Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
Prečo je to v tomto vlákne. Či to meno kazí, že sa vôbec odvážil obliecť ako MAMIL?
Hmm, a je tá ulica široká? Ak áno, tak načo to riešiť, na bicykli všetci jazdíme v protismeroch, po chodníkoch, po priechodoch pre chodcov... inak sa ani v mestách nedá ...
Ak je ulica široká, mne ani nepríde, keď ako šofér stretnem cyklistu v protismere, beriem to za dosť normálne.
Hej vyparadil sa pekne, aj ho pekne cvakli ale ze to este aj zverejnil, to uz je ako ked si niektore damy natiahnu na seba leginy. Boli to potom mna, ked sa na to pozeram
Ak je ulica široká, mne ani nepríde, keď ako šofér stretnem cyklistu v protismere, beriem to za dosť normálne.
Je tá z širších v okolí. Ale aj tak som musel s autom zastaviť aby ma obišiel. Kebyže nezastavím tak mi zase nadáva, že som ho agresívne obehol.
A nie, nevidím rozdiel medzi autom v protismere a cyklistom. Pri oboch môže prísť k zraneniam aj k smrteľným.
V Holandsku za mnou civilné auto zatrubilo, ja mobil v ruke a ukazujem mu, že má voľnú cestu, nech ide. Zatrubil ešte raz a tak som mu už výrazne ukázal, že má dosť miesta na predbiehanie. Stále nešiel, tak som sa otočil a niečo mu pod sklom svietilo, nápis. Zastal a ja som sa začal smiať. On na mňa spustil po holandsky, rozprával asi 5 minút a potom som mu povedal, že dont andrstend. Zobral občiansky a medzitým som mu vysvetlil, že som myslel, že je to normálne auto. A jak videl, že som cudzí asi sa zľutoval alebo sa mu nechcelo písať, tak mi vysvetlil, nech si na to dávam bacha. Ale vraj je za to 50-150€
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-rychnovsku-bourala-cyklistka-nadychala-ctyri-promile-40437699
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-namol-opily-cyklista-srazil-na-olomoucku-97letou-seniorku-skoncila-v-nemocnici-40437799
V Holandsku za mnou civilné auto zatrubilo, ja mobil v ruke a ukazujem mu, že má voľnú cestu, nech ide. Zatrubil ešte raz a tak som mu už výrazne ukázal, že má dosť miesta na predbiehanie. Stále nešiel, tak som sa otočil a niečo mu pod sklom svietilo, nápis. Zastal a ja som sa začal smiať. On na mňa spustil po holandsky, rozprával asi 5 minút a potom som mu povedal, že dont andrstend. Zobral občiansky a medzitým som mu vysvetlil, že som myslel, že je to normálne auto. A jak videl, že som cudzí asi sa zľutoval alebo sa mu nechcelo písať, tak mi vysvetlil, nech si na to dávam bacha. Ale vraj je za to 50-150€
Dokonca to platí nielen na mobilné telefóny, ale na akékoľvek mobilné elektronické zariadenia, napríklad fotoaparáty. Preto si napríklad autor YouTube kanálu Bicycle Dutch musel prejsť na kameru pevne uchytenú na bicykel:
Ani keď stojím? Lebo som si odvykol nosiť papierové mapy, už si ich zakladám iba do zbierky