Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Chlapci, ktori tu len nadavate na Slovensko. Skuste si zacat citat domacu tlac inych krajin a zistite, ze ani na zapad od nas to ruzove neni. Taka Britania je na tom so zdravotnictvom mozno este horsie. Bezpecnost vo Francuzsku vidite v priamom prenose. Zamestnanost mladej generacie v Spaniesku bola velmi zla. Korupcia je aj v Rakusku (na biznis urovni)
... Donik v USA - no comment.
Lenze u nas je modne, ze niektore media hejtuju Slovensko by default. Taky Stevo Hrib ma z toho pomaly pbchodnu znacku.
A pritom mame nielen zle ale aj dobre veci a nastup extremov je vo viacerych krajinach. Za 30 rokov tato krajina urobila obrovsky posun. Preco v nej zijete, ked ju tolko nemate radi ?
Nechciet branit vlastnu krajinu. Mozes. Nie je to povinne. Ale byt na to hrdy je slaboduche a clovek sa za to moze hanbit a nie sa tym chvalit.
Nadavat neznamena nemat rad. U mna je to presne naopak. Ked nieco nemam rad, tak na to ani nestracam cas nadavanim.
A branit krajinu je tiez trosku nespravne vyjadrenie. Ti co brania, brania v prvom rade svojich blizkych. Kedysi som dostal otazku kam by som siel keby sem sli rusi. Odpovedal som ze na vychod, aby som vam ziskal cas ujst...
Porovnavat korupciu v Rakusku /samozrejme, ze je aj tam/
s 12 rocnou totalnou Ficovou korupciou na kazdej urovni statu, je riadne servilny nazor.
U nas je skorumpovane vsetko. Prokuratori, sudcovia, politici, policia, ministerstva, rozdelovanie eurofondov, ...
Absurdne je, ze z EU nam posielaju obrovske mnozstvo penazi
a ani tie nevieme vsetky rozkradnut /pardon preinvestovat/. /tato posledna veta je zart/
Takze, vsetko je v porádku, zemáky v hrádku, a nie je dovod sa znepokojovat.
P.S. A vyzera to tak, ze tu Fico bude este dalsie 4 roky.
#Ruské ministerstvo obrany vypovedalo zmluvu s cateringovou spoločnosťou #Prigozhin's Concord. Spoločnosť sa zaoberala dodávkou potravín pre ruskú armádu.
sa už tiež naučili ako sa robia sankcie, ešte by ich mohli uvalit aj na výrobcov a dodávatelov zbraní pre ruskú armádu nie len žrádla, co im ide dobre sú dodávky krmiva pre ukrajinske delá
Chlapci, ktori tu len nadavate na Slovensko. Skuste si zacat citat domacu tlac inych krajin a zistite, ze ani na zapad od nas to ruzove neni.
Nejake nadavanie na Slovensko tu na fore som ani nepostrehol. Tych par, co sa vyjadrili ostrejsie aj chapem - frustrovani z dlhodobej neschopnosti vladnut sami sebe a do toho 50% naroda pod vplyvom ruskej propagandy a smutiaci nad dobrym zivotom kedysi. Paradoxne je to prave ta skupina, ktori sa ohanaju narodnym a zaroven utekaju na urady podpisovat odopretie vojenskej sluzby. Vtedy sa uz clovek zamysli, ci ma zmysel ist vobec nieco riesit, alebo rovno len utekat. Ukazalo by sa to, az ked by to nastalo, ale nastastie to s velkou pravdepodobnostou nebudeme musiet riesit.
Btw. Bol som nedavno v Prahe a navstivil som tieto muzea: https://www.vhu.cz/muzea/zakladni-informace-o-am-zizkov/expozice-am-zizkov/ https://www.vhu.cz/muzea/ostatni-expozice/krypta/
Spickovo spravene expozicie (v podstate protivojnove) zamerane najma na novodobu historiu (WWI a II). Odporucam. Vstup zdarma
Holt, zlate ceske rucicky vidiet aj na urovni muzei. Mali sme stastie, ze nas v spolocnom state potiahli dopredu. Potesilo, ze aspon ten Jozef Gabcik bol Slovak.
A najma netreba zabudat, ze mame to stastie pozerat sa na to len v muzeach (resp. mediach), ale par kkm na vychod je to realita. Bohuzial.
nic v ruskej armade nie je nove. keby nepozrali kone tak su stale na nich. uz ked taketo riziko neotvori niekomu oci k ostrejsiemu zapojeniu do konflitku, tak uz asi nic. Rusi pomaly zvysuju latku. priehrada bola pre mna za ciarou, ale prepieklo sa im to bez nejakeho velkeho ohlasu. takze si trufnu aj na atomku
Spomente si, ako proruski trolli vrestali o radiacii, ked vraj Rusi trafili sklad kde vraj mali ukrajinci municiu s ochudobnenym uranom.
Tym bolo jedno. Tam staci uran-radiacia-cernobyl. A uz idu. Neni tam podstatne nic, ziadny argument. Len sirit strach. A klamu otvorene o radiacii
Toto si Rusaci nenechaju ujst. Samozrejme to hodia na Ukrajicov. Ale urobia to vtedy, ked im bude jasne, ze to uz nedaju. Dovtedy si myslim, ze to nechaju a len budu sirit strach a napatie.
Strach je ich zbran. Netreba sa z nich posrat. Vtedy su slabi.
A to som chcel povedat aj utekacom. Ja som si uz nieco odzil a radsej budem proti Rusovi bojovat sam ako by mali moje deti.
A to som chcel povedat aj utekacom. Ja som si uz nieco odzil a radsej budem proti Rusovi bojovat sam ako by mali moje deti.
V ramci hesla "Radsej budem dnes aktivny, ako zajtra radioaktivny" je rozpravanie o boji proti russom vyrazne hypoteticke. Ak mas energiu a vies ako na to, tak treba uz teraz bojovat proti pro-russkej luze
Aby to tu po volbach nebolo tak ci tak na odchod a hlavne, aby krajinu neodovzdali russom sami od seba, s vidinou dalsich prachov, russizacie z ktorej budu ***** tazit rovnako ako ich ludacki pradedovia z arizacie, a hlavne premlcania cinov, ktore urobili pocas predchadzajucich Hranolovych vlad.
Ja na rovinu priznavam, ze neviem co robit.
A teda k tvojmu postu predtym - nenadavam na Slovensko, ale neviem ci tato krajina ma este sancu sa pocas mojho zivota stat "normalnou". Bez nackov, komunistov, Hranolov, pre-zi-den-tov a zvysnych strasne vela percent, pre ktorych rozum, slusnost a moralka su znakom slabosti
Lebo ta uroven kanalu vo verejnom zivote, ktoru sem tito ludia zaviedli mi pripada uz nezvratna. Hlavne preto, ze ta "slusna vacsina" kam sa ratam, nevie co s tym...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... Donik v USA - no comment.
Lenze u nas je modne, ze niektore media hejtuju Slovensko by default. Taky Stevo Hrib ma z toho pomaly pbchodnu znacku.
A pritom mame nielen zle ale aj dobre veci a nastup extremov je vo viacerych krajinach. Za 30 rokov tato krajina urobila obrovsky posun. Preco v nej zijete, ked ju tolko nemate radi ?
Nechciet branit vlastnu krajinu. Mozes. Nie je to povinne. Ale byt na to hrdy je slaboduche a clovek sa za to moze hanbit a nie sa tym chvalit.
A branit krajinu je tiez trosku nespravne vyjadrenie. Ti co brania, brania v prvom rade svojich blizkych. Kedysi som dostal otazku kam by som siel keby sem sli rusi. Odpovedal som ze na vychod, aby som vam ziskal cas ujst...
s 12 rocnou totalnou Ficovou korupciou na kazdej urovni statu, je riadne servilny nazor.
U nas je skorumpovane vsetko. Prokuratori, sudcovia, politici, policia, ministerstva, rozdelovanie eurofondov, ...
Absurdne je, ze z EU nam posielaju obrovske mnozstvo penazi
a ani tie nevieme vsetky rozkradnut /pardon preinvestovat/.
/tato posledna veta je zart/
Takze, vsetko je v porádku, zemáky v hrádku, a nie je dovod sa znepokojovat.
P.S. A vyzera to tak, ze tu Fico bude este dalsie 4 roky.
https://www.ta3.com/relacia/29450/boj-o-volica
Nejake nadavanie na Slovensko tu na fore som ani nepostrehol. Tych par, co sa vyjadrili ostrejsie aj chapem - frustrovani z dlhodobej neschopnosti vladnut sami sebe a do toho 50% naroda pod vplyvom ruskej propagandy a smutiaci nad dobrym zivotom kedysi. Paradoxne je to prave ta skupina, ktori sa ohanaju narodnym a zaroven utekaju na urady podpisovat odopretie vojenskej sluzby. Vtedy sa uz clovek zamysli, ci ma zmysel ist vobec nieco riesit, alebo rovno len utekat. Ukazalo by sa to, az ked by to nastalo, ale nastastie to s velkou pravdepodobnostou nebudeme musiet riesit.
Btw. Bol som nedavno v Prahe a navstivil som tieto muzea:
https://www.vhu.cz/muzea/zakladni-informace-o-am-zizkov/expozice-am-zizkov/
https://www.vhu.cz/muzea/ostatni-expozice/krypta/
Spickovo spravene expozicie (v podstate protivojnove) zamerane najma na novodobu historiu (WWI a II). Odporucam. Vstup zdarma
Holt, zlate ceske rucicky vidiet aj na urovni muzei. Mali sme stastie, ze nas v spolocnom state potiahli dopredu. Potesilo, ze aspon ten Jozef Gabcik bol Slovak.
A najma netreba zabudat, ze mame to stastie pozerat sa na to len v muzeach (resp. mediach), ale par kkm na vychod je to realita. Bohuzial.
Tak nefrustrovany triki je stale radovo vacsi oxymoron ako neskorumpovana policia
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/ukrajina-rusko-putin-zaporozska-jaderna-elektrarna_2307021919_jgr
nic v ruskej armade nie je nove. keby nepozrali kone tak su stale na nich. uz ked taketo riziko neotvori niekomu oci k ostrejsiemu zapojeniu do konflitku, tak uz asi nic. Rusi pomaly zvysuju latku. priehrada bola pre mna za ciarou, ale prepieklo sa im to bez nejakeho velkeho ohlasu. takze si trufnu aj na atomku
Tym bolo jedno. Tam staci uran-radiacia-cernobyl. A uz idu. Neni tam podstatne nic, ziadny argument. Len sirit strach. A klamu otvorene o radiacii
Toto si Rusaci nenechaju ujst. Samozrejme to hodia na Ukrajicov. Ale urobia to vtedy, ked im bude jasne, ze to uz nedaju. Dovtedy si myslim, ze to nechaju a len budu sirit strach a napatie.
Strach je ich zbran. Netreba sa z nich posrat. Vtedy su slabi.
https://dennikn.sk/3443791/pomaha-na-ukrajine-pozerate-sa-do-oci-patrocnemu-chlapcekovi-ktory-musel-predcasne-dospiet-a-vidite-oci-70-rocneho-starca/?ref=tit
Odomknute
https://dennikn.sk/3443791/pomaha-na-ukrajine-pozerate-sa-do-oci-patrocnemu-chlapcekovi-ktory-musel-predcasne-dospiet-a-vidite-oci-70-rocneho-starca/?cst=f6f945e44188ec01123aa7c7656f8f49aa0f054bd8ef48f912ec35a4a3ddf65a
V ramci hesla "Radsej budem dnes aktivny, ako zajtra radioaktivny" je rozpravanie o boji proti russom vyrazne hypoteticke. Ak mas energiu a vies ako na to, tak treba uz teraz bojovat proti pro-russkej luze
Aby to tu po volbach nebolo tak ci tak na odchod a hlavne, aby krajinu neodovzdali russom sami od seba, s vidinou dalsich prachov, russizacie z ktorej budu ***** tazit rovnako ako ich ludacki pradedovia z arizacie, a hlavne premlcania cinov, ktore urobili pocas predchadzajucich Hranolovych vlad.
Ja na rovinu priznavam, ze neviem co robit.
A teda k tvojmu postu predtym - nenadavam na Slovensko, ale neviem ci tato krajina ma este sancu sa pocas mojho zivota stat "normalnou". Bez nackov, komunistov, Hranolov, pre-zi-den-tov a zvysnych strasne vela percent, pre ktorych rozum, slusnost a moralka su znakom slabosti
Lebo ta uroven kanalu vo verejnom zivote, ktoru sem tito ludia zaviedli mi pripada uz nezvratna. Hlavne preto, ze ta "slusna vacsina" kam sa ratam, nevie co s tym...
Koniec hlasenia v slovenskom jazyku.
Odpoveď bola, že 3. svetová vojna síce nebude, ale rozpúta sa taký boj za mier, že neostane kameň na kameni.