu/galerie/plakaty/