Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
foobar, tie reči, že vysrať sa na krajinu ... To si tiež nemusel. Však sa tu máme dobre. V živote sme sa lepšie nemali, ako teraz. Každých 150 metrov lekáreň, plno hypermarketov, z ktorých vychádzajú ľudia s plnými košíkmi ku svojim prevažne luxusným autám, po dve benzínové pumpy na oboch stranách štvorprúdovky.
V roku 1992 som bol prvýkrát v USA. Na školení v Denveri. Nechápal som, ako môžu byť dve benzínové pumpy za sebou na jednej strane cesty a ďalšie dve oproti.
Ja sa nemam zle, ale ked vidim aky vykvet dnes v parlamente reprezentuje tento narod, ake "temy" sa tu stale riesia a ake preferencie maju najvacsi primitivi, tak sa vobec nedivim ze mladi odchadzaju radsej do zahranicia. Aj moje deti v tom podporujem.
Kazdych 150 metrov lekaren a hypermarket?
Co z toho, ked zo skol vychadzaju cim dalej, tym sprostejsie deti, lebo nikto normalny za tu almuznu dnes nepojde ucit? Skolstvo sa roky prepadava na chvost EU a krajina riesi ci v ucebniciach mozu byt kreslene vaginy. Zdravotnictvo detto. Ja si tu stovku za "prednostne" vysetrenie v ambulancii viem zaplatit. Ale takto ma fungovat zdravotnictvo? Kto nema stovku, caka 6 mesiacov na termin? Ale nie, to netreba riesit, radsej potratovu tabletku...
Vela dovodov sa najde aj tu fore na to aby, som volil radsej pohodlny zivot niekde dalej na zapade v civilizovanom svete, ako skapat za takyto narod niekde v zakope…
keby sa takto pred rokom zachovali ukrajinci ktorí sú ďaleko chudobnejší a skorumpovanejší ako my, tak máme rusákov na hranici aj s ich provokáciami a možno by si už bol mobilizovaný.
foobar, a v takom Rakúsku to majú ako s politikmi? Prežili sme Mečiara, prežijeme aj iných. Aj horších. Aj horších, ako mali v tom Rakúsku. Nie tak dávno.
Toto je podľa mňa jedna z najdôležitejších správ posledných týždňov. USA už kazetovu muníciu vyradilo, má obrovské množstvo neznicenych zásob, ktoré už nikdy nebude potrebovať. Ničivý efekt je obrovský a hlavne to brutálne zníži nároky na logistiku, Takisto to dokáže ciastocne odminovat územie. Toto je presne to, čo Ua potrebuje k ďalšiemu postupu. Ja len dúfam, že to schvalia. https://www.cnn.com/2023/06/29/politics/cluster-munitions-biden-administration-ukraine/index.html
hanbiť by si sa mal za to,že si nevychovaný xuj.pubertálne decko bez zodpovednosti ktoré stále kŕmia rodičia.
a vojnu by som takým ako si ty doprial povinnú,aby si konečne dospel.
Asi by si mal niecoho ubrat, alebo pridat, podla toho co do seba davas...
Moj domov je tam, kde je moja zena a moje deti. To ze teraz zijeme tu je pekne, to ze nas odtialto mozno vyzenu xuji z obidvoch krajov politickeho spektra je pravdepodobnejsie nez to ze to budu russki zmrti.
Kazdopadne, osobam spomenutym vyssie pomozem viac aj len ako smetiar alebo taxikar v nejakej krajine na zapad odtialto, nez ako fotka hrdinu vystavena na policke a spomienka na rozlucku pri autobuse.
Takze laskavo pal do pitche s takymito recami. Ak je tvoj svet obmedzeny na hmotne dedictvo po predkoch drzim ti palce, urcite si sa na vojne okrem doyebavania bazantov naucil aj obsluhu systemov a taktiku. Vojak triki, pohov !!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam pocit, ze problem mas skor ty - si sa zase raz prepol na Hanka.
V roku 1992 som bol prvýkrát v USA. Na školení v Denveri. Nechápal som, ako môžu byť dve benzínové pumpy za sebou na jednej strane cesty a ďalšie dve oproti.
Kazdych 150 metrov lekaren a hypermarket?
Co z toho, ked zo skol vychadzaju cim dalej, tym sprostejsie deti, lebo nikto normalny za tu almuznu dnes nepojde ucit? Skolstvo sa roky prepadava na chvost EU a krajina riesi ci v ucebniciach mozu byt kreslene vaginy. Zdravotnictvo detto. Ja si tu stovku za "prednostne" vysetrenie v ambulancii viem zaplatit. Ale takto ma fungovat zdravotnictvo? Kto nema stovku, caka 6 mesiacov na termin? Ale nie, to netreba riesit, radsej potratovu tabletku...
keby sa takto pred rokom zachovali ukrajinci ktorí sú ďaleko chudobnejší a skorumpovanejší ako my, tak máme rusákov na hranici aj s ich provokáciami a možno by si už bol mobilizovaný.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-dalsi-pad-z-okna-mlada-viceprezidentka-ruske-banky-je-po-smrti-40436413
https://www.cnn.com/2023/06/29/politics/cluster-munitions-biden-administration-ukraine/index.html
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://twitter.com/DrabovaDana/status/1674757790672322561
Tak neviem. Odstreliť priehradu, prípadne odstreliť atómovú elektráreň - a vydrbaný svet sa len pozerá, slovenský dezolát tlieska. HNUS...
lietajú aho handrové bábiky
https://twitter.com/jirik957/status/1674865386074849280
a vojnu by som takým ako si ty doprial povinnú,aby si konečne dospel.
Asi by si mal niecoho ubrat, alebo pridat, podla toho co do seba davas...
Moj domov je tam, kde je moja zena a moje deti. To ze teraz zijeme tu je pekne, to ze nas odtialto mozno vyzenu xuji z obidvoch krajov politickeho spektra je pravdepodobnejsie nez to ze to budu russki zmrti.
Kazdopadne, osobam spomenutym vyssie pomozem viac aj len ako smetiar alebo taxikar v nejakej krajine na zapad odtialto, nez ako fotka hrdinu vystavena na policke a spomienka na rozlucku pri autobuse.
Takze laskavo pal do pitche s takymito recami. Ak je tvoj svet obmedzeny na hmotne dedictvo po predkoch drzim ti palce, urcite si sa na vojne okrem doyebavania bazantov naucil aj obsluhu systemov a taktiku. Vojak triki, pohov !!!
https://www.youtube.com/watch?v=w3C-ECaWtiA
vraj sa Wagnerovcom podaril dobrý zásah...