Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Z Rakuska mi uz prislo viac pokut, no jedna resp. dve boli bizarne. Z toho isteho miesta v jeden den, cestou tam a spat. V strede pola pri 90 bol kratky usek 70 (bez krizovatky, len maly zjazd do pola), dvakrat som prehliadol. Bolo mi do placu a do smiechu zaroven.
Jednu chybku som tam nasiel (ale nema ziaden vplyv na spravnost a opravnenost pokuty): original nemecky upozornuje na pokutu do 10000e za udanie nespravneho vodica, v slovenskom preklade je suma do 5000e... Bud preklep alebo casom podrazeli
Paragraf 103 ods 2 a 134 ods 1 rakuskeho KFG zakona.
radsej neprekracujte v HU. Do 15km v obci 10tis HUF, a 16km jak ja 30tisHUF... pekne biela fabca v ciganskej dedine a hliadka schovana v ulicke vyrazi az na majakoch... FIX sadzba, rovno volal terminal...
Maju vraj nejake nove presne masiny na meranie a podrazeli aj pokuty, asi by to zaplatili. V HU radsej teraz sekat dobrotu. Aj tak tie ich cesty stoja za ....
Treba bejby hitlerovi na sandále asi. O tych masinach som nevedel, ale rovnaka sadzba min rok na stacionarnych radaroch mimo obce na vianoce. Bola taka hmla, ze som pod nimi len "preletel". A cesty? Tento víkend menim šicke čapy na napravach po 10tis km
Z Rakuska mi uz prislo viac pokut, no jedna resp. dve boli bizarne. Z toho isteho miesta v jeden den, cestou tam a spat. V strede pola pri 90 bol kratky usek 70 (bez krizovatky, len maly zjazd do pola), dvakrat som prehliadol. Bolo mi do placu a do smiechu zaroven.
Marli samozrejme vedome zavadzam, je to fiat linea a hulvat sofer. Spravil som snou poslednych 13tis a kedze sa mi nieco nezdalo, tak som ju dal zdvihnut a pekny vakel, tak sa ide liecit. Ma tak presne a citlive riadenie, som si myslel, ze si namyslam v zakrute, ale mechanik mi dal zapravdu. Na vstupnej prehliadke absolutne vporiadku pri kupe. To ale mala 350tis dialnicnych auto nejazdi prevazne v HU, ale nevyhyba sa mu, nevyhyba sa ani lesnym cestam . Od RV KS KE kade tade denne cca 120km. Pozeram aplikaciu, tak mesacne 1968km je priemer
Ty si bol prvy, kto do toho sedana hodil kamenom a to este keby si pocul ten motor... 1 podlaha, 2 podlaha, 3 podlaha, 60km/h, 4 podlaha 5 podlaha, preslo niekolko minut a mame MPR
Ja som nic nikam nehadzal, len nerozumiem zmyslu sedanov. Podla ma je to slepa cesticka v evolucii a mali davno vymriet. Vsak v podstate aj vymieraju, nastastie uz napr. aj vo VW pochopili, ze sedan (Passat) je nezmysel.
Presne ako som si aj myslel - posledna veta hovori za vsetko. Obetuju praktickost, aby mohli machrovat nizkym Cx a hodnotou dojazdu. Ale samozrejme, ze maju svoju cielovku, ktora to bude kupovat. Podla tejto ich logiky by hlavne mali v prvom rade zrusit vsetky SUV co maju v ponuke, kombiky su okrajova zalezitost.
To budes do konca zivota marnit hodiny a hodiny casu vyplakavanim na mtbikeri nad podobnymi pripadmi? Mozno ze v tomto pripade bude skoda uhradena do dvoch dni, pretoze cely proces nezavisi od toho ci to sposobil kolobezkar alebo chodec alebo cyklista ale od toho ci to je k&$^%^ alebo je to clovek, ktory si vie priznat svoju chybu a niest za nu zodpovednost.
Tie svoje plackohodiny radsej investuj do sudu s tym c*ujom co ti zrusil to vysnivane auto a nechce tych 5000 eur skody zaplatit. Alebo si najmi firmu, ktora to urobi za teba a proviziu bude chiet az po vyhratom spore. Alebo aj psychioater by vedel pomoct, ten je zadarmo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Paragraf 103 ods 2 a 134 ods 1 rakuskeho KFG zakona.
Maju vraj nejake nove presne masiny na meranie a podrazeli aj pokuty, asi by to zaplatili. V HU radsej teraz sekat dobrotu. Aj tak tie ich cesty stoja za ....
presne aj môj prípad, v strede ničoho..
Tie svoje plackohodiny radsej investuj do sudu s tym c*ujom co ti zrusil to vysnivane auto a nechce tych 5000 eur skody zaplatit. Alebo si najmi firmu, ktora to urobi za teba a proviziu bude chiet az po vyhratom spore. Alebo aj psychioater by vedel pomoct, ten je zadarmo.
To tvoje možno je pekné, keď je ochotný dobrovoľne to uhradiť. Inak občianskou-právny spor.
Pointa môjho príspevku bola inde, nie o peniazoch.
Lenze on zrusil to auto sam vlastnou vinou, nikto mu ho nezrusil. Nezvladol brzdny/vyhybaci manever a frustracia je velka, tak teraz hlada vinu vsade.