Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
asi ti nerozumiem,podla teba je Ekaterina Kanakova (Novinářka, redaktorka rádia Echo Moskvy před likvidací rozhlasové stanice/ Deník N) pochybný účet ?
ak napísala ten twitt,tak si ho iste nevycucala z prsta,už nejaký čas sledujem jej príspevky,nezdá sa mi,že by písala bludy,jasne uviedla aj zdroj,z ktorého čerpala tú informáciu,aký máš z tým problém ?
asi ti nerozumiem,podla teba je Ekaterina Kanakova (Novinářka, redaktorka rádia Echo Moskvy před likvidací rozhlasové stanice/ Deník N) pochybný účet ?
ak napísala ten twitt,tak si ho iste nevycucala z prsta,už nejaký čas sledujem jej príspevky,nezdá sa mi,že by písala bludy,jasne uviedla aj zdroj,z ktorého čerpala tú informáciu,aký máš z tým problém ?
Teda trváš na tom, že si pozdielal pravdivú a kvalitnú informáciu z dôveryhodného zdroja?
Na ničom netrvám,uviedol som zdroj,a ten zdroj uviedol,odkial čerpal tú informáciu-či je pravdivá,to sa ukáže časom,ja fakt nemám čas pátrať,kde je to video od Magomed Daudov postnuté-nemám Instagram ani telegram ani iné podobné.
Ale napísal som pod twitt toto:
link na to video ?
ďakujem.
Bachmut bude pre Ruzkú armádu velké fiasko:
"V Bachmute naši obrancovia už niekoľko dní držia pod paľbou vjazdy, východy a pohyb nepriateľa mestom. Bolo to možné vďaka tomu, že v procese postupu naše jednotky prevzali kontrolu nad hlavným velením výšiny v okolí Bakhmutu,“ práve potvrdila námestníčka ministra obrany Hanna Maliar. https://twitter.com/NOELreports/status/1678371773329408000
Ako sa hovorí , “ väčší pes jbe “ . A najväčším pesom je momentalne na zemeguli Američan . Aj bajúzatí Turci to pochopili , tak snáď aj pupkatí Orbán to pochopil 😎 …
Turecký prezident Erdogan pošle žiadosť Švédska o vstup do NATO „čo najskôr“ na ratifikáciu do parlamentu. Generálny tajomník Jens Stoltenberg to oznámil po rokovaní s ním a švédskym premiérom Ulfom Kristerssonom. Konkrétny dátum neuviedol, ale dokončenie ratifikácie označil za historický krok.
Súhlas so švédskym vstupom do NATO musí ešte okrem tureckého vyjadriť aj maďarský parlament. (čtk)
V ruskom Krasnodare zastrelil neznámy páchateľ zástupcu šéfa mestskej správy pre mobilizáciu. Motív činu nie je jasný, úrady prípad vyšetrujú ako vraždu.
Zastrelený Stanislav Ržickij bol kapitánom 2. stupňa a velil ponorke Krasnodar, píše agentúra TASS.
Podľa telegramového kanála Baza 42-ročného muža zastrelil páchateľ ráno v jednom z parkov. Vrah ho dlho sledoval, vedel, kde sa pohybuje a pre svoj čin si vybral miesto mimo dosahu kamerového systému. (čtk)
EU by mala pupkatého Orbána vykopnúť aj z jeho Maďarskom do preč,taisto z NATO,odstrihnúť od peňazí a vybavené-nech si vyskúšajú slobodu neskutočné,čo si dovoluje,stále sa stavia na zadné,ale peniaze mu ne*****
Zial madarsko nie je orban a naopak. Ale odstrihnut od penazi je cesta. Orban (a Erdogan) tam nebudu vecne, preto ich trpime. Treba ale osekat peniaze a moznosti a ked tito milovani vodcovia pojdu do prec, potom sa s ich krajinami zase zacat normalne bavit. Momentalne nerobia partnersku politiku, ale prachsproste vydieranie a odrbavanie.
EU by mala pupkatého Orbána vykopnúť aj z jeho Maďarskom do preč,taisto z NATO,odstrihnúť od peňazí a vybavené-nech si vyskúšajú slobodu neskutočné,čo si dovoluje,stále sa stavia na zadné,ale peniaze mu ne*****
Však toto budeš mať od septembra aj na Slovensku...
Na to neexistuje ziadny pravny ramec. Jediny sposob ako Madarsko "vykopnut" z EU je vytvorit EU2 bez Madarska.
To priblble pravo veta mala EU zrusit predtym ako sa zacala rozsirovat na vychod.
nebudem,Fico vždy,keď je pri koryte sa pchá USA do zadku,to čo teraz predvádza je len divadlo pre tupovoličov-každý hlas dobrý,hneď po volbách otočí ako vždy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teda trváš na tom, že si pozdielal pravdivú a kvalitnú informáciu z dôveryhodného zdroja?
Ale napísal som pod twitt toto:
link na to video ?
ďakujem.
Uvidím,či odpovie.
https://edition.cnn.com/2023/07/10/europe/russia-putin-private-train-intl-cmd/index.html
"V Bachmute naši obrancovia už niekoľko dní držia pod paľbou vjazdy, východy a pohyb nepriateľa mestom. Bolo to možné vďaka tomu, že v procese postupu naše jednotky prevzali kontrolu nad hlavným velením výšiny v okolí Bakhmutu,“ práve potvrdila námestníčka ministra obrany Hanna Maliar.
https://twitter.com/NOELreports/status/1678371773329408000
https://twitter.com/carramba66/status/1678345367765614593
Turecký prezident Erdogan pošle žiadosť Švédska o vstup do NATO „čo najskôr“ na ratifikáciu do parlamentu. Generálny tajomník Jens Stoltenberg to oznámil po rokovaní s ním a švédskym premiérom Ulfom Kristerssonom. Konkrétny dátum neuviedol, ale dokončenie ratifikácie označil za historický krok.
Súhlas so švédskym vstupom do NATO musí ešte okrem tureckého vyjadriť aj maďarský parlament. (čtk)
V ruskom Krasnodare zastrelil neznámy páchateľ zástupcu šéfa mestskej správy pre mobilizáciu. Motív činu nie je jasný, úrady prípad vyšetrujú ako vraždu.
Zastrelený Stanislav Ržickij bol kapitánom 2. stupňa a velil ponorke Krasnodar, píše agentúra TASS.
Podľa telegramového kanála Baza 42-ročného muža zastrelil páchateľ ráno v jednom z parkov. Vrah ho dlho sledoval, vedel, kde sa pohybuje a pre svoj čin si vybral miesto mimo dosahu kamerového systému. (čtk)
ponorky maju, mozu sa s nimi teraz vozit vo vani
Na to neexistuje ziadny pravny ramec. Jediny sposob ako Madarsko "vykopnut" z EU je vytvorit EU2 bez Madarska.
To priblble pravo veta mala EU zrusit predtym ako sa zacala rozsirovat na vychod.
nebudem,Fico vždy,keď je pri koryte sa pchá USA do zadku,to čo teraz predvádza je len divadlo pre tupovoličov-každý hlas dobrý,hneď po volbách otočí ako vždy
Presne tak, pri takom počte členov predsa nie je možné riešiť otázky súhlasom všetkých. Minimálne nejaká 3/5 väčšina...